Kategori: From an instagram point of view

Oktober 2013 - from an instagram point of viewHøst inne vs. høst ute
Jeg har hatt gleden av begge deler denne høsten. Jeg har begynt på et scrapbookalbum til bryllupsbildene våre, noe som er kos å sitte med når regner pisker på vindusrutene. Men jeg har også vært ute med Luna og tatt bilder av den utrolig vakre høsten vi hadde i år. <3 Min elskede lillebror var hjemme på høstferie :D Vi var innom på Joe & The juice. (selvsagt!) Også kjøpte vi inn kopper fra IKEA som vi malte på med porselenstusjer <3 Også lagde vi kopp til hverandre. JEg elsker min! <3 "I love days when my only problem is: Coffee vs. tea" <3 

Vi har selvsagt støttet rosa måned, og hatt tid til å kose oss litt sammen <3 Også har vi vært på Lil Waynes konsert i Spektrum. Bra konsert. Du kan lese anmeldelsen vi skrev på den her. :)

Håper du har hatt en deilig oktober og har mye fint å glede deg til og over i november. :) 

March - from an instagram point of view

Bedre sent enn aldri, folkens. Her er oversikten fra mars. 
Fra min egen Instagram point of view:

Kreativiteten blomstret.

Vi var til og med på besøk hos Christoffer og Christina og det utviklet seg til en fullverdig "hobby night" <3


Fabruary - from an instagram point of viewJeg har vært hos Christina og Christoffer og hjulpet dem med å male. :) Frimerket er fra et postkort vi fikk av dem da de var i USA for noen uker siden. ;)

Vi har hatt tid til å kose oss litt. :)

Lillebror var uheldig og falt da han var på skiferie i alpene, og dermed var skisesongen over for denne gang. Jeg ble med han på legevakta da han skulle ha ettersjekk og få skaden og røntgenbildene fra Italia inn i journalen sin.Vi har vært kreative. Jeg hadde lillebror på perlebesøk. Klikk her for å se bilder fra dagen. :) Februar har hatt flere fantastiske solnesganger..! Og jeg har fanget noen av dem med telefonen. :)

Håper dere har hatt en fantastisk februar, og ser frem mot en mars med nye muligheter! :) 

Jeg vil følge deg på Instagram

Jeg vil følge deg, følg meg på Instagram @Lundelykke, og jeg vil velge ut seks bilder blandt mine følgere som blir publistert på bloggen hver måned :D 

Jeg er ute etter mer inspirasjon og mer gøy å følge med på i hverdagen! Så la meg følge deg! ;) Følg gjerne facebooksiden min også! Da blir jeg glad! 

 


January - from an instagram point of view

November - from an instagram point of view
Juleforberedelsene begynte i slutten av november. Jeg skal inrømme det.. ;)Har funnet mye inspirasjon på Pinterest og prøvd å være til inspirasjon for dere med både kreative "håroppskrifter", med drømme-sko og kjoletips til årets julefestligheter.Mannen har tatt ny tattovering. 


Bilder tatt gjennom vinuet... Hehe, synes jo de er litt kule da.. :P
Har du fått med deg det supre kongletrikset?
På bildet over ser du i midten et bilde av Moods of Norways butikk på Strømmen storsenter. De har brukt Norgesglass som taklys! Hvor kult er ikke det?! 
Sikringene ved siden av er en annen historie om en som ikke fikk støvsugd fordi sikringen gikk... kremt..
Jeg imponeres stadig av naturens frostkunst.
Vi har hatt litt tid til å kose oss, blandt annet har det blitt mye Chai-latte... :P


Jeg har også sett litt tilbake på bryllupet vårt, fra vårt ståsted og synspunkt. Dermed fikk du ta del i bryllupsminner fra en litt annen vinkel.

Viktig med litt fokus på kjærligheten <3

November er over, og det er tid for desember med alt denne herlige måneden har å by på. <3

Mannen har fått ny tattoo - Instagram story

I dag har mannen og jeg vært hos Lucas ved Art & Soul Tattoo. Mannen har fått sin etterlengtede tattovering. "Succsess is my only motherfucking option"Oktober - from an instagram point of view

Vet dere, nå er oktober jammen meg snart ferdig! :O
Nå begynner november, og før vi veit ordet av det er det et nytt år! 
Her har jeg samlet et overblikk over hvordan oktober har utartet seg, fra nettopp et "Instagram point of view".Jula er på god vei inn i butikkene.Jeg har vært på FRENDS fargevisning.Jo kaldere det blir ute, jo koseligere blir det inne... <3Vi har vært på Photoshoot. Med meg som fotograf! Først Mariannes takkekortbilder, så noen bilder for Laveria Klinikk. (Se Laverias blogg her og Mariannes blogg her)Jeg har vært kreativ :)

Mye flotte farger har preget Instagram i oktober! Jeg har pyntet til høsten, og blitt med på bloggutfordring.

MASSE kjærlighet! Og vi prøvde oss på et photoshoot, som ikke var helt klarert med værgudene...Og det har vært senteråpning på Strømmen Storsenter. Var du der? Jeg var inne siden jeg jobber i en butikk fra nå og ut desember. 88 nye butikker og enormt mye mennesker!

(September - from a instagram point of view)

September - from an instagram point of view

Jeg er flittig bruker av Instagram. Det er jo så enkelt.

I september har jeg:- vært i konfirmasjon og barnebursdag.- kjøpt årets første strikkede genser.- drukket deilig kaffe! - hatt neglelakkdilla- vært ute i naturen......på godt og vondt.- plukket epler i hagen og bakt eplekake helt uten sukker og mel. (lavkarbo)

- kosa oss inne med stearinlys og tv sammen med fine voffser. 

hits