Bildelykke - don't you dare call me normal!

15.08.2013 @ 20:22 i Foto 0 kommentarer

God sensommer, alle sammen.

Som de som kjenner meg vet, er ikke sommeren over før jeg har hatt bursdag. Jeg har bursdag om sommeren, jeg bryr meg ikke om hva du sier. Sommeren varer ut august.
Nå som det er avklart. Jeg har gjort noe gøy som jeg vil dele med bloggverden.

Jeg elsker jo bilder. Digger, digger, digger det! Men det har seg sånn at jeg har også litt besluttsomhetsproblemer, så vi bodde faktisk uten et eneste bilde på veggene i maange år! :O
Nå har jeg tatt meg selv i nakken, og klart å overbevise meg selv om at jeg kan jo i det miste bytte ut innholdet i rammene etterhvert om jeg skulle ønske det. 
Og jeg har kommet frem til at i mitt hus kan man ikke simpelthen bare henge bilder på veggene.
Det må gjøres med stil: 


Hehe, don't you dare call me normal! :P

 


JEG ELSKER DET!!!! Dette er noe jeg egentlig har hatt lyst til å gjøre siden før jeg flyttet for meg selv, men nå har jeg det altså på stueveggen. *lykkesukk*
Idéen gikk ut på å ha litt annerledes bilder i kollasjen. Jeg ville ikke bare ha "smile-perfekt-bilder", men heller litt annerledes bilder som kanskje ikke normalt ville havnet på veggen.
Det er en god blanding av mine egne "kreative utbrudd", tullebilder fra bryllupet, gamle minner fra barndommen, og selvsagt noen favoritter. 

En av rammene er noe spesiell, det er en slik en dyp ramme fra IKEA. Her har jeg stasjet inn noen detaljer fra bryllupet sammen med et litt annerledes bryllupsbilde. Cool?En annen ting å rope hurra for er en for tidlig(eller sen*) bursdagsgave fra min far.
(*Saim hadde jo bursdag 1. august og jeg har 16. så vi fikk liksom gaven midt i mellom. Logic? :P )

Og gaven: Ta-da-ra-ta!! En fotoprinter!!
Jeg er såå happy-go-lucky om dagen!! :D Jeg har testa to forskjellige papirkvaliteter på den og den er bare AWESOME!! 
Den er døpt  EPSON EXPRESSION PHOTO XP-750 fra fabrikken, hos oss heter den Printer'n. 

Jeg har også kjøpt meg fire kvadratiske rammer hvor jeg skal ha instagram-kollasjer. Planen er å ha kun kollasjer fra Instagram, evt med en liten "tittel" som kan byttes ut innimellom.
Og jeg digger idéen,  printer'n gjorde nok en gang en fantastisk jobb, og jeg er strålende fornøyd med resultatet også!! :)  

 Og en siste ting å rope hurra for, du er vel ikke lei av å rope hurra enda? Det er jo tross alt bursdagen min i morgen, så da må du gjøre det igjen, vet du. Anyways:

Vi har endelig fått spart opp nok penger til nytt kamera!! :D Jaaa!!! Hurra! 

Vi ville egentlig ha det samme kameraet som lillebror har, men siden det har gått ut av produksjon ble det et Canon 700d. Vi kjøpte det på FotoVideo i Oslo sentrum. Vannvittig bra service, forresten.
Og det var tilbud, så vi fikk med et ekstra objektiv :D (Ja, nå kan du si det igjen; Hurra!!)  

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits