Red Head

25.11.2013 @ 17:25 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerHei, people!
Ja, som dere så på noen av bildene fra Halloween er jeg altså blitt en anelse heitere i toppen. Det vil si, fargen hvertfall. 

Jeg fikk et infall dagen før halloweenfeiringen vår. Jeg så på The Voice og så ei dame med heftig rødt hår og tenkte for meg selv "Jeg lurer på om jeg kler sånt hår?" Dette etterfulgt av noen timers surfing på nettet og finne bilder av damer med omtrendt samme fargene som meg som hadde farget håret rødt. Jeg fant ut at det var interessant å prøve. Dagen etter bar det rett i butikken og kjøpe hårfarge. Jeg brukte Schwarzkopf LIVE color XXL i fargen 43 - Red Passion. Jeg har jo veldig, veldig mørkt hår fra før, så sånne farger blir ikke såå fremtredende på mitt hår. Er du noe lysere brun i håret fra før blir nok fargen mer intens.Mamman min var så snill å hjelpe meg. Rød ble jeg, om ikke så knæsj som jeg fryktet/håpet. (Jeg vet ærlig talt ikke om jeg er litt skuffet eller om jeg er lettet, det svinger litt) Men i godt (og gjerne litt gult) lys er jeg helt klart rød, selv om jeg i dårligere lys fremdeles ser ut som om jeg har min gamle farge. 

Jeg har fått en del komplimenter på det, og jeg er jo fornøyd med det selv også. Mamma ble såå begeistret for det. Og det første mannen min sa var at han synes jeg burde fortsette med det, for han likte det.
2 kommentarer

Postet av: uperfektejenter

Fina!
Dato: 25.11.2013 Tid: 20:23 URL: http://www.uperfektejenter.blogg.no

Postet av: Lundelykke

uperfektejenter: Tusen takk! :) <3
Dato: 25.11.2013 Tid: 20:49 URL: http://lundelykke.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits