H Ø S T S T E M N I N G

09.10.2012 @ 17:50 i Hverdagsliv 6 kommentarerAH, HØSTSTEMNING!

Nå er det nye møblemanget på plass og her kommer en stor dose høststemning til dere! Bikkjene skjønner ingen ting nå mor blir sur fordi de biter i bladene hun plukker.... Haha!

Jeg elsker at leiligheten endelig føles som et hjem. Etter ommøbleringen er liksom ting så riktig. Nå venter vi på å få opp en lampe over spisebordet, så er alt rimelig ferdig når det gjelder møbler. Ingen reserveløsninger lenger. Man skal ikke se bort ifra at det kommer til noen loppe- eller finnfunn i ny og ne, men det er jo ikke til å unngå. Også hadde det jo vært kult med en vegg med mønstertapet?

Siden det begynte å bli så bra inne, bestemte jeg meg for å gjøre det litt koselig på balkongen også! :) 
Tok noen nydelige bilder av bikkjene også <3 <3 Søskenkjærlighet <3

 Med dette innlegget deltar jeg i en konkurranse for å vinne denne flotte kjøkkenmaskinen fra MULTITREND.NO Konkurransen er i regi av:
 

6 kommentarer

Postet av: Marte

Lenge siden jeg har vært inne på bloggen din nå. Må bare få si at dere har fått det knall fint hos dere!! og utrolig kos å se at det går an å pynte for høsten også!! Deilig med høst og innevær med kakao eller en kopp te her hvertfall...
Dato: 09.10.2012 Tid: 19:55 URL:

Postet av: Lundelykke

Marte: Tusen takk! :) Ja, det er deilig å komme på plass, men du verden så lang tid det faktisk tar... Her er det blanding mellom inne og utevær. (Hvis man kan si det sånn.. ;) Men om kveldene er det mørkt og da er det veldig kos med stearinlys og en kaffe latte <3
Dato: 10.10.2012 Tid: 11:52 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Postet av: Lille fashionista

så fantastisk fint! hadde aldri gått ut av den leiligheten <3 ikke nå i høst, kulde og gufsevær... stearinlys og kaffe latte hørtes mye koseligere ut.
Dato: 21.11.2012 Tid: 10:49 URL: http://lillefashionista.blogg.no

Postet av: Lundelykke

Lille fashionista: Hihihi... Nå har jeg vært syk et par dager, så nå ser det ikke ut i leiligheten for å si det sånn.. :P HaHa! :P Men tusen takk. Vanligvis har jeg prøvd å ha det litt fint rundt meg, og når det nærmer seg jul blir det bedre håper jeg. :)
Dato: 21.11.2012 Tid: 13:12 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Postet av: Lille fashionista

ble inspirert av deg, og måtte invistere i noen blomster i stad. pynter ikke til jul enda, men litt høstfarger, blomster og levende lys er nå på plass :)
Dato: 21.11.2012 Tid: 15:30 URL: http://lillefashionista.blogg.no

Postet av: Lundelykke

Lille fashionista: Hehe! Så bra! :D Er alltid deilig når man kan ordne litt rundt seg. :)
Dato: 21.11.2012 Tid: 16:32 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits