Elsk interiør

20.09.2012 @ 16:25 i Interiør og hjem 0 kommentarer

En dag skal jeg ha nok plass til å leve ut alle interiørdrømmene mine. Foreløpig blir det sikling over tastaturet.... 


 
1. Jeg elsker lys og lamper. Akkurat nå er jeg på jakt etter en jeg kan henge over spisebordet. Alternativet er en IKEA-lampe med spotter som henger helt oppi taket. Jeg er nå ikke så sikker på om det er det jeg vil ha, så hvis jeg finner noen eksempler så blir det nok litt forhandlinger i hjemmet etterhvert. 
Denne er funnet på Kremmerhusets nettbutikk til 399,-

2. Vi har et slags prosjekt gående både på soverommet og i gangen om dagen, hvor vi prøver å finne smartere løsninger. Jeg synes denne var så fin, men er liksom ikke helt sikker på hvor jeg vil plassere den enda.. Også fra Kremmerhuset, og på tilbud i nettbutikken nå til 149,-

3. Jeg ELSKER store litt dekorative veggklokker, men jeg KLARER IKKE tikking! Så med mindre jeg kan få høre at den ikke tikker i en butikk, eller den kan henge i et rom hvor jeg ikke oppholder meg lenge av gangen, er de penest på bilder. Denne klokka er fra Skeidar til 299,-

4. Søt hylle for kopper og kar, eller til bilder og nips. Kanskje kan man ha ubrukte stearinlys til pynt i hyllene, mens de venter på å bli brukt? Denne koster 399,- i Kremmerhusets nettbutikk.

5. Søt lampe til stue, eller som nattbordslampe? 399,- på Kremmerhusets nettbutikk.

6. Dette er mer en inspirasjon enn et faktisk ønske, den er dessverre aaalt for dyr for oss for øyeblikket. Home&Cottage selger den for 5995,-Nå er det på tide å gjøre litt forandringer i heimen, kanskje bruker jeg noen av disse for å få orden i sakene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits