Solfaktor - i pudder eller krem?

06.02.2013 @ 09:30 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerHei alle sammen! 

Jeg er litt i min egne lille sommerboble om dagen. Jeg drømmer meg bort i sommerkjoler, sandaler og bikinier.
I den tankerekken begynte jeg å tenke etter hvor mye solkrem jeg egentlig har? Og hvor gammel er den blitt? Det er nok desverre sånn at det er blitt glemt noen bursdager der? 


Ute er det vinter, og selv om mange ikke tenker på solskader på denne tiden av året, er det jo sånn at solskader er skyld i 80-90% av for tidlig aldring av huden. Og i forhold til hud er det et poeng å være forebyggende i stedet for å prøve å reparere.
Så i dagens innlegg tenkte jeg å skrive litt om solbeskyttelse som ikke tetter porer, og kanskje har det kommet noen nye smarte produkter på markedet siden du sjekket sist? 

Solkrem er faktisk ikke så dumt å begynne å tenke på nå, for det er jo snart påske er det ikke? Og så kommer jo sommeren hakk i hel..? He,he... Det er lov å drømme.

Jeg har blitt flinkere til å passe på huden min de siste årene. Og før bryllupet begynte jeg å bruke noen produkter fra Dermologica, og jeg har begynt å kun bruke mineralsminke. En dag kan jeg kanskje ta dere gjennom min rens/sminke-rutine? 

 

Men tilbake til solkremen, jeg har ikke så lyst til å bruke oljete og klissete solkrem, og i alle fall ikke i ansiktet! Så jeg har snust litt rundt og snakket med min hudpleiervenninne og "hud-rådgiver" Marina.

Hun anbefalte meg å teste ut noen av de nye solkremene fra dermalogica. 

Det positive med å kjøpe solkrem, særlig til ansiktet, i hudpleiesalong er at du slippet mye ingredienser som kan tette porer og skape kviser og urenheter. Særlig om sommeren svetter man kanskje en del når man er på stranden, eller ute og går i solen. Og hvis solkremen er for tung da, kan det bli et problem for oss med en hud som har lett for å få utbrudd og bli blank.
En annen smart oppfinnelse som har kommet siden sist jeg var ute og snuste på solbeskyttelsesmarkedet er solfaktor i pudderform! 

Det kanskje aller mest geniale med dette produktet er at du kan ta det på før du går ut, selv om du har på deg sminke fra før! Krem er jo selvsagt vanskelig å påføre uten å ødelegge sminken under. Men pudderet kan du påføre selv etter at du har lagt sminken, og det legger seg oppå og beskytter huden mot solstrålene på samme måte som en solkrem gjør. Dermed kan man påføre flere ganger om dagen uten å ødelegge sminken.
Kanskje det er en idé med en kombinasjon? Hva synes du?Er dere klare for sola? Påsken er rett rundt hjørnet og sommeren må jo komme etterhvert. ;-) 

2 kommentarer

Postet av: Pia Susanne

Hva dem finner på i disse dager :-) Da har jeg begynt å blogge igjen! :-D
Dato: 07.02.2013 Tid: 13:47 URL: http://piasusannee.blogg.no

Postet av: Lille fashionista

solfaktorpudder! <3 elsker det! det MÅ jeg kjøpe.
Dato: 07.02.2013 Tid: 19:37 URL: http://lillefashionista.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits