Ja, da har Fotballfrue født

26.11.2013 @ 11:38 i Blogg 0 kommentarer

Nå har endelig rykteflommen fått sin bekreftelse, Fotballfrue har født ei jente på Siljan sykehus, navnet ble som ventet Nelia. 
Gratulerer til de nybakte foreldrene. Og lykke til i tiden fremover. 

Nydelig jente. Foto er lånt fra fotballfrues blogg. 


Når gratulasjoner er gitt, og bildet er sukket over med forelsket blikk så er det en annen ting jeg ønsker å nevne. My god! Hva er det med folk i dag? Rykteflommen raste som et villdyr i natt, noe som er helt forventet. Det jeg reagerer på et alt dette syke fok får seg til å gjøre. Hvem faen ringer til sykehuset og spør om en de ikke kjenner er lagt inn og om fødselen er igang!? Dette er jo helt sykt. For ikke å snakke om de som drar og "spionerer" på sykehuset! La nå dama få et stakkars døgn for seg selv. En fødsel er en veldig personlig ting som vanligvis er for foreldrene og helsepersonell. Og deretter kanskje besteforeldre og nærmeste familie.

Nå er jo fansen/spekulantene/haterene heldige, for fruen oppdaterte faktisk bloggen et døgn etter fødselen. Kanskje for å slippe flere folk hengende rundt hjørnene på sykehuset?  

"Lille Nelia kom til verden 25. november klokken 09.10, hun veide 2720 gram, var 47 centimeter lang og er verdens vakreste, fineste skapning."


Nåja, kjenner jeg folk rett, så kommer det mye mer å hate på etterhvert. Jeg legger med noen utklipp fra internetts koking i natt, før ryktene var blitt bekreftet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits