That day

16.10.2013 @ 17:43 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg vet at mange føler seg bedre når de leser om folk som har det værre enn seg selv. Og jeg håper jeg kan gjøre noens dag bedre med min elendige start i dag. 

Jeg våkner og vil egentlig ikke stå opp. Det var kaldt og en usynlig kraft holdt meg til senga med en helt utrolig styrke. Til slutt  klarer jeg å dra meg ut av senga, og så står jeg plutselig på bena. I won! Woho!

Sjekker klokka og oppdager at jeg har litt dårlig tid, men det skal jeg klare. Telefonen ringer og jeg får vite at jeg har ikke så dårlig tid likevel. Win! Jeg spiser frokost, og nå rekker jeg til og med en kopp kaffe! Livet er herlig, og jeg pakker veska mi.

Så langt er dagen overraskende bra. Jeg kommer ut av oppgangen og begynner å gå mot tbanen.

*fuck*

Jeg glemte datamaskinen! Den MÅ jeg ha med meg. Jeg snur og løper inn igjen.
Jeg henter heisen, som noen sympatisk nok har satt i 4. etasje.

Inne i leiligheten finner jeg datamaskinen og skal putte den i veska. Det er akkurat plass til den i denne veska så det er litt trangt. Og fordi jeg stresser, hva tror du skjer? Joda! Tommelneglen knekker med et lite smell! Og nå som alle neglene endelig hadde en fin lengde! Og jeg som lakket dem så fint i går!! Vondt var det også...

Jeg tar meg sammen, og fjerner det jeg ikke trenger fra veska og putter dataen oppi. Jeg drar en fil over neglen, hvis ikke vil den bare henge seg fast i alt mulig resten av dagen. Nå oppdager jeg at da neglen brakk gikk en del av lakken også. Så utrolig stygt!

Jeg ser på negllakken som står på bordet. Joda, det går sikkert bra, tenker jeg. Jeg legger et kjapt lag. Kjempelurt! Jada! Jeg ser at jeg i mitt sinne over den trange veska har klart å splitte glidelåsen på jakka nedenfra. Nei! Og med en nylakkert negl, og med stresset som pumper i kroppen. Negllakken blir selvsagt ødelagt! Irritert drar jeg den andre tommelen over neglen og drar av lakken, putter negllakken i veska og rusher ut døra. Det kan vel bare gå oppover herfra?Innlegget ble ikke postet før nå, fordi jeg rett og slett ikke fikk tid før nå. Jeg vet, urutt ass..!

Ha en fin kveld! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits