Kategori: Bryllupet

Vår bryllupsfotograf - her er også noen bilder jeg ikke har delt før

28.01.2014 @ 17:50 i Bryllupet 0 kommentarer

Et år, seks måneder og 21 dager. Det er akkurat hvor lenge det er siden vi giftet oss i Lillestrøm.

Regnet silte, håret ville ikke krølles i luftfuktigheten og det var bare flaks at vi fikk hotelrommet vi hadde bestilt. Men vi hadde hvite paraplyer, håret var ikke så farlig for meg, og det ordnet seg med hotellet. Og det ble den beste dagen i mitt liv så langt. Jeg har også massevis av flotte bilder til å minne på alle detaljene fra denne dagen. Vår bryllupsdag. <3 

Fotografen vår, Maximilian Photography, tok en rekke fantastiske bilder, og her har jeg samlet noen av de vi ble aller mest fornøyd med, og som jeg føler oppsummerer dagen vår på en fantastisk måte. 

Ahh! Detaljer! <3 Siden jeg har laget alle disse selv betydde de selvsagt ekstra mye for oss. Og fotografen vår fikk lagret dem for evigheten.


Minnene vekkes kanskje aller best av disse perfekt fangede øyeblikkene.Vi er også avbildet på denne lille reklamen, noe vi selvsagt synes er ekstra stas! *Fotomodeller* Haha!  

Moments from the wedding movie

05.12.2012 @ 22:12 i Bryllupet 0 kommentarer

Min kjære mamma gråt masse under vielsen <3Mine søte forlovere:Saims forlover:Photosession utenfor Blå:

<3 Søte Silje min:Her ser man baksiden av kjolen godt.

Bryllupet - fra en litt annen vinkel

20.11.2012 @ 10:22 i Bryllupet 4 kommentarer

I dag vil jeg vise dere noen collager jeg har laget med noen bilder som kanskje ikke er de mest vanlige bildene å vise frem etter et bryllup. De fleste av disse bildene er bilder som har en mer casual look enn de bildene man henger på veggen og viser frem ellers, rett og slett en litt annen vinkel. Disse bildene fra morgene og forberedelsene ser jeg faktisk gange ofte igjennom.
Jeg tenker tilbake til når vi kom inn på rommet, frem med kjolen, sminke, sko og alt som skal til. Hvordan Henrik (han ene som filmet oss) klaget over at det ikke var noen Maria Carey-låter på spillelisten jeg hadde laget for anledningen. På hvordan håret mitt nektet å krølle seg på grunn av det fuktige været. Og på hvor fort tiden plutselig gikk, så forloverene nesten ikke rakk å sminke seg selv...

Og jeg husker med gru hvordan fotografen skulle følge etter oss bort til der seremonien skulle holdes plutselig forsvant, og vi måtte snu og finne han igjen. Stakkar Saim så bilen komme inn ved oppkjørslen for så å snu! Herregud, da var jeg rimelig fortvilet på hans vegne!Gutta i finstasen. <3 Kjekke karer, altså!
Og øverst til venstre har vi to hvor jeg ikke er helt sikker på hvem som var mest nervøs den dagen... Brudgommen eller hans forlover.Ah, seremonien. Utveksling av de unike, nydelige ringene våre og løftene! Nederst i hjørnet er et bilde som egentlig hører til den første collagen, det er altså løftene mine som jeg skriver over på papir. Synes bildet passet litt inn her også. Over ser du vakre Rebekka, som var ringbæreren vår. Åh, jeg elsker det bildet!
På bildet nederst til venstre ser man godt lyktene, som var temaet for dagen, og vår fantastiske vigsler, Kaja! <3Her har vi kommet til fotogarferingen!
Vi var på toppen av Sinsensiloen, utenfor Blå og ved Sjømannsskolen.
Ved Blå fikk vi med oss tøffe grafittivegger, men også den nydelige broa over elva. En nydelig smijernsbro med et piletre hengende over. Det pøseregnet det jo, men takket være Marita hadde vi fine hvite paraplyer. Se på bildet øverst til venstre, snakker om idyllisk!Så var det tilbake til middag, taler, kaker og brudevals. Den kaka tror jeg det er mange som husker godt! Ahh! Den kaka... *drømme* 
Flinke mannen min som holdt flott tale, og jeg som egentlig ikke var så sikker på om jeg skulle tørre å holde tale, gjorde det likevel! Valsen hadde vi ikke rukket å øve så mye på, men det gikk da på et vis. Her har vi bildene fra min lille kreative stolthet fra denne dagen. Gjennom hele dagen sto det jo et kamera på stativ i andre etasje og vi fikk så enormt mange kule bilder! Jeg er så overlykkelig for at vi valgte å gjennomføre idéen!! Leppene, bartene og tankeboblene ble en kjempesuksess, og ble til såå mange kule bilder som jeg har brukt i takkekortene! 

Alle sitatene som er i collagene er utdrag fra sangene som ble sunget for oss. Åh, det var så vakkert! *frysninger*


Så nå har dere fått et lite innblikk i noen andre bilder fra bryllupet enn kun de oppsatte bildene og kanskje kan dere også føle litt på stemningen fra dagen vår.
Regntung, men lykkelig!
 

Noen bryllupsdetaljer

14.11.2012 @ 11:31 i Bryllupet 17 kommentarer

Tenkte jeg skulle vise litt av de tingene jeg laget til bryllupet vårt i juli. 

Jeg lagde jo buketten min selv. Ingen blomster i hele bryllupet faktisk. Den er laget av silkebånd, perler, forskjellige typer hvite stoffer, og blågrå chiffòn. Dessuten er den full av gamle brosjer og pins som er arvet fra besteforeldre og andre familiemedlemmer. Jeg ELSKER den! <3På finn.no fant jeg en sofa som skulle gies bort. Den dro vi å hentet og jeg trakk den om i et mørkegrått stoff. Så lagde jeg lepper, barter, kroner, tanke- og snakkebobler.
Og VOILA! Photoboot!!  I gangen utenfor toalettene hadde jeg to hvitmalte bokser med et lite skilt på. "Boksene med det rare i", som jeg vet reddet dagen til mer enn en den dagen.

Hårspray, plaster, spraydeo, sysaker, tyggis og blank negllakk til å redde raknende strømpebukser. :) 

 

Portalen under var den vi faktisk ble viet i. Vakker, sant? Den ble bygget i garasjen, og var egentlig beregnet for en utendørs vielse. Men været tillot desverre ikke det. Ringbæreren vår bar en liten lykt med en liten pute inni. Der lå ringene våre rundt to knappenåler som stakk opp av puta. 


Alle rettene på matbordet hadde egne etiketter :)Denne figuren, vår "kaketopp", er kjøpt på Black Design Shop, men jeg synes det var feil at de var så lyse. Så jeg kjørte på og malte håret på begge, og som du kanskje ser har mannen fått en tan.. ;) Bare å spørre om noen lurer på noe :)

Bilder og historier fra bryllupsreisen vår

06.09.2012 @ 18:54 i Bryllupet 1 kommentarOff, dette været får meg virkelig til å savne sol og varme... 

Egypt, deilige, varme, romantiske Egypt!

Nå skal jeg dele noen bilder og historier fra bryllupsreisen vår <3 
Vi tok en buss til hotellet fra bryplassen som for første gang i mitt liv ikke ventet på noen som var treige på taxfree, eller hadde mistet baggasjen sin, og ikke var den stappfull heller..! Da vi kom til hotellområdet fikk jeg enda en ny opplevelse, det første hotellet vi stoppet var var det vi skulle bo på og i tillegg var det bare vi to som eneste nordmenn som skulle til dette hotellet denne uken!

Vi ble møtt ved bussen av en som tok koffertene våre. Og da vi kom inn i resepsjonen ble vi møtt av en ny ansatt som gav oss hvert vårt kalde, fuktige håndkle(!) og hver vår velkomstdrink.
De gav oss en liten rundtur på hotellområdet, og så ble vi vist til et absolutt nydelig rom!! Junior suite med havutsikt <3


Så delikat og nydelig rom! Ahhh! 
Siden vi var på bryllupsreise fikk vi en overraskelse av hotellpersonalet den andre dagen etter at vi kom opp fra bassenget <3 

Utsikten fra verandaen vår...Noen bilder av det nydelige bassengområdet, bildet under er det bassenget vi likte best; "the infinity pool". 
Denne mannen så vi stadig vekk ri opp og ned på strandpromenaden, kjattrende i mobiltelefonen... Snakker om idyllcrusher.Helt tilfeldig møtte vi en mann som jobbet med "Guest relations", og vi begynte å snakke om temperatur. Det viste seg at han var en Norsk kar fra Grunerløkka(!) som jobbet i utelivsbransjen og hoteller rundt om i verden.. What are the odds?! 

Da han hørte at vi var på bryllupsreise arrangerte han en romantisk middag for to for oss på en liten balkong med utsikt over bassengområdet til et av de største hotellene i området. 
Han hadde arrangert et bord der, og tre kelnere som fløy opp og ned med heisen for å servere oss! Kult, eh? =oD

En av de siste dagene sto vi opp klokken fem for å se soloppgangen. Det var såååå verdt det! Bare se så flotte bilder det ble!!

Alt i alt var det en fantastisk bryllupsreise som gav mange gode minner og ikke minst gode bilder!

Bryllupsreise - med dårlig internett

29.08.2012 @ 10:01 i Bryllupet 2 kommentarer

Hadde svært dårlig internett i Egypt, så da legger jeg ut de oppdateringene jeg klarte å tvinge ut etter gjentatte forsøk på Instagram. Så kommer det flere bilder etterhvert. :)

En kamel tuslet gjennom strandpromenaden et par ganger om dagen....

Vi fikk kjempefin håndklekunst på senga i går bryllupsreiseånd..

Åpne postkassa med sommerfugler i magen, og.... ENDELIG!!

22.07.2012 @ 02:08 i Bryllupet 0 kommentarer

....ER BILDENE FRA FOTOGRAFEN HER!!!!

I dag, etter å ha sjekket postkassa to ganger, kom endelig bildene fra fotografen. Jeg har gledet meg så ekstremt til å se disse bildene! 
Fotografen vår gikk rundt med disse dyre kameraene i pøsende regnvær, og var med rundt og tok bilder selv om regnet øste ned og det randt av hele han. Huff!

Jeg må si han er råflink, masse fine bilder, bare se:

Jeg og jentene på hotellrommet:

Løftene mine... <3Fine Rebekka <3 (og en dæsj sterke følelser i bakgrunnen...)På toppen av Sinsensiloen:
Utenfor Blå i Oslo sentrum:

Tilbake på Samfundet i Lillestrøm:

 

Bildene fra fotografen

20.07.2012 @ 12:01 i Bryllupet 3 kommentarer

Jeg venter, og venter... Hvis de ikke har forsvunnet i posten må de komme i dag!!
De var ikke her i går og da var det tre dager siden de ble sendt....

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er over middels interessert i bilder...
Vi har fått såååå mange flotte bilder fra bryllupsdagen fra gjestene våre. Veldig gøy!
Men så er det jo slik med disse fotografbildene da.. Det er jo litt spesielt med de.
Bare se på den lille smakebiten jeg fikk noen dager etter bryllupet:

Fotografen var med oss helt fra morgenen av.

Ahh, fiiine buketten minJeg liker ting som er spesielle, og denne er helt unik!

Dette bildet er tatt på sjømannskolen ved Ekeberg.
Perfekt sted for bilder når det regner! =o)

Bryllupet vårt!

19.07.2012 @ 16:11 i Bryllupet 0 kommentarer

07. juli 2012

Dagen begynte med frokost hos mamma, før vi reiste opp til hotellet for å sminkes og ordnes.

Været var litt fuktig for å si det sånn, og håret mitt er ikke så god venn med sånt vær. Så krøllene jentene prøvde å få til i håret mitt ville ikke være med i bryllupet.
Men tross alt, vi er da ingenting annet enn tilpasningsdyktige...? Det ordnet bruden med å ha i masse spray, rufse i det og så: NÅ går vi..! =oP


Fine Marina sminker meg:
Vi hadde en Humanistisk vielse på Samfundet i Lillestrøm.
Portalen vi står inni på bildet er laget hjemme i pappas garasje. (!) Det ble så nydelig!Vi hadde en nydelig, fantastisk sanger som sang to sanger under vielsen.
Jeg kan ikke fatte at noen kan synge så vakkert! Alle gjestene satt med åpen munn og med tårer i øynene..! <3
Vi utvekslet personlige løfter til hverandre da vi gav hverandre ringene. <3 En vakker detalj, som jeg synes var veldig viktig for å gjøre dette til vårt. <3


Jada, været var ikke helt med oss, men det er greit. Det var stort sett opphold mens vi tok bilder, og lyset er jo helt nydelig i slikt vær! <3
Også hadde vi flere ivrige paraplyholdere gjennom hele dagen <3Moren til Saim holdt en tale, som rørte alle. Og da særlig oss.
Jeg er stolt av å få være en del av en så vakker og åpen familie!
Kjempenærvøs, men jeg holdt en tale til mannen min. <3
Og rett før kakeskjæringen ble det plutselig annonsert at tre av jentene jeg har kjent aller lengst hadde en tale til meg de også. <3 Søtinger!
Første dansen.. <3Her er noen bilder fra photobooth'en vår =oD
Go'jentene! ...og Chris.. =oPBrudeparet <3Tre generasjoner

Søskenkjærlighet <3
Min lillebror hadde laget en film til meg som ble spilt av under middagen. Som en slags tale til meg. <3


JEG ELSKER DEG SÅ MASSE, ELSKLING!! <3

hits