Oppussing: Ferdig snart?

02.03.2015 @ 16:05 i Interiør og hjem 0 kommentarer

Jada, jada! :D

Vi vet det er mange som venter på at vi skal bli ferdige, og kanskje noen som også tror at vi er ferdige, men ikke har sagt ifra at de kan komme og se. Men neida, vi er ikke helt ferdige enda.
Historien er som følger;
Vi begynte veldig hardt og brutalt med å rive ned og begynte relativt kjapt med å bygge opp igjen. Etter en rask start med intensiv jobbing ble det rundt juletider en etterlengtet pause. Vi kom oss etterhvert igang igjen, og begynte med å sette sammen kjøkkenet.

 

Nå har vi tatt litt og litt en stund. Veldig deilig med en roligere periode etter all den intensive jobbingen. Det å leve i en stue som minner mer om en byggeplass har bare blitt lettere og lettere etterhvert som ting begynner å funke rundt oss igjen. Først fikk vi oppvaskmaskin igjen, deretter stekeovn, og så fikk vi kjøleskap på kjøkkenet igjen. Selv om jeg fremdeles lager kaffe på kottet og vi varmer mat i microbølgeovnen på gulvet i stua, så er jeg kjempeglad for at vi gjør dette. For fyttirakkern så fint det blir! :D 
Spotter i taket, ny sofa er på plass og nytt, hjemmelaget bord. Sånn passe stolt av det bordet, forresten ;) 


Jeg tenker jeg skal lage noen innlegg om de smarte løsningene vi har kommet opp med unerveis her. For det er noen skikkelig genistreker i den leiligheten her etterhvert ;)

Som du ser på bildet under har det skjedd saker og ting :P Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk

Instagram #Lundelykke

Follow me on Lookbook

Follow me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
hits