Forslag til kreative førjulsaktiviteter

25.11.2012 @ 12:38 i DIY og hobby 0 kommentarer


I dag er det under en måned til julaften! Oi! Jeg må si jeg ble litt nervøs for om det var 1. søndag i advent i dag, men nei. Det er heldigvis ikke før neste uke. Puh! Her kommer noen forslag til kreative førjulsaktiviteter. Jeg har ikke tatt alle bildene selv, mange av dem er hentet på Pinterest. Gode idéer 1. Bygg en pepperkakelandsby med veier, mennesker, trær, hester og alt annet som skal til for å danne en liten by. 

 


Et tips er å kjøpe elektriske telys og sett inni husene for koselig effekt. (Kan kjøpes på El Kjøp, Jernia, etc.

2. Lag minner for livet! Kjøp inn Glass/porselenstusjer, og lag vakre barneminner, eller fine venninnegaver.

(Jeg har kjøpt tusjer, og er nettop ferdig med mine første kopper. Men jeg kan ikke vise dem her enda... Noen av dem er julegaver, men du skal ikke se bort i fra at jeg laget et innlegg om det snart. Det var kjempegøy!!! :D

3. Lag fine dekorasjoner med mose, kvister og kongler. Eller ståltråd, papp, papir eller annet moro. ;)Har du sett det fantastiske tipset for å åpne konglene? Tykk på bildet for å lese mer.

4. Lag noen store flotte pepperkaker til å henge i vinduet. Du får kjøpt store hjerter og stjerner på bla. Jernia. 

Vær kreativ! Som denne dama, hun har laget er mindre hjerte i det store hjertet og lagt et drops inni. Det blir seende ut som bildet over til høyre. Klikk her for å komme til bloggen hennes, hvor hun forklarer hvordan hun gjør det.

5. Fram med nisseluene! Ta med kameraet på tur, og gjør det til en photosession. Eller ta frem, pledd, saueskinn og laken og lag et studio hjemme.Ha en deilig, kreativ førjulstid! <3 


#DIY #Homemade #Hobby #dog #hund #pynt #kreativ #creative #jul #christmas

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits