Tiske hemmeligheter

22.08.2013 @ 23:20 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hallais! :D

Noen som kjenner igjen denne karen?It's Petertime! Say hallo!

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg fått tittelen "redaktør" i ungdomsmagasinet FENZE. Så i dag har jeg vært og møtt Petter og snakket om hemmeligheter. Jeg fikk også vite hva jeg skal gjøre som redaktør. Ja, jeg trodde også at det bare var noe man kalte seg for å kunne bestemme over andre, men det er faktisk sånn at jeg må gjøre noe. Hmm..


Gå inn og sjekk ut magasinet. Noen av artiklene er vanskelig å lese uten å falle av stolen i ren, skjær latterkrampe. FENZE.NO (Seriøst! Sjekk ut den om walk of shame med stil. :D )Vi møttes i foajéen på Plaza, veldig deilig sted å ha sånne møter. Stille og rolig, så man kan hviske hemmeligheter i fred. :P 
Etter fire timer eller noe, ja vi er eksperter på å la samtalen skli ut begge to, det er helt villt hvordan et møte mellom to personer med munndiare kan skli ut. Men ja, etter fire timer eller noe sa vi oss ferdige. Og pakket sammen sakene våre og sa farvel til stolene som har vært fantastiske støttespillere hele dagen og dro hjem.

Vi hadde jo ikke vært bloggere uten et par bilder i "speilet".  Her sto vi og sperret veien i trappa, folk måtte stoppe opp for oss. Jada, vi skammer oss. Ikke. 

Fred, kjærlighet og selvironi, folkens! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits