Bryllupet - fra en litt annen vinkel

20.11.2012 @ 10:22 i Bryllupet 4 kommentarer

I dag vil jeg vise dere noen collager jeg har laget med noen bilder som kanskje ikke er de mest vanlige bildene å vise frem etter et bryllup. De fleste av disse bildene er bilder som har en mer casual look enn de bildene man henger på veggen og viser frem ellers, rett og slett en litt annen vinkel. Disse bildene fra morgene og forberedelsene ser jeg faktisk gange ofte igjennom.
Jeg tenker tilbake til når vi kom inn på rommet, frem med kjolen, sminke, sko og alt som skal til. Hvordan Henrik (han ene som filmet oss) klaget over at det ikke var noen Maria Carey-låter på spillelisten jeg hadde laget for anledningen. På hvordan håret mitt nektet å krølle seg på grunn av det fuktige været. Og på hvor fort tiden plutselig gikk, så forloverene nesten ikke rakk å sminke seg selv...

Og jeg husker med gru hvordan fotografen skulle følge etter oss bort til der seremonien skulle holdes plutselig forsvant, og vi måtte snu og finne han igjen. Stakkar Saim så bilen komme inn ved oppkjørslen for så å snu! Herregud, da var jeg rimelig fortvilet på hans vegne!Gutta i finstasen. <3 Kjekke karer, altså!
Og øverst til venstre har vi to hvor jeg ikke er helt sikker på hvem som var mest nervøs den dagen... Brudgommen eller hans forlover.Ah, seremonien. Utveksling av de unike, nydelige ringene våre og løftene! Nederst i hjørnet er et bilde som egentlig hører til den første collagen, det er altså løftene mine som jeg skriver over på papir. Synes bildet passet litt inn her også. Over ser du vakre Rebekka, som var ringbæreren vår. Åh, jeg elsker det bildet!
På bildet nederst til venstre ser man godt lyktene, som var temaet for dagen, og vår fantastiske vigsler, Kaja! <3Her har vi kommet til fotogarferingen!
Vi var på toppen av Sinsensiloen, utenfor Blå og ved Sjømannsskolen.
Ved Blå fikk vi med oss tøffe grafittivegger, men også den nydelige broa over elva. En nydelig smijernsbro med et piletre hengende over. Det pøseregnet det jo, men takket være Marita hadde vi fine hvite paraplyer. Se på bildet øverst til venstre, snakker om idyllisk!Så var det tilbake til middag, taler, kaker og brudevals. Den kaka tror jeg det er mange som husker godt! Ahh! Den kaka... *drømme* 
Flinke mannen min som holdt flott tale, og jeg som egentlig ikke var så sikker på om jeg skulle tørre å holde tale, gjorde det likevel! Valsen hadde vi ikke rukket å øve så mye på, men det gikk da på et vis. Her har vi bildene fra min lille kreative stolthet fra denne dagen. Gjennom hele dagen sto det jo et kamera på stativ i andre etasje og vi fikk så enormt mange kule bilder! Jeg er så overlykkelig for at vi valgte å gjennomføre idéen!! Leppene, bartene og tankeboblene ble en kjempesuksess, og ble til såå mange kule bilder som jeg har brukt i takkekortene! 

Alle sitatene som er i collagene er utdrag fra sangene som ble sunget for oss. Åh, det var så vakkert! *frysninger*


Så nå har dere fått et lite innblikk i noen andre bilder fra bryllupet enn kun de oppsatte bildene og kanskje kan dere også føle litt på stemningen fra dagen vår.
Regntung, men lykkelig!
 

4 kommentarer

Postet av: mariannegulli

Husker det såå godt! Det var så koselig alt sammen! Husker alle øyeblikkene, hvertfall der hvor vi venta på deg og plutselig snudde dere.. Og alt jeg gjorde! haha :) Det var en fin opplevelse alt sammen :)
Dato: 20.11.2012 Tid: 13:50 URL: http://mariannegulli.blogg.no

Postet av: Lundelykke

mariannegulli: Haha, ja det var en grusom følelse da jeg så Saim begynne å gå oss i møte, også snudde vi..!! :O Huff!!!!
Dato: 20.11.2012 Tid: 14:25 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Postet av: carolinesinspo

Fantastisk flotte bilder!
Dato: 21.11.2012 Tid: 22:24 URL: http://carolinesinspo.blogg.no

Postet av: Lundelykke

carolinesinspo: Tusen takk! <3
Dato: 21.11.2012 Tid: 22:33 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits