Kategori: Blogg

Ja, da har Fotballfrue født

26.11.2013 @ 11:38 i Blogg 0 kommentarer

Nå har endelig rykteflommen fått sin bekreftelse, Fotballfrue har født ei jente på Siljan sykehus, navnet ble som ventet Nelia. 
Gratulerer til de nybakte foreldrene. Og lykke til i tiden fremover. 

Nydelig jente. Foto er lånt fra fotballfrues blogg. 


Når gratulasjoner er gitt, og bildet er sukket over med forelsket blikk så er det en annen ting jeg ønsker å nevne. My god! Hva er det med folk i dag? Rykteflommen raste som et villdyr i natt, noe som er helt forventet. Det jeg reagerer på et alt dette syke fok får seg til å gjøre. Hvem faen ringer til sykehuset og spør om en de ikke kjenner er lagt inn og om fødselen er igang!? Dette er jo helt sykt. For ikke å snakke om de som drar og "spionerer" på sykehuset! La nå dama få et stakkars døgn for seg selv. En fødsel er en veldig personlig ting som vanligvis er for foreldrene og helsepersonell. Og deretter kanskje besteforeldre og nærmeste familie.

Nå er jo fansen/spekulantene/haterene heldige, for fruen oppdaterte faktisk bloggen et døgn etter fødselen. Kanskje for å slippe flere folk hengende rundt hjørnene på sykehuset?  

"Lille Nelia kom til verden 25. november klokken 09.10, hun veide 2720 gram, var 47 centimeter lang og er verdens vakreste, fineste skapning."


Nåja, kjenner jeg folk rett, så kommer det mye mer å hate på etterhvert. Jeg legger med noen utklipp fra internetts koking i natt, før ryktene var blitt bekreftet. 

 

Filminnspilling med FENZE

14.09.2013 @ 00:32 i Blogg 0 kommentarerStortingsplassen fikk i dag besøk av en gjeng spinnvill ungdom. Herlighet, jeg ble så gira at jeg glemte helt å få tatt noen bilder av meg selv, men dere overlever vel.. ;) 
I dag var det altså duket for innspilling av første del av reklamefilmen til FENZE, og jeg antar dere kan se selv av bildene at dette blir helt rått!! Herlighet, man får jo nesten energiboost bare av bildene. 


Folk stoppet opp for å ta bilder av oss. NO SHIT! :P


De ansatte på Stortinget var også nysgjerrige på FENZEgjengen. ( www.fenze.no, det er bare å gå inn og se. ;) )Herligere gjeng skal du lete lenge etter! TAKK til alle som ble med, ikke minst de som vi stoppet på gata! YOU ROCK!! For å se flere bilder klikk her for å komme til FENZE sin facebookside. :)
GOD HELG, FOLKENS!! 

T V - A K S J O N E N 2 0 1 2

21.10.2012 @ 19:10 i Blogg 2 kommentarerStemningsbilder fra dagens tv-aksjon.

Håper alle har hatt mulighet til å gi litt til noen som har mulighet til å gjøre rett for andre! 

 

Aksjekampens kjempere

27.09.2012 @ 10:42 i Blogg 0 kommentarer

I går ble Aksjekampens kjempere avslørt på facebook, og jeg fikk en telefon fra DNB. Desverre ble det ikke meg denne gangen, og jeg vil ønske 
Randi Liodden og Espen Sunde masse lykke til!! Måtte den beste vinne, jeg skal følge med på dere! :)

Fra og med 3. oktober kan du følge deltagernes kamp mot markedet på www.aksjekampen.no, Der kan du også hjelpe dem og vinne dagspremier selv. 

Påfugl

25.09.2012 @ 18:01 i Blogg 0 kommentarer

Mange som er Karpe Diem fans?

Jeg vet ikke hva det er med dem, men jeg er virkelig fan. De er sykt gode til å vekke interessen min med låtene sine. Og de er gode forbilder for både unge og gamle!

Første gang jeg virkelig våknet opp for Karpe Diem var da jeg hørte låta "Stjerner" på radioen.

"...som en blanding av matematikk og statoil og onani, er det tanken som teller..."

Jeg ble så fasinert av denne linja, og jeg begynte å leite etter sjulte meninger, og doble betydninger i alle låtene deres. Og jammen er de ikke over alt!
Interessert? Hør et par ganger ekstra på "Kampen mot klokka". It will blow your mind!
De er også helt råe når det gjelder å ta opp uvanlige, og kanskje litt ubehagelige temaer. Og de gjør det med en oppriktighet og ærlighet som grenser til ubehagelig. 
Det merkes spesielt på det nye albumet med det ufattelig lange navnet "Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden"

Jeg antar at de aller fleste har hørt låta Påfugl. Wow! På albumet er det to versjoner, en litt hardere og en som er så myk og sart som stemmen til Maria Mena. Gåsehudfremkallende begge to.
Apropo gåsehud, har du hørt låta "Støv"?

Inspirert av låta tegnet jeg denne her i går. Elsker symblikken i låta! På linje med "sommerfuggel i vinterland"

 
"Samma hva du tenkte i timen etter at det smalt"

Film om Aksjehandel

24.09.2012 @ 14:51 i Blogg 0 kommentarerLeste du mitt innlegg om hva kan du om Aksjer

Jeg fant en film om emnet på DNB sine sider. Enjoy! Jeg gleder meg til å lære mer om emnet, og jeg håper virkelig jeg får bli med i konkurransen. Uansett vil jeg etterhvert lære meg mer på egenhånd. Dette er jo superspennende! :D

Vil du vite mer, står det mye interessant på DNB sine sider om aksjehandel, og du finner mye mer spennende på YouTube også!

Jeg er på intervju i dag!

24.09.2012 @ 08:09 i Blogg 5 kommentarer

Weeee!!! Jeg ble ringt opp av DNB her om dagen, og jeg er blitt invitert på intervju som en av kandidatene til å bli med i aksjekampen! I DAG!!Nå skal jeg kaste i meg en kaffekopp på vei ned!
Ønsk meg lykke til! :D

23 år gammel

17.08.2012 @ 11:26 i Blogg 0 kommentarer

Ja, i går fylte jeg altså 23 år.
Dagen var ikke noen storfeiring, men jeg fikk roser og favorittpizzaen av mannen min. <3 Vi skal feire dagen i Egypt på ferie neste uke. DET blir deilig! <3

Instagram

15.08.2012 @ 01:17 i Blogg 0 kommentarer

Jeg har ikke så mye å skrive, er ganske utslitt om dagen og gleder meg masse til bryllupsreise!! Håper det gir meg litt mer energi så jeg kanskje kan begynne å blogge litt igjen....
Derfor passer instagram meg ganske godt for tiden. ;o)

"The city where they hand out the Nobel Peace price"

22.07.2012 @ 03:31 i Blogg 2 kommentarer

Et år har gått
, havet av roser spredde seg utover Oslo og ble ryddet bort igjen. Oslo sto sammen, vi gikk i rosetog og viste vår respekt og støtte til alle som var berørt, direkte eller inderekte. "Alle" vet hvor de var da det smalt. Og alle har sikkert tenkt at: "tenk om jeg hadde gått litt før/senere, hva om jeg skulle dit eller dit akkurat den dagen.

 Jeg var i byen, helt tilfeldig hadde jeg et par ærender i byen etter jobb akkurat denne fredagen. Og jeg sto altså inne i hobbybutikken Panduro ved Kirkeristen da vi hørte et voldsomt smell.
Det ristet, vi kjente trykket både i nesen og brystet, og det begynte å drysse gipsstøv fra taket. Ting falt av hyllene, og folk kom seg relativt fort ut på gaten.
Synet som møtte meg der kommer jeg aldri til å glemme.
En stor svart sky sto som en skygge over taket på Domkirken, og nøyaktig da jeg kom ut døra og så opp fløy det som så ut som om det måtte være alle Oslos duer opp foran kirken og bort fra eksplosonen. Virkelig et dommedagssyn. 

Det neste jeg legger merke til er noe som gir meg tårer i øynene hver gang jeg tenker på det.
To personer kommer løpende nedover Karl Johans gate. En mann med en liten unge over skulderen og en dame.
Denne damens uttrykk kommer jeg nok aldri til å glemme: 

En ekte, genuin, ren panikk.

Hun var SÅ redd. Helt iskald, med blikket festet langt fremfor seg, og de LØP! Jeg har mange ganger tenkt på denne damen, stakkars sjel. Jeg håper de kom seg over det uten noen varige mén.

Gatene var så fulle av mennesker, og jeg ringte opp kjæresten min, som jeg hadde snakket med for bare litt siden, og fortalte han at det hadde vært en eksplosjon i Oslo. For det visste jeg, det var en eksplosjon. Trykket er svært avslørende når man er så nær. Med en gang jeg hørte stemmen hans kom tårene vellende opp i øynene og jeg ble nok litt tykk i stemmen. Jeg hørte at han ble redd, men fikk fort sagt at alt var bra med meg men at jeg var likevel påvirket av stemningen i byen.

Det hersket en slags sjokk-panikk. Kaos.
Jeg så foreksempel en butikk der en lampe hadde falt ned foran døra, og en ambulanse stoppet og to stykker løp ut for å presse opp døra. En annen ting som var svært beskrivende er brannalarmene, som ble utløst av trykkbølgen. Når jeg ser klipp fra 22. juli og hører brannalarmene er jeg tilbake med en gang.
Tilbake i panikken, hastende gjennom Oslos gater med luktene, følelsene, og lyden av brannalarmer og sirener. Jeg ringte moren min, som satt på en campingplass i Sverige og hadde ikke fått med seg noen ting. 
"Hei, hei!" Nok en gang kom tårene og jeg fikk en klump i halsen. 
"Mamma, jeg er i byen, men jeg har det bra, og jeg prøver å komme meg hjem."
"Javel" svarer min søte uvitende mamma, litt usikker nå, etter å ha hørt at jeg er litt gråtkvalt.
"Det har vært en eksplosjon i Oslo, men jeg har det bra, jeg er på vei hjem."
"Åh Herreguud!"Utover kvelden kom sjokk nummer to. 

Det skytes på Utøya - en sommerleir for politisk interessert ungdom. Jeg fulgte med på TV til klokka var kanskje halv tre den natten.
Ca. 10 døde og skadde. Det var helt grusomt og totalt uvirkelig å våkne til beskjeden om 80 døde dagen etter. 
Jeg vet ikke noe mer om tragedien på Utøya enn noen andre, så jeg skal ikke legge ut om det. 

Det er ingen tvil om at det var en vond og uforglemmelig dag for Norge. 

Et år har gått
, havet av roser spredde seg utover Oslo og ble ryddet bort igjen. Oslo sto sammen, vi gikk i rosetog og viste vår respekt og vår støtte til alle som var berørt, direkte eller inderekte.

"Alle" vet hvor de var da det smalt. Og alle har sikkert tenkt at: "tenk om jeg hadde gått litt før/senere, hva om jeg skulle dit eller dit akkurat den dagen. Familier tok farvel med sine kjære i begravelser rundt om i landet, og etter noen måneder begynte den lange, tunge rettsaken.


22. juli 2012 - Dagen da hele verdens øyne var rettet mot lille Norge, og bittelille Oslo.

"The city where they hand out the Nobel Peace price"


Ta vare på hverandre, gråt, skrik, les, hør, tenn et lys.

OSLOVE

- Miriam

Velkommen til min blogg!

19.07.2012 @ 08:49 i Blogg 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits