Harmony Home

17.10.2012 @ 12:24 i DIY og hobby 5 kommentarer
De av dere som følger meg på Instagram vet at jeg og min kjære mor var ute på loppemarkedsraid igjen forrige helg. Siden jeg egentlig ikke trenger noen nye møbler nå, ble det bare med noen småting hjem.

Nå begynner forrige helgs loppefunn å finne sine plasser i heimen. I lykten på bildet under fant jeg en grå "innenøkkel", en liten bortgjemt skatt som hadde blitt med på loppemarked. Lykten har nå fått selskap av en kopp jeg fikk av en hyggelig kunstner fra Bislett en gang. Damen kom fra en butikk som het (eller kanskje fremdeles heter?) Embla. Koppen har fått en søt liten lyngplante i seg, og jeg synes de passet godt sammen <3Denne lysestaken i messing og porselen har fått en omgang med sprayboksen før den fikk stå sammen med de andre blå skattene mine.Ble det ikke lekkert? Den hvite uglen passer på skarabeene vi fikk av en hyggelig selger på vår bryllpsreise i Egypt. De passet jo perfekt inn! De ligger der og skal ifølge Samuel bringe lykke til hjemmet vårt :)Denne våkre vinkjøleren har blitt vase for "konglegreinene" i vinduet. Bildene under er ikke loppisfunn, men jeg vil dele dem med dere likevel. 
Under har inngangspartiet (gangen vår) fått litt høststemning den også. <3Og her har luna funnet ut hvor maten kommer fra.... Haha! =oPHa en deilig onsdag folkens! <3 

5 kommentarer

Postet av: Marina

Så utrolig pene lysestaker likte fargen :)
Dato: 17.10.2012 Tid: 12:29 URL:

Postet av: Maia!

Så nyyydelig! blir litt misunnelig jeg :)
Dato: 17.10.2012 Tid: 14:37 URL: http://maiablaa.blogg.no

Postet av: Lundelykke

Marina: =oD <3 Takk! Jeg digger fargen selv!
Dato: 17.10.2012 Tid: 16:30 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Postet av: Lundelykke

Maia!: Hehe, det er bare å være innom de lokale loppemarkedene innimellom.. Betalte vel noe sånt som ti kroner stykket for disse tre.. ;o)
Dato: 17.10.2012 Tid: 16:31 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Postet av:

Så fint det ble. Den messingstaken ble bare så lekker da!
Dato: 17.10.2012 Tid: 19:23 URL:

Skriv en ny kommentar

hits