Munnkurv

18.12.2012 @ 22:07 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Vi bor i et stort borretslag, noe som ikke alltid er så enkelt. I og med at så mange mennesker bor på samme sted, og at noen mener at fuglene bør mates med hele brød og annen mat som legges ut på bakken.

Det at vi har hunder, blir dermed et problem. Nå er vi så lei av syk hund, løping ut midt på natta, etterhvert blir man så på vakt at om bikkja så mye som nyser, står man i gangen med båndet i hånda før man rekker å tenke seg om. Det er utrolig slitsomt. 

Etter siste runde nå, som forøvrig var en veldig lang runde på to uker og masse penger brukt på spesialfór og medisiner, bestemte vi oss for at nå er det nok. Desverre er det nå kommet til det at Luna får på munnkurv i en periode for å se om det hjelper. Det er jo synd, men det er lettere enn å få folk til å mate rotter, selv om de tror de mater fugler.

Urettferdig, men vi ser ikke noen annen løsning hvis vi skal kunne gå tur med henne i området. Det er ikke nødvendigvis en permanent løsning, men vi må finne ut om det faktisk er det hun spiser ute som gjør henne dårlig, eller om hun er syk på en annen måte.Til og med søt med munnkurv <3
 

2 kommentarer

Postet av: Marianne <3

Sånn er livet! ikke alltid like lett dessvere! Synd at folk ikke klarer å gi mat til fuglene på annen måte! men får håpe det hjelper!<3
Dato: 18.12.2012 Tid: 22:19 URL: http://mariannegulli.blogg.no

Postet av: Lundelykke

Marianne: Det håper jeg også.
Dato: 18.12.2012 Tid: 22:24 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits