Høstfarger

10.09.2012 @ 16:55 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei alle vakre!! 
Håper alle har vært ute og sett på alle endringene som skjer i naturen de siste dagene? Noe av det første i skogen som får farge er blåbærlyngen. Har du sett så flott den er?! Wow!Jeg har egentlig aldri likt høsten, den var bare en ekkel påminnelse om at nå er sommeren over og nå blir det bare kaldere og kaldere mens det blir mørkere og mørkere. Det ble annerledes da jeg møtte mannen i mitt liv, og jeg fikk oppleve høsten som det den egentlig er. Jeg fikk oppleve å sitte i sofaen med kjæresten min, to hunder under pleddet, innekos med popcorn og kakao. Jeg fikk gå turer i fint, friskt høstvær, og ta flotte bilder i deilig lys og med sprakende farger. Og det var da jeg plutselig fant ut at det var dette som er høsten. Nettop, akkurat det man gjør den til. Man kan bruke den som man bruker nyttårsaften, som en ny start. Sommeren med sene kvelder, (litt mye?) god mat og drikke er over, og vi er tilbake i hverdagen, så jeg mener absolutt man kan absolutt bruke høsten som en frisk, ny start!

Tidlig på høsten er det fremdeles ganske lyst, og man kan bruke skogen og naturen nesten som på sommeren, men med litt mer klær. Det er ofte pent lys, og det er stor sjanse for gode høstbilder så lenge man går på dagtid, og ikke i skumringen. Hvis det er litt for mørkt anbefaler jeg egentlig ikke bruk av blits. Det kan gi et veldig hardt uttrykk og du klarer ikke å fange det uttrykket du ønsker.

Litt lenger utpå høsten er det kanskje heller innendørsaktiviteter som frister mest. Jeg elsker levende lys, uansett om den er i peis, bål eller stearinlys. Og jeg elsker virkelig lykter i de aller fleste former og farger. Det var jo også temaet vårt i bryllupet ♥
En annen ting jeg er veldig glad i er å drive med kreativt håndverk. Bare se på disse flotte lysholderene som er i min bildemappe med inspirasjon for øyeblikket! Jeg imponeres stadig av folks kreativitet! 
Kort oppsummert; Bruk høsten til å bruke de deilige klærne som er for varme om sommeren og for kalde om vinteren. Kos deg med en kakao eller en latte, og så lenge det regner er det i alle fall fullstendig lov å sitte inne! Nyt høsten for det den er, og gled deg over at vi har årstider. 

 

 
No spring nor summer beauty hath such grace
As I have seen in one autumnal face. 

~ John Donne  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits