Støtt Rosa sløyfe-aksjonen i oktober!

04.10.2012 @ 07:52 i Hverdagsliv 0 kommentarer

 Vis at du bryr deg! Om du ikke føler du har råd til å støtte med det helt store beløpet, kjøp en liten sløyfe og ha den på jakka di i oktober som støtte til de som kjemper og i respekt for de som tapte kampen.

Teksten under er hentet fra www.rosasloyfe.no

2012 er 14. gang Rosa sløyfe-aksjonen markeres i Norge. Aksjonens mål er å bidra til å bekjempe brystkreft gjennom å spre informasjon og øke kunnskapen om sykdommen samt å samle inn penger til brystkreftforskning.

Om aksjonen

Hvert år rammes omtrent 2 750 kvinner i Norge av brystkreft. Det betyr at hver 12. kvinne rammes av sykdommen i løpet av livet. Antall brystkrefttilfeller har vært stabilt de siste årene, men stadig flere av de som rammes overlever.

I dag er 88% av alle brystkreftpasienter i live 5 år etter at de har fått diagnosen. Men prisen for økt overlevelse er tøffere behandling. Mer forskning på bedre diagnostisering vil føre til at flere får personlig tilpasset kreftbehandling og at færre blir overbehandlet. Dette vil spare mange kreftpasienter for varige bivirkninger og sørge for riktigere bruk av ressurser i kreftbehandlingen. Rosa sløyfe har som mål at enda flere skal overleve og at de som behandles for brystkreft skal få færre bivirkninger og langtidsfølger av behandlingen.  

En rosa måned

Gjennom oktober måned farges hele Norge rosa ved hjelp av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som engasjerer seg i kampen mot brystkreft. Siden starten på Rosa sløyfe i Norge i 1999 har disse bidratt til mange millioner til brystkreftforskning.

Suksessen for Rosa sløyfe ligger i blant annet den begrensede kampanjeperioden som gjør at vi hvert år kan komme tilbake med ny kraft og nye aktiviteter i oktober måned.

Du kan kjøpe flotte produkter i nettbutikken deres, eller sjekk ut hva samarbeidspartnerene har å by på :)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits