Kategori: DIY og hobby

Juleverksted

23.12.2013 @ 23:08 i DIY og hobby 4 kommentarer

Hei, dere! GOD JUL! 

Jeg håper dere får en fin jul alle sammen. Jeg tenkte å dele noen bilder fra vårt hobbyverksted.

Vi laget så mye fint! Og vi fikk nesten litt julestemning også, dette var helgen det snødde. Men desverre forsvant jo denne ganske fort. 

Jaja, dere får prøve å kose dere med jul uten snø. Men kos dere med familie, venner og god mat! <3

En strøm av inspirasjon!

05.12.2013 @ 15:11 i DIY og hobby 6 kommentarer

Jeg har aldri vært på julemessa tidligere, men jeg må si at det var inspirerende nok til at jeg vil anbefale deg til å besøke messa neste år. Ta bilder av tingene du liker så du husker dem til juleverkstedet. ;) Samtidig med julemessa var det antikkmesse. Og jeg som er så svak for loppemarked, og antikkbutikker. Men jeg klarte å holde meg i skinnet.
Bare. ikke. snakk. om. det. :) 

Jeg gjør som jeg pleier. jeg slenger opp masse bilder, også kommenterer jeg mellom dem. Happy inspiration! :)  

Supersøte headpieces! <3 Dette er koselige julegaver vet du! :)Jepp, de var levende, og de sto der inne, og nei, han ville ikke ha det høyet. Aldri. i. verden!

Jeg skal ærlig inrømme at jeg kjøpte noen perler. Hvordan skulle jeg klare å la være? Hæ? Små og store var oppslukte av togbanen som var satt opp inne i messehallen.

Noen som var på messa? Skal du ha juleverksted i år?

Aquarellmaling

07.05.2013 @ 02:25 i DIY og hobby 6 kommentarerJeg har drevet med mer kreativiteter.. Her er noen "kunstværk" jeg har laget de siste dagene. Alle er malt med aquarellmaling. Den øverste er først tegnet med tusj, før jeg fikk for meg at hun trengte farger. :)

#DIY #Painting  

Home made - Creative Outburst

26.03.2013 @ 10:35 i DIY og hobby 4 kommentarerGod morgen, folkens! 

Jeg har vært kjempedårlig på å oppdatere, jeg vet, og jeg beklager! 
Men nå kommer hvertfall en liten update på DIY-fronten.

Jeg har fått heelt dilla på å lage armbånd makramé-style, med vokset lintråd. ;) Så enkelt, og såå dekorativt! :)Forrige kvelden fikk jeg det for meg at jeg ville lage sånt hårbånd med stoor blomt på. Så da gjorde jeg det.

Jeg sydde sammen runde, hvite tøystykker i litt forskjellige størrelser, krøllet den, og fant ut hvordan jeg ville ha "rosen", så limet jeg med en liten limdråpe der jeg ville at den skulle holde seg. 
Voila! 


Noen andre som gleder seg til sommeren, eller!!
I KNOW DOO!!!!

#DIY #Homemade #Hobby 

Feelings on a paper

09.03.2013 @ 22:16 i DIY og hobby 2 kommentarerJeg har tegnet en del i det siste, og jeg føler jeg har fått ganske mye følelser ned i denne tegningen. 

Beautiful love, strong and fragile at once....


#DIY #Homemade #Hobby 

Glade barndomsminner

28.02.2013 @ 10:56 i DIY og hobby 0 kommentarer

Oihoi! Nå ble det mange dager uten et eneste blogginlegg her.. Men her kommer hvertfall en liten update fra i går. :)Lillebror og jeg satt en heel dag i går og perla. Haha! Så gøy, og vi fikk laget så masse kult! :D 

Jeg laget en ugle til meg og en til mamma. <3 Hihi, ble de ikke søte!? Nå skal jeg straks avgårde for å hjelpe en venninne i nød.. :P Jeg skal være malehjelp i dag ;)  *på med maleklærne*

Ha en deilig dag!!

#DIY #Homemade #Hobby #Hamabeads #perler  

Mamma fikk en morsdagsbukett, men ikke med blomster #fastelavn

11.02.2013 @ 14:12 i DIY og hobby 5 kommentarerI går gikk jeg på tur meg Luna, og plukket fastelavnsris til mamma på morsdag! :D Jeg hadde ikke så mye fjær, men jeg lagde mine egne små pynteetiketter, jeg stanset ut runde etiketter av en scrapbookingark, og la en sytråd mellom, og limte dem sammen. Jeg valgte å lage med litt sommerfugler også, et fastelavnsris er jo et tegn på vår, selv om fastelavn er litt tidlig i år. 

Jeg lagde et kort til mamma, som jeg gav fra meg og broren min, siden han ikke var hjemme i helgen. Jeg fant et fantastisk sitat, om det å være mor! 

- A mother is not a person to lean on, but a person to make leaning unnecessary -

#DIY #Homemade #Hobby

DIY - naturens lysfat

16.01.2013 @ 12:13 i DIY og hobby 5 kommentarerFor noen år siden la foreldrene mine skiferstein i trappen foran barndomshjemmet. Naturlig nok ble det en del småbiter igjen etterpå, og de ble lagt til side, for man vet jo aldri når man kan trenge det til noe annet, sant? ;)
Før bryllupet var jeg og lette etter en lecastein, fant denne lille skiferbiten, og jeg synes det stå skrevet te-lysfat på den! :D

Den gangen hadde jeg bare store filtknotter, så jeg klippet dem til litt. Men det går jo selvsagt an å bruke de som er mindre om man har det. Woila! :D

#DIY #Homemade #Hobby #Nature #candles #lys

Lille julaften - juleluktene

23.12.2012 @ 17:36 i DIY og hobby 2 kommentarer

Ahh! Lukten av granbar! <3 I morgen er det julemiddag, gaver og familie!! Julaften! 

I dag fikk jeg morgenbesøk fra mamma og lillebror. De hadde vært ute og plukket inn granbar og furukvister. Så da ble det noen dekorasjoner til jul i år også! <3 

Det er også 4. søndag i advent, så adventlysene er også tent, alle sammen. <3


#DIY #Homemade #Hobby #Nature #candles #lys #jul #christmas 

Forslag til kreative førjulsaktiviteter

25.11.2012 @ 12:38 i DIY og hobby 0 kommentarer


I dag er det under en måned til julaften! Oi! Jeg må si jeg ble litt nervøs for om det var 1. søndag i advent i dag, men nei. Det er heldigvis ikke før neste uke. Puh! Her kommer noen forslag til kreative førjulsaktiviteter. Jeg har ikke tatt alle bildene selv, mange av dem er hentet på Pinterest. Gode idéer 1. Bygg en pepperkakelandsby med veier, mennesker, trær, hester og alt annet som skal til for å danne en liten by. 

 


Et tips er å kjøpe elektriske telys og sett inni husene for koselig effekt. (Kan kjøpes på El Kjøp, Jernia, etc.

2. Lag minner for livet! Kjøp inn Glass/porselenstusjer, og lag vakre barneminner, eller fine venninnegaver.

(Jeg har kjøpt tusjer, og er nettop ferdig med mine første kopper. Men jeg kan ikke vise dem her enda... Noen av dem er julegaver, men du skal ikke se bort i fra at jeg laget et innlegg om det snart. Det var kjempegøy!!! :D

3. Lag fine dekorasjoner med mose, kvister og kongler. Eller ståltråd, papp, papir eller annet moro. ;)Har du sett det fantastiske tipset for å åpne konglene? Tykk på bildet for å lese mer.

4. Lag noen store flotte pepperkaker til å henge i vinduet. Du får kjøpt store hjerter og stjerner på bla. Jernia. 

Vær kreativ! Som denne dama, hun har laget er mindre hjerte i det store hjertet og lagt et drops inni. Det blir seende ut som bildet over til høyre. Klikk her for å komme til bloggen hennes, hvor hun forklarer hvordan hun gjør det.

5. Fram med nisseluene! Ta med kameraet på tur, og gjør det til en photosession. Eller ta frem, pledd, saueskinn og laken og lag et studio hjemme.Ha en deilig, kreativ førjulstid! <3 


#DIY #Homemade #Hobby #dog #hund #pynt #kreativ #creative #jul #christmas

Hjemmelaget julepynt

10.11.2012 @ 14:35 i DIY og hobby 6 kommentarer

Fredag kveld kom mamma på besøk og vi skulle lage litt julepynt. Selvsagt ble det stort sett jeg som lagde, og mamma satt med kaffe- og etterhvert tekoppen og så på..

Her er noen bilder av resultatet fra kvelden :)Dekorasjon på tradisjonelt vis. Med mose, kongler og en nydelig lys fra Nille. Rustikke etiketter på kjøkkenet.Et supersmart triks! 
I nærområdet der jeg bor står et par furutrær. Jeg var ute og plukket inn noen kongler, for jeg så et tips på en amerikansk blogg. Der sto det at man kunne "bake" konglene i ovenen i en times tid på 200 grader, så ville konglene åpne seg, og man blir samtidig bli kvitt alle smådyr og fukt.

Det funket som bare det!! 


1. Slik så konglene ut da jeg kom inn med dem.
2. I ovnen i ca en time på 200 grader.
3. Se så flotte!

Juledekorasjoner - inspirasjon og gode idéer

04.11.2012 @ 17:45 i DIY og hobby 4 kommentarer

Jeg har raidet Pinterest og google for inspirasjon til juledekorasjoner. (Link i bildene)

Pepperkakehus med pepperkaketre


Vakre hvite stjerner


Vakre glitrende vinterlys


Vakker dekorasjon!


Flotte blondekranserHva med å støpe noen figurer av mose. Med peppekakeformer såklart! :DNoen inspirasjonsbilder fra nettet som jeg ikke har funnet noen kilde for, men som jeg likevel vil dele med dere:Åh, så mye fint man kan lage med kongler!!Hvite vakre lyslenker lager du av tyll, blonder og lignende som knytes på ferdige lyslenker fra butikkene.

DIY: Krans av kvister

02.11.2012 @ 22:16 i DIY og hobby 2 kommentarerHer om dagen fikk jeg det over meg at jeg jeg ville lage en krans til døra. 

Jeg gikk ut og plukket inn en del myke kvister og lagde meg en krans med hjelp av litt hampetråd.Neste gang skal jeg lage den mindre og kraftigere, men da jeg fant fuglen fra en gammel dekorasjon synes jeg kransen ble ganske sjarmerende med sine feil... 

God helg til alle! 

#DIY #Homemade #Hobby #pynt #kreativ #creative 

Tar naturen inn

20.10.2012 @ 09:23 i DIY og hobby 0 kommentarerI går fant jeg noen fine kvister (tror kanskje det er bjørk?) da jeg var ute med Luna. Jeg tok dem med inn og se så flott det ble! :D 

For å kunne forme "buketten" sånn som jeg ville, knøt jeg den med litt hamp-tråd. Nærmere jul kan man jo knyte dem i et rustikk, rødt blondebånd? Eller man kan knyte dem med hvite blonder? Fantasien er det eneste som sette grenser...Jeg må si jeg likte de røde blondene, så det er helt klart at de vil taes frem nærmere jul! 
Jeg gjorde enda en ting i går som jeg vil dele med dere. Jeg kjøpte kaffe.
Det vil si, jeg kjøpte en pose med hele kaffebønner! Se så dekorativt! Også kommer det en liten streif med kaffelukt innimellom. NICE!Luna forstod ikke helt at kvistene skulle være med inn, og enda mindre da hun ikke fikk leke med dem..! God helg alle sammen! 

#DIY #Homemade #Hobby #dog #hund #pynt #kreativ #creative 

Harmony Home

17.10.2012 @ 12:24 i DIY og hobby 5 kommentarer
De av dere som følger meg på Instagram vet at jeg og min kjære mor var ute på loppemarkedsraid igjen forrige helg. Siden jeg egentlig ikke trenger noen nye møbler nå, ble det bare med noen småting hjem.

Nå begynner forrige helgs loppefunn å finne sine plasser i heimen. I lykten på bildet under fant jeg en grå "innenøkkel", en liten bortgjemt skatt som hadde blitt med på loppemarked. Lykten har nå fått selskap av en kopp jeg fikk av en hyggelig kunstner fra Bislett en gang. Damen kom fra en butikk som het (eller kanskje fremdeles heter?) Embla. Koppen har fått en søt liten lyngplante i seg, og jeg synes de passet godt sammen <3Denne lysestaken i messing og porselen har fått en omgang med sprayboksen før den fikk stå sammen med de andre blå skattene mine.Ble det ikke lekkert? Den hvite uglen passer på skarabeene vi fikk av en hyggelig selger på vår bryllpsreise i Egypt. De passet jo perfekt inn! De ligger der og skal ifølge Samuel bringe lykke til hjemmet vårt :)Denne våkre vinkjøleren har blitt vase for "konglegreinene" i vinduet. Bildene under er ikke loppisfunn, men jeg vil dele dem med dere likevel. 
Under har inngangspartiet (gangen vår) fått litt høststemning den også. <3Og her har luna funnet ut hvor maten kommer fra.... Haha! =oPHa en deilig onsdag folkens! <3 

DIY-inspirasjon

16.10.2012 @ 17:45 i DIY og hobby 0 kommentarer

Vet ikke om alle har det sånn, men nå er vi syke begge to, så vi er egentlig i skikkelig søndagsmodus. Vi ligger og snufser og hoster på hver vår sofa... Huff...

Jeg kommer stadig over smarte DIY-løsninger på nettet, og her kommer noen favoritter jeg har planer om å teste ut i løpet av vinteren:


Lekre canvasbilder: 


Rustikk lyslykt: 


Vakre, hvite vinterflasker: 


 

 #DIY #Homemade #Hobby #pynt #kreativ #creative #ispirasjon #ispiration

Finnfunn

12.10.2012 @ 12:37 i DIY og hobby 0 kommentarer

Igjen har jeg vært ute sammen med min kjære mor og fartet mellom loppemarked og folk som selger sine skatter på finn.no. 
Det er jo så morsomt når man får fine ting billig! 

Bare se på noen av disse uslipte diamantene jeg har hentet opp igjennom:
Den midtre døra til sjenken har jeg skrudd av og brukt som dekorasjon. Se i "Høststemning-innlegget" og se om du finner den? =o)

Baby box

04.10.2012 @ 20:33 i DIY og hobby 0 kommentarer
Da en venninne inviterte meg på baby shower akkurat den samme dagen jeg var invitert i utdrikningslag, var det veldig tris å måtte avslå invitasjonen. Men jeg ville gi en gave likevel.En gave jeg vet vil bli godt brukt, og som jeg også er rimelig sikker på at ingen andre også har gitt er en baby box. En boks der foreldrene kan legge de første sokkene, smokken, smekka, bilder fra fødestua, og minner fra andre større eller mindre milepæler. 

Jeg kjøpte boksen på IKEA, og har dekorert den med forskjellige "scrappe-elementer".Min venninne venter ei lita jente, og siden jeg ser henne for meg som en liten alv, og fordi jeg fant et kort som passet så bra, ble det temaet for boksen <3 (Tenk, jeg KJØPTE et kort!) 

 

Lykter - DIY

03.10.2012 @ 21:58 i DIY og hobby 1 kommentarJeg hadde fire glass som jeg har brukt til å ha telys i en stund. Jeg har hatt forskjellig pynt på dem, men nå fikk jeg en idé om å male dem. Jeg tenkte det ville gi et pent lys.
Og det gjorde det jammen meg også! Veldig fine ble de faktisk! :D Så nå har jeg malt dem, og da de var tørre brukte jeg en skrutrekker til å risse inn stjerner og snøkrystaller.


Jeg er såå fornøyd! Nå kommer snart et innlegg med litt bilder etter ommøbleringen vi akkurat har gjort. Nice!

Bursdagsfest

17.09.2012 @ 14:23 i DIY og hobby 1 kommentar

Høsten lurte meg i år også med sine kalde soldager, så nå jeg er syk... Akkurat i skrivende stund har jeg tatt noen smertestillende for å kunne stå opp og få i meg litt mat.
Men det er ikke noe spennende så jeg vil heller skrive om gårsdagen.

I går var jeg hos Anette og feiret hennes lille engel, Lovise. Fine Lovise fyllet ett år den 22. september, men vi feiret henne i går. Men som alltid før en bursdag måtte jeg jo lage et kort. Hvis jeg hadde kommet i en bursdag med et kjøpt kort hadde nok de som kjenner meg sett veldig rart på meg...  Lovise hadde for anledningen på seg en hvit kjole, som Anette synes var lurt siden Lovise skulle spise massevis av sjokoladekake med hendene. Du tror kanskje det ble et problem, neida. Lovise vet da bedre enn å tørke hendene sine på seg selv... Det lot hun heller gå ut over de andre som var til stede.. ;) Så bortsett fra noen små flekker på armene var kjolen fin og hvit helt til vi dro hjem hvertfall.

hits