Lundelykke ser tilbake på 2012

05.01.2013 @ 11:56 i Hverdagsliv 0 kommentarerFeiringen av nyttårsaften 2011 var rolig og veldig koselig! :) Vi satt på gulvet og laget kort og andre små kunstverk.I februar fikk jeg med meg mamma ut på en liten rundtur, hvor vi hentet en sjek helt gratis fra finn.no.
Jeg pusset den opp og jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg fikk en skikkelig lilla-dilla!Vi var på besøk i Valdres og vi fikk en smaksprøve på det som skulle bli bryllupskaka vår. Aaaah!!! Jeg kan nesten smake den..... mmm!!! <3
Her har vi tatt noen mobilbilder av nydelige Rebekka med Luna:Sjekk ut påskeværet a!? WOW! :D Fine mamman min! <3

Kom mai, du skjønne milde! <3I mai holdt familien til Saim en mehndi for meg. Her sitter jeg og får henna (også kalt mehndi) av Marina og Zunera.17. mai! :D Jeg pyntet terassen for 17. maifrokost, og inviterte mamma, mormor og lillebror! <3 Mamma hadde bursdag helt i slutten av mai, men vi feiret henne 1. juni. OVERASKELSESBURSDAG på Yayas! 
Vi klarte å lure henne!! Yeah!! :DVi tok en runde rundt området ved BLÅ, vi skulle se oss ut steder å ta bryllupsbilder. Men dagen var det såpass varmt at vi tok en liten pause på gressplenen. <3 Vi hadde en sjekk om bordplasseringen gikk i rommet på Samfundet. Det gikk! :DPhotoshoot, massasje, og ikke minst prinsessetiara og min helt egne scrapbook som jentene laget til meg i løpet av dagen..!! Så kom bryllupsdagen. Stemningen på det hotelrommet kan ikke beskrives....Les gjerne mer om bryllupet vårt ved å klikke her, i menyen til venstre, eller på et av bildene. :) 

Bryllupsreisen vår til herlige Egypt! Ahh! Vi koste oss VELDIG!! <3Vi sto opp klokka fem for å få med oss soloppgangen... <3Og vi snorklet selvsagt mye, det var en helt annen, fullstendig magisk verden der nede. <3 
Tykk her eller på en av bildene for å lese mer om bryllupsreisen vår.Vår kjære Marianne konfirmerte seg. Og hun fikk en pengerose av oss. :)Blåbær, tyttebær, tur i skogen og morsomme hunder... <3 September på sitt beste! <3Jeg, mamma, Luna og Kita gikk lysvandring langs Alnaelva. Les mer her.Jeg var på fargevisning med FRENDS! Ah, så fine jenter! Er det mulig!? Se fler bilder her.Vi var på Zinzinos hovedevent! FANTASTISK energi, folk og ikke minst fantastisk kaffe!! <3Marianne trengte noen bilder til konfirmasjonstakkekortet. De ble råflotte!!! Klikk her for å se mer...Jeg tyvstartet litt på juledekorasjonene...Jeg bakte kongler, ja det høres kanskje merkelig ut, men klikk her om du vil lese mer om det. :)

Et stemningsbilde fra julaften: Her har jeg tatt et bilde av de nydelige pepperkakehusene Helene bakte til julaften. Se hvordan de satt på kaffekoppene her.Også hadde vi selvsagt en fantastisk nyttårsfeiring som du kan se bilder fra ved å klikke her. :D Ha et fantastisk 2013, dere!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits