Mobilblogg: Krypende tilbake

10.06.2013 @ 09:05 i Reiser og turer 0 kommentarer

Jeg beklager at jeg forsvant så brått og at jeg ikke har blogget eller forklart mitt plutselige fravær.
Jeg har ikke så lyst til å dvele så veldig ved hvorfor, jeg har hatt en relativt tung tid og har hatt lite eller ingenting å dele med dere.
Men nå har jeg (og noen av mine nærmeste) tatt meg i nakken og jeg er klar for å prøve å komme tilbake til gamle rutiner.

Min kjære mann insisterte på at vi trengte en god pause fra hverdagen og nå i skrivende stund er vi i Hellas på andre uka. :D
Santorini er øya vi har besøkt denne gangen og når vi kommer hjem skal jeg lage en Santorinispesial til de som skal, eller kunne tenke seg, til øya med de svarte strendene og vakre hvite byer som henger ut over klippekantene. :)

Aller først kommer selvsagt en oppsummering av ferien vår med bilder og fortellinger, som jeg vet noen venter spent på. Jeg har nemlig hele tiden lagt ut smakebiter på instagram. Så om du vil se noen glimt fra Santorini allerede nå, kan du gjerne søke meg opp på instagram. :)

Jeg håper på å komme tilbake til full rutine når jeg kommer hjem. Og kanskje klarer jeg en dag å forklare mitt fravær bedre.

*peacetegn fra basengkanten*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits