Hva har du å tape?

Hei folk! 
Jeg er i det hjørnet om dagen at jeg får lyst til å fortelle der hvordan dere skal leve livet deres. (Dette er egentlig et blogginnlegg til meg selv, så dere trenger ikke ta det så seriøst.)

Alle burde leve livet med dette som motto: Hva har jeg å tape?
Utfordringer, forandringer, kurs, utdanning, ferie, muligheter. Alt du får lyst til å gjøre. Tenk så; hva har du å tape? Er det verdt det? Javel, så gjør det!
"Jeg vil reise jorden rundt! Dra til USA. Eller kjøre interrail gjennom Europa. Jeg vil ta opp et fag. Lære meg spansk. Gå på dansekurs, eller lære noe helt annet. Jeg vil oppleve en festival, svømme med haier eller delfiner. Se Niagara falls, eller noe annet spektakulært."

Ikke kjøp den uberkule buksa du har sååå lyst på, men ikke trenger. Dropp kaffelatten på café, og ta med deg lunsj hjemmefra. Dropp byen et par helger innimellom. (Ja, det er jaggu mulig, helt sant.) Ønsk deg kun penger i bursdags- og julepresanger, spar deg opp pengene du trenger og gjør det!

"Jeg vil jobbe med noe nytt. Jeg vil ta en ny utdannelse, eller utvide kompetansen min. Jeg vil lære å surfe, eller klatre, eller kanskje jeg vil gå på dykkekurs."

Sett deg på rumpa, søk på internett, les deg opp på hva som skal til og still deg selv spørsmålene: Hva har jeg å tape? Er det verdt det? Er det første svaret overkommelig, og det andre "ja", så lykke til med din nye avgjørelse. 

YOLO, og alt det der.Ha en deilig lørdagskveld!
Peace, love og et vennlig spark i baken! :)

#smart #tanker #ide #haha 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits