En portal tilbake til 50-tallet

25.08.2013 @ 09:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHello there!! :D
Jaså, så du sitter deg og sjekker bloggen min, du. :) Jeg skal ikke late som noe annet; jeg digger det! 

Vil du vite hva jeg gjorde på fredag? Selvsagt vil du det! Og nok en gang skal jeg ikke late som om jeg ikke elsker det! :P Joda, jeg var på et utrolig fett sted i Oslo. The Nighthawk Diner på Grunerløkka. Hatten var på og vi skulle ha en amerikansk 50-tallsvri på avskjedsmiddagen for min elskede lillebror som skal reise fra meg til en folkehøyskole langtpokkerivoll. Skrekk, gru, snørr og tårer!!
Neida. Joda!

Bare se så søte vi eeer!! Ja, ja, nok sutring. Her er en hel del bilder fra dagen. Her var vi foreløpig blide og fornøyde. Det eneste som mangler er noen passende biler og folk med kult hår. Hehe, jeg må si jeg blir litt revet med. Hadde vært så kult å kle seg ut og dra hit, sier jeg. Så smeller det tørt fra Saim: "Ja, skulle det vært realistisk så hadde vel jeg måttet stå ute og passa hesten deres jeg da." 
(Saim, vi skulle ikke tilbake til steinalderen heller da) Vi lo godt fordet. Bare fordi min elskede er så søt! <3

Må ærlig inrømme at vi ble noe skuffet over at det ikke var en søt liten skriveblokk han tok ordren vår på. Men, men...Off!! Superdigg mat! Ooog den beste pommes frites'en jeg noen gang har hatt i munnen!!


Ha det gøy på folkehøyskole, kjære lillebror! 

Jeg gråter ikke... 

...jeg har bare fått noe i øyet! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits