Bilder og historier fra bryllupsreisen vår

06.09.2012 @ 18:54 i Bryllupet 1 kommentarOff, dette været får meg virkelig til å savne sol og varme... 

Egypt, deilige, varme, romantiske Egypt!

Nå skal jeg dele noen bilder og historier fra bryllupsreisen vår <3 
Vi tok en buss til hotellet fra bryplassen som for første gang i mitt liv ikke ventet på noen som var treige på taxfree, eller hadde mistet baggasjen sin, og ikke var den stappfull heller..! Da vi kom til hotellområdet fikk jeg enda en ny opplevelse, det første hotellet vi stoppet var var det vi skulle bo på og i tillegg var det bare vi to som eneste nordmenn som skulle til dette hotellet denne uken!

Vi ble møtt ved bussen av en som tok koffertene våre. Og da vi kom inn i resepsjonen ble vi møtt av en ny ansatt som gav oss hvert vårt kalde, fuktige håndkle(!) og hver vår velkomstdrink.
De gav oss en liten rundtur på hotellområdet, og så ble vi vist til et absolutt nydelig rom!! Junior suite med havutsikt <3


Så delikat og nydelig rom! Ahhh! 
Siden vi var på bryllupsreise fikk vi en overraskelse av hotellpersonalet den andre dagen etter at vi kom opp fra bassenget <3 

Utsikten fra verandaen vår...Noen bilder av det nydelige bassengområdet, bildet under er det bassenget vi likte best; "the infinity pool". 
Denne mannen så vi stadig vekk ri opp og ned på strandpromenaden, kjattrende i mobiltelefonen... Snakker om idyllcrusher.Helt tilfeldig møtte vi en mann som jobbet med "Guest relations", og vi begynte å snakke om temperatur. Det viste seg at han var en Norsk kar fra Grunerløkka(!) som jobbet i utelivsbransjen og hoteller rundt om i verden.. What are the odds?! 

Da han hørte at vi var på bryllupsreise arrangerte han en romantisk middag for to for oss på en liten balkong med utsikt over bassengområdet til et av de største hotellene i området. 
Han hadde arrangert et bord der, og tre kelnere som fløy opp og ned med heisen for å servere oss! Kult, eh? =oD

En av de siste dagene sto vi opp klokken fem for å se soloppgangen. Det var såååå verdt det! Bare se så flotte bilder det ble!!

Alt i alt var det en fantastisk bryllupsreise som gav mange gode minner og ikke minst gode bilder!

1 kommentar

Postet av: Marianne! <3

Herregud så nydelige bilder! Ser ut som dere koste dere masse :) Mange fine bilder kan man si :)
Dato: 07.09.2012 Tid: 13:38 URL:

Skriv en ny kommentar

hits