Rib Script Tattoo

29.01.2013 @ 20:30 i Hverdagsliv 2 kommentarerJa, nå er jeg tattovert! Og jeg er sååå fornøyd! :D Lucas hos Art & Soul Tattoo gjorde en fantatisk jobb! :DAnis var med for å holde meg med selskap og kjøre meg hjem etterpå. :) Og ikke i hvilken som helst bil heller ;)

Og han tok sin jobb som fotograt veldig seriøst. ;)Lillebror kom innom. Han har såå lyst på tattovering selv. ;)Skrekkblandet fryd. Klar for litt forhåndsbetalt smerte...

Såååå, her er resulratet:Jeg var såå sikker på at dette kom til å gjøre ekstremt vondt hele tiden, siden jeg har hørt at ribbena var et sted som gjorde ekstremt vondt! Men nei, jeg synes helt ærlig ikke at det var så ille! Helt øverst var VONDT! Men det var ikke så ille resten. Tattoveringer er jo ikke godt, men det var på ingen måte så vondt som jeg trodde det skulle være..! 

Det er ikke så lett for oss jenter å kle oss for en slik tattoo, men jeg fikk det da til på et vis. Bikinitopp, skjorte, og hettejakke. Det er viktig at man kan åpne den foran så man slipper å dra ting over hodet, det er stress. Og man bør ikke ha på seg noe man er redd for å få blekk på. Sitatet i tattoveringen er skrevet av en forfatter som heter Karen Ravn:

" Only as high as I reach can I grow 
Only as far as I seek can I go 
Only as deep as I look can I see 
Only as much as I dream can I be "


- Har du, eller planlegger du, en tattoo? Eller har du noen bra tips til andre som skal ta en tattoo?

2 kommentarer

Postet av: Silje Sophie

Fina <3
Dato: 29.01.2013 Tid: 21:30 URL:

Postet av: Lundelykke

Silje Sophie: Tusen takk, søtingen! <3
Dato: 29.01.2013 Tid: 21:32 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits