Godt nedgravd under pleddet

25.01.2013 @ 11:51 i Hverdagsliv 0 kommentarerÅ, huttemegtu! Etter en tur ute, har jeg nå søkt dekning under pleddet! Wow, så kaldt det er i dag. Hadde vondt i ansiktet i lang tid etter at jeg kom inn. Sitter fremdeles med skjerfet på. Brrr!!! Det har blitt bemerket at jeg tar for lite bilder av meg selv på bloggen, så jeg skal prøve å bli flinkere til det. ;)
Nå sitter jeg egentlig og skriver på et innlegg som legges ut litt senere i dag. Der skal jeg dele noen treningstips med dere, og på facebook skal jeg fortelle dere om hva jeg skal på tirsdag! :D Hihi! 

Men nå må jeg få pakket ferdig også, for i helgen skal vi ta med oss lillebror og dra på Hafjell. Jeg gleder meg til å gå tur, spille kort og spise god mat. Det er godt å komme seg litt bort fra hverdagen. På Hafjell er det meldt VELDIG kaldt i helgen! Sist jeg sjekket var det meldt 18 minusgrader i morgen!! Ææææ!!! 

Det er en stund siden jeg har vært der, og jeg er ikke helt sikker på om jeg har noe særlig nett der oppe. Men jeg lover å legge ut noen sniktitter på Instagram. Så følg med der. Det er alltid veldig koselig med kommentarer, uansett om det er på facebooksiden, Instagram eller her på bloggen.

Jeg setter kjempestor pris på dere, positive, vakre lesere! :D
Jeg har fått spørsmål om hva slags musikk jeg hører på. Og jeg er virkelig skikkelig vinglete i musikksmaken min! I dag er jeg i det litt roligere hjørnet: 

 

Jeg håper alle har hyggelige planer for helgen.
Kos dere i dag, da dere! Det er fredag!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits