Mannen fikk sutret seg til gave en uke for tidlig

26.07.2012 @ 11:01 i Hverdagsliv 1 kommentar

Å ja da, jeg er jo litt svak for denne mannen min, så da vi snakket om årets bursdagsgaver begynte vi å snakke om økonomien vår for øyeblikket. Vi har bursdag med bare 15 dagers mellomrom, så vi pleier noen ganger å kjøpe sydentur "til hverandre". Eller noe i den stilen. I år har mac'en til mannen virkelig begynt å skrante. Den stakkars maskinen er vel seks år gammel eller noe sånt, klart den er sliten.

Mannen er veldig klar på at det er unødvendig å kjøpe en ny maskin, det han eeeeegentlig trenger (legg merke til ordet 'trenger' for det er ikke sånn at han vil ha den for gøy...) er en iPad. Ja, han trenger ingen Mac egentlig. Han kan klare seg med en iPad... =oP
Dermed gikk turen i går til Elkjøp og denne så absolutt nødvendige iPaden ble altså kjøpt inn. En hel uke før bursdagen hans.

Men når alt kommer til alt så skal det sies at har han så absolutt fortjent det..!!
Også må jeg jo inrømme at det kanskje ikke var så dumt med den iPaden likevel.. :P

1 kommentar

Postet av: melise

God morgen! :o)

Jeg tittet litt rundt på blogg.no å da kom inlegget ditt opp, første gangen jeg er på bloggen din, men likevel så syntes jeg den ser super ut. Jeg har ukens blogg konkeranse på min blogg, jeg tror at bloggen din hadde vært en god konkurent. Vis du ville vært med så legg igjen en kommentar hos meg. Jeg vil da vurdere bloggen din og legge ut noen bilder som du har herfra.

Uansett om du vil være med eller ikke, super blogg du har! Håper du har hat en finfin sommerferie så langt og at den fortsetter slik.

Klem fra Marthe :o)
Dato: 26.07.2012 Tid: 11:02 URL: http://melise.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits