Enda en natt på baderomsgulvet

Mange ganger, mange fler enn jeg vil innrømme, ender jeg opp på baderomsgulvet.

De som kjenner meg vet at jeg er en som trives om natten. Jeg liker stillheten, jeg liker å lese artikler jeg har funnet interessante i løpet av dagen, når hjernen endelig har fått fred fra dagens mas. Eller jeg fordyper meg i boka jeg leser. Per dags dato leser jeg Sagaen om Isfolket for andre gang. (Innrøm det, du var nysgjerrig. Ikke? Åja...)

Jeg ser opp og oppdager at nå er klokka alt for mye. Igjen. Så jeg går på badet.
Her klarer jeg (noen ganger) å rive meg løs fra det jeg leser lenge nok til å ta tannkrem på tannbørsten. Jeg ser nok ganske teit ut der jeg står med tannkremen i den ene hånda og telefonen og tannbørsten i den andre. Eller enda bedre hvis jeg leser bok, prøver å holde den åpen med tommel og lillefinger, og holde tannbørsten med langefingeren under boka...
Men på sett og vis går det jo. Men så er jeg ferdig å pusse tenna. Hva nå? Mannen ligger og sover, og jeg vil ikke plage han ved å sette på lyset for å lese bok. Og jeg vil ikke risikere å vekke han med lyset fra telefonen heller. (Ja, ikke sant keg er snill?) Jeg bestemmer meg for å bare lese ferdig kapittelet, eller eventuelt artikkelen.

Biggest lie ever told.

Jeg blir sittende på dolokket til bena mine sovner. (Doen vår er vegghengt og irriterende nok akkurat litt for høy til å være behagelig.)
Vel så ender jeg opp på gulvet da. Med boka mi. Eller telefonen.

Ja, nå sitter jeg her igjen. Nei huff, god natt dere.
Håper dere sover godt i sengene deres, eller i det miste har hett nok til å sette dere i sofaen for å skrive blogginnlegg.

Peace i natten, fra baderomsgulvet.

#book #late #night #peace 

2 kommentarer

Postet av: Linn - Hund, foto og hverdag

Du er ikke alene om dette! Da jeg bodde hjemme hos foreldrene mine endte jeg ofte opp på badreomsgulvet om kveldene/nettene. Jeg elsket å gjøre lekser om nettene, på badet, haha. Men nå, nå er badet vårt så gammelt, mindre koselig og absolutt ikke et sted jeg vil tilbringe mer tid enn nødvendig.
Dato: 05.08.2013 Tid: 06:27 URL: http://www.ichmich.blogg.no

Postet av: Lundelykke

Linn: Haha! Herlig! Ja, nei det er ikke det at det er så koselig der, akkurat. Det er mye mer latskap og tanken på at hvis jeg går tilbake til sofaen så er det jo det samme som "å gi opp min mission med å gå og legge meg" :P Haha!
Dato: 05.08.2013 Tid: 13:53 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits