Kategori: Hverdagsliv

London, bursdager og alt for fint vær for å sitte inne og blogge

31.05.2014 @ 12:42 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Her kommer en oppramsing av mange ting som har optatt meg i det siste. 

Først og fremst har jeg vært i London. Jeg og lillebror bestemte oss i oktober for at det måtte bli London til sommeren. Og nå har vi jammen vært der allerede. ;)For å si det sånn; vi fant et perfekt klatretre...

Brillebildene under var en idé vi kom opp med nesten med en gang vi bestemte oss for å reise til London. Vi ville ha bilder av noen av severdighetene i brilleglasset på en solbrille. Jeg synes det ble dødskult! :D 
Da vi kom hjem var det feiring av min elskede mormor, mamma OG lillebror! Vår årlige maibursdag. <3  


Siden det har jeg byttet mac, og laget med nytt system i bildene mine, og det har vært så fantastisk vær, så jeg har ikke egentlig hatt mye lyst til å sitte inne foran skjermen. Alt dette resulterte selvsagt i en del bilder det også. Jeg håper du nesten kan føle sola på huden når du ser på de siste bildene. Nyt sola, folkens! God helg! :D  Jeg legger med noen bilder fra da vi var ute og filmet musikkvideo til Saim. Det var så vakkert lys, så jeg synes de er verdt å vise frem :) Oslofjorden i solnedgang ;) 

 

Som du ser er det flere av disse bildene som ikke er tatt av meg. Mine medfotografer i dette innlegget er Daniel Ovesen og Saim Lunde <3 

Vårtegn og sommerfølelse

30.04.2014 @ 16:36 i Hverdagsliv 4 kommentarer

De siste dagene har været vært helt fantastisk til denne årstiden å være, noe som betyr blader, blomster og tur i skogen! :D Bildene under er fra forskjellige turer fra den siste uken. Du må bruke fantasien for å høre fuglene kvitre, kjenne sola varme og lukte skogen som våkner til liv, men ellers har jeg prøvd å fange mye stemning i bildene :) 

 

Min vakre mamma og en varm Luna :P

Håper alle har hatt anledning til å kose seg i sola! :D

Et glimt av vår hverdag: Siluett

19.02.2014 @ 11:26 i Hverdagsliv 0 kommentarerKjipt vær ute gir ikke mye lyst til å gå ut for å ta bilder. Da prøver man å finne spennende motiver inne. 

Et glimt av vår hverdag: Drømmefanger

18.02.2014 @ 00:01 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Drømmerfangeren henger ute på balkongen der jeg planlegger min sommerbalkong, min oase for sommeren 2014.
Jeg tok med et bilde av en nysgjerrig Luna. 

Du kan se mitt Pinterestboard med inspirasjonsbilder for balkongen her.

Weekend visit

16.02.2014 @ 19:48 i Hverdagsliv 0 kommentarer

One Pick Me Up, and one Hell Of A Nerve


Lillebror var på besøk en helg for en liten stund siden. Joe And The Juice var selvsagt en del av planen. Her er noen bilder fra cafebesøket. My Psyko Halloween

07.11.2013 @ 11:07 i Hverdagsliv 3 kommentarerJeg vil dele noen bilder av mitt halloweenkostyme med dere! Fikk mye kommentarer på det. (Ganske fornøyd selv, om jeg får si det...) Saim var en rømt fange :P Jeg tegnet til og med tattoveringer i ansiktet hans. :D 

Vi var først på en innflytningsfest, og så på var vi på halloweenfest på Dr. Jekylls. Det ble tatt noen bilder der også, men de er av ymse kvalitet, så jeg droppet dem her...  Men kort oppsummert; det var noen som virkelig hadde kledd seg ut! Avatar, Batman, corpse Bride, Cat Woman, Stormtrooper og selveste Dr. Jekyll him self. :) Alle bartenderene hadde også kledd seg ut noe som var veldig kult! :D Også var det noen som hadde kledd seg ut som vektere der, de hadde til og med samband, og de kastet ut folk, og... vent nå litt. Ja, de var nok faktisk vektere. 

Er det forresten noen som har lagt merke til håret? Ja, det er permanent. ;) Kanskje jeg lager et innlegg om det senere. 
 

That day

16.10.2013 @ 17:43 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg vet at mange føler seg bedre når de leser om folk som har det værre enn seg selv. Og jeg håper jeg kan gjøre noens dag bedre med min elendige start i dag. 

Jeg våkner og vil egentlig ikke stå opp. Det var kaldt og en usynlig kraft holdt meg til senga med en helt utrolig styrke. Til slutt  klarer jeg å dra meg ut av senga, og så står jeg plutselig på bena. I won! Woho!

Sjekker klokka og oppdager at jeg har litt dårlig tid, men det skal jeg klare. Telefonen ringer og jeg får vite at jeg har ikke så dårlig tid likevel. Win! Jeg spiser frokost, og nå rekker jeg til og med en kopp kaffe! Livet er herlig, og jeg pakker veska mi.

Så langt er dagen overraskende bra. Jeg kommer ut av oppgangen og begynner å gå mot tbanen.

*fuck*

Jeg glemte datamaskinen! Den MÅ jeg ha med meg. Jeg snur og løper inn igjen.
Jeg henter heisen, som noen sympatisk nok har satt i 4. etasje.

Inne i leiligheten finner jeg datamaskinen og skal putte den i veska. Det er akkurat plass til den i denne veska så det er litt trangt. Og fordi jeg stresser, hva tror du skjer? Joda! Tommelneglen knekker med et lite smell! Og nå som alle neglene endelig hadde en fin lengde! Og jeg som lakket dem så fint i går!! Vondt var det også...

Jeg tar meg sammen, og fjerner det jeg ikke trenger fra veska og putter dataen oppi. Jeg drar en fil over neglen, hvis ikke vil den bare henge seg fast i alt mulig resten av dagen. Nå oppdager jeg at da neglen brakk gikk en del av lakken også. Så utrolig stygt!

Jeg ser på negllakken som står på bordet. Joda, det går sikkert bra, tenker jeg. Jeg legger et kjapt lag. Kjempelurt! Jada! Jeg ser at jeg i mitt sinne over den trange veska har klart å splitte glidelåsen på jakka nedenfra. Nei! Og med en nylakkert negl, og med stresset som pumper i kroppen. Negllakken blir selvsagt ødelagt! Irritert drar jeg den andre tommelen over neglen og drar av lakken, putter negllakken i veska og rusher ut døra. Det kan vel bare gå oppover herfra?Innlegget ble ikke postet før nå, fordi jeg rett og slett ikke fikk tid før nå. Jeg vet, urutt ass..!

Ha en fin kveld! <3

Ni lange måneder

26.08.2013 @ 21:43 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Ni måneder!? Hvordan skal jeg klare dette da? Lillebroren min, min aller beste venn, har begynt på skole. Og ikke hvilken som helst skole. En folkehøyskole! Laaaangtpokkerivoll. 

Søndag var dagen. Vi kjørte to biler med alt han trengte til skolen. Ski, sykkel, sekk. You name it. Her er noen bilder fra dagen. 


Siste instruksjoner fra mamma hjemme.


Passe vakkert område, eller hva?Kjøreturen tok litt over tre timer, så Luna var med på tur. Søsknenes siste krampetrekning. Wow! Ni måneder! Jeg savner han allerede! 

I dag ble det på mannens initiativ spillkveld. <3 
*snufs* tårer og surt fjes. Og selvsagt "bunny ears" bak hodet ditt.

En portal tilbake til 50-tallet

25.08.2013 @ 09:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHello there!! :D
Jaså, så du sitter deg og sjekker bloggen min, du. :) Jeg skal ikke late som noe annet; jeg digger det! 

Vil du vite hva jeg gjorde på fredag? Selvsagt vil du det! Og nok en gang skal jeg ikke late som om jeg ikke elsker det! :P Joda, jeg var på et utrolig fett sted i Oslo. The Nighthawk Diner på Grunerløkka. Hatten var på og vi skulle ha en amerikansk 50-tallsvri på avskjedsmiddagen for min elskede lillebror som skal reise fra meg til en folkehøyskole langtpokkerivoll. Skrekk, gru, snørr og tårer!!
Neida. Joda!

Bare se så søte vi eeer!! Ja, ja, nok sutring. Her er en hel del bilder fra dagen. Her var vi foreløpig blide og fornøyde. Det eneste som mangler er noen passende biler og folk med kult hår. Hehe, jeg må si jeg blir litt revet med. Hadde vært så kult å kle seg ut og dra hit, sier jeg. Så smeller det tørt fra Saim: "Ja, skulle det vært realistisk så hadde vel jeg måttet stå ute og passa hesten deres jeg da." 
(Saim, vi skulle ikke tilbake til steinalderen heller da) Vi lo godt fordet. Bare fordi min elskede er så søt! <3

Må ærlig inrømme at vi ble noe skuffet over at det ikke var en søt liten skriveblokk han tok ordren vår på. Men, men...Off!! Superdigg mat! Ooog den beste pommes frites'en jeg noen gang har hatt i munnen!!


Ha det gøy på folkehøyskole, kjære lillebror! 

Jeg gråter ikke... 

...jeg har bare fått noe i øyet! 

Tiske hemmeligheter

22.08.2013 @ 23:20 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hallais! :D

Noen som kjenner igjen denne karen?It's Petertime! Say hallo!

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg fått tittelen "redaktør" i ungdomsmagasinet FENZE. Så i dag har jeg vært og møtt Petter og snakket om hemmeligheter. Jeg fikk også vite hva jeg skal gjøre som redaktør. Ja, jeg trodde også at det bare var noe man kalte seg for å kunne bestemme over andre, men det er faktisk sånn at jeg må gjøre noe. Hmm..


Gå inn og sjekk ut magasinet. Noen av artiklene er vanskelig å lese uten å falle av stolen i ren, skjær latterkrampe. FENZE.NO (Seriøst! Sjekk ut den om walk of shame med stil. :D )Vi møttes i foajéen på Plaza, veldig deilig sted å ha sånne møter. Stille og rolig, så man kan hviske hemmeligheter i fred. :P 
Etter fire timer eller noe, ja vi er eksperter på å la samtalen skli ut begge to, det er helt villt hvordan et møte mellom to personer med munndiare kan skli ut. Men ja, etter fire timer eller noe sa vi oss ferdige. Og pakket sammen sakene våre og sa farvel til stolene som har vært fantastiske støttespillere hele dagen og dro hjem.

Vi hadde jo ikke vært bloggere uten et par bilder i "speilet".  Her sto vi og sperret veien i trappa, folk måtte stoppe opp for oss. Jada, vi skammer oss. Ikke. 

Fred, kjærlighet og selvironi, folkens! <3

Hele helgen til ende

19.08.2013 @ 14:23 i Hverdagsliv 2 kommentarerI helgen var det endelig duket for bursdagsfeiringene våre. Mannen har bursdag 1. august, og jeg 16. Så da ble denne helgen valgt ut som bursdagsferingshelg. Fotomodellen på T-banestasjonen (Helt til vi måtte løpe for å rekke banen!)


Jeg og lillebror opplevde Mela i øsepøseregnvær, så jeg og mannen dro nedom for å se hvordan det så ut i solskinn. Må innrømme at jeg foretrekker solskinn. :P

Deretter dro vi til "The Great India" hvor jeg hadde avtalt med noen kompiser av Saim at de skulle være der og overraske han. :D

Han fikk bursdagsgaver som senere ble nytt på dr. Jekylls. Whiskey and cigar

Kvelden ble toppet av enda noen flere gode venner som dukket opp utover kvelden. Kjempekoselig kveld! Tusen takk alle sammen! <3


Åh, bare se på det deilige bildet da! Trenger jeg å si mer? Mmmm!!! Det var en vellykket kveld. Særlig sånn kakemessig. Ooog det ble rester. (YES!!)
Mannen går rundt og tenner lys. - Come on baby light my fire -På menyen? TACO! Oh, yes! :DKveldens Special guest: TOBIAS!! Til jeg får min egen unge er han min absolutte favorittunge! <3 Se så søt da!! :D
Jeg kan ikke kalle denne helgen annet enn vellykket. Jeg er kjempetakknemmelig for alle som var med og gjorde denne helgen til den beste bursdagsfeiringen i år. ;) Haha! :D 

Peace, love og kakerester (mums

Kjendisparet

14.08.2013 @ 14:34 i Hverdagsliv 0 kommentarerJA til nye opplevelser: JOE & THE JUICE!! :D

Oh my! Jeg må bare få dele et lite gledeshyl: Ny café!
Kaffen er god, og det betyr mye når det kommer fra meg. Jeg er ekstremt kresen på kaffen min. MEN det som er så fantastisk med denne nye caféen er juicemenyen. Oh my, mmmmm!!! 
Jeg drakk en "Pick me up" en smoothie/juice med bringebær, banan og eple. Yum! Prøv den, jeg mener det! Prøv den! 
Konseptet på denne caféen var bare helt utrolig stilig!! :D Jeg fikk bruk for min smarte "veskekrok" igjen. :D Blir like glad hver gang. 


Effektive, hyggelige karer.

Tilbake til overskriften: Han ene så på meg og Daniel og sa: "Dere ser jo ut som det kjendisparet" 
Just sayin': Made my day!

Etter "kjendisparkommentaren" var vi skikkelig stoked resten av dagen. Ahh yeah! 
Noen mener jeg instagrammer for mye. Hmm... Bite me!
- Pass deg, ellers instagrammer jeg deg! -Er det forresten noen som ser at bildene er av uvanlig god kvalitet?
JAADA!! Jeg kjøpte nytt kamera i går!! Nå kan dere lure på hvilket! :P Jeg kommer med et nytt innlegg om det snart. :)Jeg og lillebror var innom en million butikker i går og prøvde å finne en ny hatt til meg. Aff, disse ble tatt på H&M, vi begynte å bli litt lei her...


- Er det bare jeg som ikke har fått med meg JOE & THE JUICE før nå? 


#Oslo #Juice #kaffe #Hatter #Hatt #sommer 

Stikkord:

True summer feeling!

25.07.2013 @ 10:53 i Hverdagsliv 0 kommentarerNå har det vært sommervær i Oslo noen dager, og det har selvsagt resultert i noen herlig sommerminner fanget i bilder. 
Vi har vært og bada på Sognsvann og i Lutvann, spist jordbær har vi, og vi har fått litt ekstra brunfarge på kroppen. Nice! :D 

Gledeshyl fra Frognerparken

27.05.2013 @ 11:04 i Hverdagsliv 2 kommentarerSOMMERVÆR! JAAAA! I LOVE IT!!!

Da vi våknet, ikke så tidlig, i går bestemte vi oss for å gjøre noe for å nyte det herlige sommerværet! Vi kastet i oss noen brødskiver, pakket en veske med tepper og vann til Luna og dro til Frognerparken!
Vi fikk selskap av lillebror, Daniel, som forresten fylte 18 år på fredag! He-heey! :D 

Toppen jeg hadde på meg var en gang en stor t-skjorte jeg brukte svært sjelden, nå er det en sommertopp som jeg virkelig har begynt å like! :D Luna ble så varm at vi gikk ned til gakkgakkene og lot henne bade. Hun var forøvrig så varm at hun så ikke endene engang. Hihi... 

 

Luna overfaller Saim, men egentlig skulle hun bare gi han en nuss, og forsikre seg om at de er kompiser... ;) Haha! Hun er så skjønn!Jeg håper virkelig alle hadde en deilig dag i sola! :D

Tradisjon tro, balkongfrokost på 17. mai

18.05.2013 @ 00:04 i Hverdagsliv 0 kommentarerÅrets 17. mai-feiring! 

Klokken ni var det duket for frokost på balkongen. Mamma, pappa og lillebror kom på besøk. Kjempekoselig frokost, deretter tok vi t-banen til byen. Og etter å ha trasket i folkemassene, hørt på korpsene og møtt et par gamle kjente, åpnet selvsagt himmelen seg, og i løpet av de ti minuttene regnet øste ned rakk vi å bli "kliss klass" våte.. :P
Håper alle har hatt en hyggelig feiring! :D

Missing my beloved Aimi

05.04.2013 @ 15:07 i Hverdagsliv 2 kommentarerFine lille vovvisen min er på "permanent ferie" hos faren min, og har vært der siden før jul. 
Aimi og Luna går ikke så bra sammen, så derfor bestemte vi oss for å prøve en sånn ordning, men det knuser et "mammahjerte" å være så lenge borte fra lille frøkna. Jeg ser henne jo innimellom, men nå savner jeg henne stort.
Så her kommer en liten bildespesial med bilder av lille jenta mi. Tenk at hun bli fem år allerede nå i mai..!?

Haha! Lille flaggermusvalpen min <3

De trengte ikke engang å synge selv på refrengene

10.03.2013 @ 18:54 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg var på Rockefeller da Karpe Diem var svært stoka ove å ha fullt hus der. Og jeg husker da de sa at Spektrum kun var for store stjerner. Og etter å ha lest anmeldelser og historier fra gårsdagens konsert med fullt hus og utsolgt Spektrum, angrer jeg fælt for at jeg ikke la flere "pinner i kors" for å komme meg på denne konserten! Det ser ut til å ha vært en enorm opplevelse! Helt fantastisk å lese alle godordene og se små videosnutter fra konserten! 

Klikk her for en fantastisk artikkel fra 730.no, en veldig bra skildring av en energifyllt konsert med et Karpe Diem på topp! :D 
Bildene er hentet fra google og fra artikkelen, det er med andre ord ikke mine bilder.

En dag i koseklærnes tegn

05.03.2013 @ 19:31 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Dagens outfit er definitivt av det avslappede slaget. En alt for stor jeans, stort, mykt skjerf, løs tskjorte og diger stikket jakke. I går var jeg innom og gjorde tattooen ferdig. Rettet bare opp noen linjer og slikt, men nå er den ferdig. Derfor er dagens klær av det alle mest behagelige slaget. Må jo smøre tattooen ganske ofte, og da er det greit å ha løse klær. :)

Sminke ble en unødvendighet på en dag som dette. Så dere får beklage at jeg ikke har stæsjet meg opp for dere i dag. Men noen dager er det sånn. Jeg tror det er noe mange glemmer. At motebloggere har også dager uten sminke og gjennomførte antrekk, og interiørbloggere har dager med rot overalt. Og selv om jeg er enig  at det ikke er så interessant å se på bilder av rotete hjem og sminkeløse jenter i joggebukse, så får dere hvertfall her et glimt av hvordan det kan se ut. :) Håper alle har en deilig og avslappende kveld! 

Solskinn og tulipaner

24.02.2013 @ 13:24 i Hverdagsliv 2 kommentarer

God søndag! :)
Jeg er fremdeles snufsete og hanglete, så jeg tillater meg å sove leeenge. Håper på å bli bare bedre nå, og ikke værre. I dag skal jeg være med mamma ut på visningsrunde. Jeg tipper at hun vil ha kaffe, så jeg må kjappe meg litt så jeg får laget den før hun kommer. ;)Verdens beste mamma var innom meg med "god bedring-blomster" i går, men det var allerede såpass mørkt at jeg fikk ikke så fine bilder av dem. Så her er noen bilder fra i går kveld og noen fra i dag.Ha en deilig søndag! :D

Vårfølelse og skolebrød

23.02.2013 @ 17:12 i Hverdagsliv 2 kommentarerI dag sto jeg opp i 11-tiden, og jeg satte igang med å lage serdig skolebrødene jeg hadde laget deig til i går. 
Bladene på greina mi har endelig kommet! :D Bollene er bakt på hvetemel fordi jeg er så lei av å ikke få boller som smaker som jeg vil, men jeg har brukt bakepro som erstatning for noe av melet og jeg har ikke brukt sukker. En deilig lørdagsmorgen. Hverdagsmagi <3

Shake it out!

16.02.2013 @ 20:47 i Hverdagsliv 0 kommentarerGod kveld, alle sammen!
Synes denne passer så bra, for Janteloven herjer! Slipp håret løs, og dans natten gjennom! <3

God Valentines kveld

14.02.2013 @ 19:21 i Hverdagsliv 0 kommentarerHei alle sammen! Jeg håper alle har en koselig kveld i vente. 

Jeg har noen bilder til dere. Jeg har ikke fått noen blader på greina mi enda, men jeg har sett noen ganske grønne knopper, så de er nok ikke så langt unna.Jeg fikk blomster av mannen min i dag! Tenk, vår første Valentines day som ektepar...

Og blomstene står selvsagt i et Norges glass.. ;)

Happy Valentines Day!

13.02.2013 @ 23:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHei alle turtelduer! <3 

Jeg håper alle har romantiske planer for dagen! 

Saim jobbe sent, så vi skal ha en lang, deilig lunsj sammen i morgen før han drar på jobb. 

Jeg har laget noen collager med bilder av oss opp igjennom. ;) Skikkelig rosa, sukkersøtt og romantisk her i dag..! :P Ha en deilig valentines day i dag, alle sammen. Ahh, kjærligheten....

Tattooen er grodd

12.02.2013 @ 21:54 i Hverdagsliv 4 kommentarerHei! Jeg tenkte å dele noen tattoobilder før jeg går å legger meg.
Den har endelig grodd, og selv om bildene er dårlige ser man bedre hvordan tattooen ser ut. 
Klikk her for å se bilder fra dagen jeg tok den. ;)


Ha en fin kveld, folkens! The ugly truth - jeg har fått svar på testen

09.02.2013 @ 17:51 i Hverdagsliv 6 kommentarer

Jeg er skremt! Ikke bare fordi jeg hadde et så grusomt resultat, men fordi det er mange mennesker som går rundt med det samme resultatet og ikke vet det, og dermed heller ikke har en plan om å snu det. 
I det bildet er jo jeg kjempeheldig!  Jeg vet om det, og i nesten to uker allerede, har jeg gjort ting som snur resultatet. 

Mange av dere skjønner ingenting av hva jeg snakker om, men dere skal få vite det nå.
For ca. tre uker siden bestilte jeg en pakke med to tester og satt opp en automatisk levering av en spesiell olje. Oljen er en blanding av fiskeolje og olivenolje, som inneholder nok omega-3 til å snu balansenivået mellom omega-3 og omega-6 i kroppen din. Jeg tok den ene testen, som er en tørr blodprøve, og sendte den til St. Olavs Hospital i Trondheim. Samme dag tok jeg min første skje med oljen. 

Jeg har aldri klart å ta tran i hele mitt liv, uten å gå og "hilse på" fiskesmaken hele resten av dagen. Men jeg hadde hørt så mye positivt om denne oljen at jeg var forberedt på å trumfe igjennom det uansett. (For etter 120 dager skal jeg ta den andre testen, for det tar ca. 120 dager før alle blodcellene i kroppen min ha blitt byttet ut, og først da kan man se sikkert om oljen har gitt resultater.)
Men til min store glede smakte ikke denne oljen fisk, den smaker liksom ingenting, men man får en svak ettersmak av sitron. Nå er det ikke sånn at jeg synes at det å drikke olje er spesielt godt heller, men det er 1000 ganger bedre enn den transmaken jeg hadde forventet meg!

Så tilbake til testen. Først vil jeg fortelle dere at de som har greie på dette vil at man skal ligge på en balanse mellom omega-6 og omega-3 på under 3:1. Det vil si mindre enn tre ganger så mye omega-6 som omega-3. Mens gjennomsnittet i Europa er ca. 15:1. FEMTEN ganger så mye omega-6 som omega-3, det er ganske ille! 
Så kan jo jeg fortelle dere hva min balanse var. Jeg ble så sjokkert, overrasket og som sagt ganske redd. Jeg med mitt ganske bevisste kosthold, uten sukker, uten alt godteri, uten pizza og ferdigprodukter til middag, jeg som trener regelmessig og føler meg egentlig ganske sunn, jeg scorte den skremmende balansen på 24:1 !!!

Alle mennesker som scorer så høyt går teknisk sett rundt med en kronisk betennelsestilstand i kroppen. Noe som påvirker immunforsvaret ditt, og gjør deg mer utsatt for en mengde livsstilssykdommer.
Balansen er bare en av de tingene som testen viser. Du får også en score på styrken på immunforsvaret ditt. Jeg hadde forresten NULL, en rundt liten null sto det på beskyttelsen av min kropp og helse. Takk for den, det skal endres! Den gir også en hel del andre svar som du kan be om at den som hjalp deg å bestille testen skal forklare for deg, eller du kan ta den med til legen din. 

Jeg er ingen lege, ekspert på ernæring, eller forsker av noe slag, men jeg vil dele denne kunnskapen med de jeg kjenner og dere som leser bloggen min, så kanskje jeg kan hjelpe noen der ute som ikke visste om dette fra før. Og en annen ting jeg vil nevne er at dersom du i dag, går rundt med tanken om å få barn, og din balanse for eksempel er 24:1 som min, blir barnet ditt født med den samme balansen. Tenk deg å ha det som utgangspunkt. Wow! Dersom noen har lyst til å ta denne testen, eller høre mer om dette; ta kontakt med meg på mail (miriam.lunde@hotmail.com), eller send meg en melding på facebook.
Jeg svarer alle som skriver til meg, og ingen spørsmål er for dumme. Jeg er så lykkelig for at noen gav meg denne muligheten til å snu det før det var for sent. <3
Er det sånn at du er usikker på om denne balansen er et problem, eller ikke, kan du ta et kjapt googlesøk; KLIKK HER. :) 

 

Ha en deilig lørdagskveld alle sammen! <3

Hvert lys gjør verden litt lysere

02.02.2013 @ 12:14 i Hverdagsliv 2 kommentarer

God morgen alle! :D 

I dag skal jeg ut og farte litt, men jeg har tatt noen bilder til dere. Jeg vet at mange ønsker seg flere bilder av meg på bloggen, og jeg prøver å bli flinkere. :)


Kom gjerne med forslag til hva dere vil lese om, jeg ønsker å vite litt hva slags lesere jeg har. Hva interesserer deg?
Og har du kanskje en blogg jeg kan lese?

Kos dere i dag! 

Rib Script Tattoo

29.01.2013 @ 20:30 i Hverdagsliv 2 kommentarerJa, nå er jeg tattovert! Og jeg er sååå fornøyd! :D Lucas hos Art & Soul Tattoo gjorde en fantatisk jobb! :DAnis var med for å holde meg med selskap og kjøre meg hjem etterpå. :) Og ikke i hvilken som helst bil heller ;)

Og han tok sin jobb som fotograt veldig seriøst. ;)Lillebror kom innom. Han har såå lyst på tattovering selv. ;)Skrekkblandet fryd. Klar for litt forhåndsbetalt smerte...

Såååå, her er resulratet:Jeg var såå sikker på at dette kom til å gjøre ekstremt vondt hele tiden, siden jeg har hørt at ribbena var et sted som gjorde ekstremt vondt! Men nei, jeg synes helt ærlig ikke at det var så ille! Helt øverst var VONDT! Men det var ikke så ille resten. Tattoveringer er jo ikke godt, men det var på ingen måte så vondt som jeg trodde det skulle være..! 

Det er ikke så lett for oss jenter å kle oss for en slik tattoo, men jeg fikk det da til på et vis. Bikinitopp, skjorte, og hettejakke. Det er viktig at man kan åpne den foran så man slipper å dra ting over hodet, det er stress. Og man bør ikke ha på seg noe man er redd for å få blekk på. Sitatet i tattoveringen er skrevet av en forfatter som heter Karen Ravn:

" Only as high as I reach can I grow 
Only as far as I seek can I go 
Only as deep as I look can I see 
Only as much as I dream can I be "


- Har du, eller planlegger du, en tattoo? Eller har du noen bra tips til andre som skal ta en tattoo?

Godt nedgravd under pleddet

25.01.2013 @ 11:51 i Hverdagsliv 0 kommentarerÅ, huttemegtu! Etter en tur ute, har jeg nå søkt dekning under pleddet! Wow, så kaldt det er i dag. Hadde vondt i ansiktet i lang tid etter at jeg kom inn. Sitter fremdeles med skjerfet på. Brrr!!! Det har blitt bemerket at jeg tar for lite bilder av meg selv på bloggen, så jeg skal prøve å bli flinkere til det. ;)
Nå sitter jeg egentlig og skriver på et innlegg som legges ut litt senere i dag. Der skal jeg dele noen treningstips med dere, og på facebook skal jeg fortelle dere om hva jeg skal på tirsdag! :D Hihi! 

Men nå må jeg få pakket ferdig også, for i helgen skal vi ta med oss lillebror og dra på Hafjell. Jeg gleder meg til å gå tur, spille kort og spise god mat. Det er godt å komme seg litt bort fra hverdagen. På Hafjell er det meldt VELDIG kaldt i helgen! Sist jeg sjekket var det meldt 18 minusgrader i morgen!! Ææææ!!! 

Det er en stund siden jeg har vært der, og jeg er ikke helt sikker på om jeg har noe særlig nett der oppe. Men jeg lover å legge ut noen sniktitter på Instagram. Så følg med der. Det er alltid veldig koselig med kommentarer, uansett om det er på facebooksiden, Instagram eller her på bloggen.

Jeg setter kjempestor pris på dere, positive, vakre lesere! :D
Jeg har fått spørsmål om hva slags musikk jeg hører på. Og jeg er virkelig skikkelig vinglete i musikksmaken min! I dag er jeg i det litt roligere hjørnet: 

 

Jeg håper alle har hyggelige planer for helgen.
Kos dere i dag, da dere! Det er fredag!!!

My pink chiffon & latte

17.01.2013 @ 13:48 i Hverdagsliv 2 kommentarerGOOOD MORGEN, ALLE FLOTTE LESERE!

Så utrolig gøy at så mange er med på konkurransen! :D Jeg skal få trukket tre stykker i kveld som blir annonsert på bloggen på mandag!
Alle kommentarer med riktig svar som er lagt igjen før klokka 20.00 søndag 13. januar er med i trekningen. 

Bildene er fra i går, siden vi skulle på event hadde jeg litt mer spennende klær på meg enn dagens treningstøy. Og fordi vi var på event hele dagen rakk jeg bare å ta noen få bilder før vi dro. Neglene har gellakk fra Vita i fargen pink chiffon. Dette er min elskede lommebok er fra Friis & Company, jeg elsker store lommebøker!! :D Det er plass til nesten alt 
Jeg gleder meg masse til å glede tre av dere med deilige produkter fra Orofluido!!!!! :D

Og dere, jeg hadde blitt ekstremt glad om dere ville like siden min når dere er innom! Og del den gjerne med vennene dine! :D 
Ha en fantastisk søndag! <3

Shoot for the moon

09.01.2013 @ 11:31 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Jeg lovet noen bilder av leiligeten uten julepynten ;) 
Forresten er det fortsatt mulighet for to stykker å kommentere på forrige innlegg, og få en liten gave av meg i løpet av 2013 :)

Boksen med telys fikk jeg til jul, helt full av telys ;)

Lundelykke ser tilbake på 2012

05.01.2013 @ 11:56 i Hverdagsliv 0 kommentarerFeiringen av nyttårsaften 2011 var rolig og veldig koselig! :) Vi satt på gulvet og laget kort og andre små kunstverk.I februar fikk jeg med meg mamma ut på en liten rundtur, hvor vi hentet en sjek helt gratis fra finn.no.
Jeg pusset den opp og jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg fikk en skikkelig lilla-dilla!Vi var på besøk i Valdres og vi fikk en smaksprøve på det som skulle bli bryllupskaka vår. Aaaah!!! Jeg kan nesten smake den..... mmm!!! <3
Her har vi tatt noen mobilbilder av nydelige Rebekka med Luna:Sjekk ut påskeværet a!? WOW! :D Fine mamman min! <3

Kom mai, du skjønne milde! <3I mai holdt familien til Saim en mehndi for meg. Her sitter jeg og får henna (også kalt mehndi) av Marina og Zunera.17. mai! :D Jeg pyntet terassen for 17. maifrokost, og inviterte mamma, mormor og lillebror! <3 Mamma hadde bursdag helt i slutten av mai, men vi feiret henne 1. juni. OVERASKELSESBURSDAG på Yayas! 
Vi klarte å lure henne!! Yeah!! :DVi tok en runde rundt området ved BLÅ, vi skulle se oss ut steder å ta bryllupsbilder. Men dagen var det såpass varmt at vi tok en liten pause på gressplenen. <3 Vi hadde en sjekk om bordplasseringen gikk i rommet på Samfundet. Det gikk! :DPhotoshoot, massasje, og ikke minst prinsessetiara og min helt egne scrapbook som jentene laget til meg i løpet av dagen..!! Så kom bryllupsdagen. Stemningen på det hotelrommet kan ikke beskrives....Les gjerne mer om bryllupet vårt ved å klikke her, i menyen til venstre, eller på et av bildene. :) 

Bryllupsreisen vår til herlige Egypt! Ahh! Vi koste oss VELDIG!! <3Vi sto opp klokka fem for å få med oss soloppgangen... <3Og vi snorklet selvsagt mye, det var en helt annen, fullstendig magisk verden der nede. <3 
Tykk her eller på en av bildene for å lese mer om bryllupsreisen vår.Vår kjære Marianne konfirmerte seg. Og hun fikk en pengerose av oss. :)Blåbær, tyttebær, tur i skogen og morsomme hunder... <3 September på sitt beste! <3Jeg, mamma, Luna og Kita gikk lysvandring langs Alnaelva. Les mer her.Jeg var på fargevisning med FRENDS! Ah, så fine jenter! Er det mulig!? Se fler bilder her.Vi var på Zinzinos hovedevent! FANTASTISK energi, folk og ikke minst fantastisk kaffe!! <3Marianne trengte noen bilder til konfirmasjonstakkekortet. De ble råflotte!!! Klikk her for å se mer...Jeg tyvstartet litt på juledekorasjonene...Jeg bakte kongler, ja det høres kanskje merkelig ut, men klikk her om du vil lese mer om det. :)

Et stemningsbilde fra julaften: Her har jeg tatt et bilde av de nydelige pepperkakehusene Helene bakte til julaften. Se hvordan de satt på kaffekoppene her.Også hadde vi selvsagt en fantastisk nyttårsfeiring som du kan se bilder fra ved å klikke her. :D Ha et fantastisk 2013, dere!!!

Vi ønsker 2013 velkommen!

02.01.2013 @ 22:27 i Hverdagsliv 0 kommentarerGODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN! 

Vi festet inn i det nye året hos Axel og Rino, men jeg skal være ærlig å si at Axels kjæreste, Helle, var den som var mest vertinne. ;)Vårt fantastiske vertskap! :D Se så forelsket de er! <3 
På det noe uskarpe bildet under ser du Rino til høyre.Dette er utsikten vi hadde fra takterassen. WOW! Right? 

Min kjære lillebror var med storesøster på fest. Veldig koselig! <3 Is og snø - noen bilder fra dagens luftetur

29.12.2012 @ 00:05 i Hverdagsliv 0 kommentarerI dag ble slutten på vakker vinterdag ble fanget i kameraet i dag.

Julaften, noen stemningsbilder

28.12.2012 @ 14:58 i Hverdagsliv 1 kommentar

Kun noen bilder fra julaften, koselig med familie og et gjensyn med Aimi som har vært på permanent besøk hos pappa de siste ukene... ;)
Helene hadde laget små pepperkakehus til oss, så man kan sette dem på koppekanten.. :P Se på bildet over, se så søte! :D 

5 ting som gir meg julestemning

23.12.2012 @ 00:20 i Hverdagsliv 0 kommentarer

I år var det litt vanskelig å komme i julestemning, jeg måtte faktisk sette meg ned og tenke jeg om litt for å finne ut hva jeg kunne gjøre for å komme i julestemning. 
Her er en liten liste, og jeg må få pressisere at den er satt opp i totalt tilfeldig rekkefølge.

1. Blåfjell

 

Åååh! De er så søte! <3 Visste du at det finnes en youtubekanal med norske julekalendere? Hihi!! Hvem bryr seg om hva de sender på tv..?! ;)

2. Lukten av Svibler!

Trenger jeg si mer? Jeg elsker også lukten av jule-røkelse, granbar og appelsiner i jula. <3 Ahh!

3. Julesanger <3
Tre favoritter:
- En stjerne skinner i natt
-  Home for christmas
- Nå tennes tusen julelys 

4. Julemat
- Medisterkaker
- Suksessterte
- pepperkaker

5. Julegaver 

Planlegging av hvem som skal få hva, og det å "komponere" gavene til de man er ekstra glad i, DET elsker jeg! 
Så er det bare å pakke inn i koselig papir og glede seg til at den personen gaven er til, skal åpne den. 

Munnkurv

18.12.2012 @ 22:07 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Vi bor i et stort borretslag, noe som ikke alltid er så enkelt. I og med at så mange mennesker bor på samme sted, og at noen mener at fuglene bør mates med hele brød og annen mat som legges ut på bakken.

Det at vi har hunder, blir dermed et problem. Nå er vi så lei av syk hund, løping ut midt på natta, etterhvert blir man så på vakt at om bikkja så mye som nyser, står man i gangen med båndet i hånda før man rekker å tenke seg om. Det er utrolig slitsomt. 

Etter siste runde nå, som forøvrig var en veldig lang runde på to uker og masse penger brukt på spesialfór og medisiner, bestemte vi oss for at nå er det nok. Desverre er det nå kommet til det at Luna får på munnkurv i en periode for å se om det hjelper. Det er jo synd, men det er lettere enn å få folk til å mate rotter, selv om de tror de mater fugler.

Urettferdig, men vi ser ikke noen annen løsning hvis vi skal kunne gå tur med henne i området. Det er ikke nødvendigvis en permanent løsning, men vi må finne ut om det faktisk er det hun spiser ute som gjør henne dårlig, eller om hun er syk på en annen måte.Til og med søt med munnkurv <3
 

Stell av svibler

16.12.2012 @ 15:38 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Åh, jeg elsker svibler! 
Med lukten av svibler i stua, og tente lys rundt omkring, det er ekte julelykke for lundelykke.. ;)

Men så er det jo noen tips, som med alt annet er det noen "do's" & "don'ts". 

Svibler bør settes lyst i romtemperatur (litt kjølig gir lengre blomstring)
Vann med temperert vann, og unngå vann rett på løken, det er røttene som skal ha vann.Vanner du mye vokser den seg høy, og vil mest sannsynlig bøye seg utover, da risikerer du at stilken knekker, eller at potta velter. Den skal ikke tørke ut, men som sagt bør den ikke vannes for mye.
Skulle stengelen knekke, snitt den og sett blomsten i vann, den holder faktisk like lenge i vann som i potte!I dag er det tredje søndag i advent. Siste innspurt før jul. Jeg vet ikke med dere, men jeg har et par ting igjen å ordne før den store dagen....

Noen julebilder fra heimen

12.12.2012 @ 22:33 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei alle sammen! 
Jeg har jobbet så mye og det har vært mye småstressing i det siste. Ja, selvsagt, det er jo jul. Hva forventer man? Jeg har kjøpt inn et par obligatoriske svibler. En blå og en hvit. Jeg er veldig spent på den blå. :D

Det har jo vært 2. søndag i advent, og så treig som jeg er, er det jo jammen meg snart tredje også! :P

Og på selveste 2.søndag i advendt hadde jeg mamma "juleinnpakningskveld" :D Gaaaaaver....! :D

Noen som har fått julestemning eller? <3 

Julestemning?

08.12.2012 @ 18:54 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Nå begynner det kanskje å gå opp for selv de tregeste at jula nærmer seg med stormskritt..?
Jeg er ofte en sånn som får litt julestemning alt for tidlig, som blir brutalt slaktet av alle "det-er-ikke-jul-enda-menneskene" og så tar det vanligvis veeeeldig lang tid for meg å komme i julestemning igjen.

Den kommer kanskje sigende litt etter litt hvis vi bestemmer oss for å bake pepperkaker, hvis vi ser på et juleprogram på tv eller kanskje de spiller en julesang på radioen og jeg ser ut av vinduet og det snør. (og jeg ikke trenger å gå ut)  Men desverre kommer den ikke skikkelig tilbake før kanskje dagene før julaften, eller kanskje ikke før selve dagen. 


Nå skal bloggen i julestemning ihvertfall, og har fått ny header. God Jul, alle sammen! Håper dere er i julestemning og nyter førjulstiden.

 

Desember i min stue...

03.12.2012 @ 09:58 i Hverdagsliv 4 kommentarerJa, da er vi igang igjen! God jul, dere!

I går var det 1. søndag i advendt, 2. desember. Nå er desember igang og vinteren er også definitivt igang! Guri malla så KALDT det er!!!!

Vel, søndagen brukte vi dagen til en liten visningsrunde og middag med mamma og lillebror, da vi kom hjem ble jeg ferdig med pyntingen, tok noen bilder, og så ble resten av kvelden tilbrakt med filmtitting på sofaen sammen med mannen.Tradisjon tro ble det første adventsyset tent. Hva synes dere forresten om årets adventslys? De er litt annerledes.

Se på det lille huset og den lille kirken på bildet over. Er de ikke nydelige?! De er arvet hjemmefra, og jeg fikk de med meg da jeg flyttet. Gullenglen på bildet over ble også med på flyttelasset hjemmefra, og skoene ved siden av er mine aller første sko. <3Mine hjemmelagde ståltråd-snøfnugg. Hmmm, synes de er litt fine. :) <3
Mobilblogg: 1. desember

01.12.2012 @ 17:37 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg begynte så smått med pynting i går kveld. I dag har jeg vært på jobb gjennom hele dagslyset, så jeg håper jeg får tatt noen ordentlige bilder av det til å vise her på bloggen i morgen.

Nå skal vi snart til byen og feire bursdagen til en kollega av mannen. :)

Jeg legger med noen veldig dårlige mobilbilder tatt i mørket i går. Dere får ta det som en smakebit.

Ha en fin lørdag! <3

Mobilblogg: 7hour drive

26.10.2012 @ 19:36 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Nå er vi på vei til Stockholm! Så nå har vi lagt bak oss omtrent en og en halv times kjøring.
Det kommer et forhåndsskrevet blogginnlegg i morgen i to-tretiden. ;)

Ha en fin helg!!! :D

Pictures on the wall

17.10.2012 @ 21:58 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Endelig! Nå har vi vært på posten og hentet bildene vi bestilte fra bryllupet!

Vi har ikke fått opp det store bildet der det skal henge enda, for vi må borre i betongen for å henge det opp.

Men her er hvertfall bildene. Jeg lover at det vil komme bedre bilder etterhvert =o)

Også har jeg endelig fått printet ut noen bilder fra bryllupet. Og nå har jeg fått inn noen bilder fra utdrikningslaget i albumet jeg fikk av jentene. Albumet inneholder masse hilsner og bilder fra jentene, og de lagde boka til meg i løpet av selve dagen. :)


Jeg ønsker meg peis!

12.10.2012 @ 19:11 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg vil ha en hvit, fin peis! Jeg vil ha en hvit, fin peis!  (melodi; jeg vil ha en liten hund) Haha!

Men virkelig! Jeg vil ha en stor fin, hvit murpeis, som kan dekoreres med vedkubber, og små nisser i jula. Og som varmer og knitrer så man blir glad i sjelen.
I det siste har jeg sittet og siklet på peisbilder på nettet. Og jeg har fått låne dette bildet fra bloggeren Jorde gård

Har du noen gang sett noe så koselig, idyllisk og suuper dekorativt?Åååh, drømmepeisen <3 

I tillegg til drømmepeisen har hun noe som ligner farlig mye på drømmehjemmet! Sjekk det ut! Jeg elsker bloggen hennes!  

Hehe, og du skal vite at vi er fler i her i heimen som er glad i peiskos og varme..
Dette bildet er tatt på julaften i fjor: 

Hverdagsharmoni

10.10.2012 @ 16:08 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Ikke det at jeg egentlig er noen ekspert, men jeg har blitt inspirert av forskjellige bilder jeg har liggende. 
Så her kommer noen små råd og tips om hvordan få en bedre hverdag. 

Gjør ting som gjør deg glad, og gjør det ofte! Jeg elsker å bake, det er noe jeg må gjøre oftere. Og jeg har fått helt DIY-dilla! (Som mannen kanskje synes jeg gjør litt for ofte) Også elsker jeg å drive med foto! Ta bilder, redigere og nyte det ferdige resultatet etterpå. =oP

Feire de små tingene. 
Bare finn en grunn. Som årstidene, lørdager eller navnedagen din. Pynt litt i heimen og lag god mat. Lage litt høststemning i heimen skader jo ikke når det går mot mørkere tider.

Eller du kan gi noen en liten oppmerksomhet. I fjor høst fikk min mormor en "høstkurv" med syltetøy, ullsokker, epler og plommer fra hagen, og selvsagt et lite pinsvin på toppen. <3
Hold det ryddig rundt deg. 
Ryddige omgivelser gir ryddigere tankegang. Jeg har sett meg lei på kaos, så nå vil jeg ha orden i heimen. 
Et tips for å holde det ryddig: inviter folk på besøk.. ;)  
Give and you shall get. 
Gi et smil, en klem, litt kjærlighet, et kompliment og du vil få en god følelse, og kanskje akkurat det samme tilbake?  Sett pris på gode venner, og kvitt deg med de som viste seg å ikke være ekte vare.   
Husk at delt glede er dobbel glede, og delt sorg er halv sorg.


Le masse. Say no more.
Og sist men absolutt ikke minst! Drikk GOD kaffe!! :D 

H Ø S T S T E M N I N G

09.10.2012 @ 17:50 i Hverdagsliv 6 kommentarerAH, HØSTSTEMNING!

Nå er det nye møblemanget på plass og her kommer en stor dose høststemning til dere! Bikkjene skjønner ingen ting nå mor blir sur fordi de biter i bladene hun plukker.... Haha!

Jeg elsker at leiligheten endelig føles som et hjem. Etter ommøbleringen er liksom ting så riktig. Nå venter vi på å få opp en lampe over spisebordet, så er alt rimelig ferdig når det gjelder møbler. Ingen reserveløsninger lenger. Man skal ikke se bort ifra at det kommer til noen loppe- eller finnfunn i ny og ne, men det er jo ikke til å unngå. Også hadde det jo vært kult med en vegg med mønstertapet?

Siden det begynte å bli så bra inne, bestemte jeg meg for å gjøre det litt koselig på balkongen også! :) 
Tok noen nydelige bilder av bikkjene også <3 <3 Søskenkjærlighet <3

 Med dette innlegget deltar jeg i en konkurranse for å vinne denne flotte kjøkkenmaskinen fra MULTITREND.NO Konkurransen er i regi av:
 

Støtt Rosa sløyfe-aksjonen i oktober!

04.10.2012 @ 07:52 i Hverdagsliv 0 kommentarer

 Vis at du bryr deg! Om du ikke føler du har råd til å støtte med det helt store beløpet, kjøp en liten sløyfe og ha den på jakka di i oktober som støtte til de som kjemper og i respekt for de som tapte kampen.

Teksten under er hentet fra www.rosasloyfe.no

2012 er 14. gang Rosa sløyfe-aksjonen markeres i Norge. Aksjonens mål er å bidra til å bekjempe brystkreft gjennom å spre informasjon og øke kunnskapen om sykdommen samt å samle inn penger til brystkreftforskning.

Om aksjonen

Hvert år rammes omtrent 2 750 kvinner i Norge av brystkreft. Det betyr at hver 12. kvinne rammes av sykdommen i løpet av livet. Antall brystkrefttilfeller har vært stabilt de siste årene, men stadig flere av de som rammes overlever.

I dag er 88% av alle brystkreftpasienter i live 5 år etter at de har fått diagnosen. Men prisen for økt overlevelse er tøffere behandling. Mer forskning på bedre diagnostisering vil føre til at flere får personlig tilpasset kreftbehandling og at færre blir overbehandlet. Dette vil spare mange kreftpasienter for varige bivirkninger og sørge for riktigere bruk av ressurser i kreftbehandlingen. Rosa sløyfe har som mål at enda flere skal overleve og at de som behandles for brystkreft skal få færre bivirkninger og langtidsfølger av behandlingen.  

En rosa måned

Gjennom oktober måned farges hele Norge rosa ved hjelp av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som engasjerer seg i kampen mot brystkreft. Siden starten på Rosa sløyfe i Norge i 1999 har disse bidratt til mange millioner til brystkreftforskning.

Suksessen for Rosa sløyfe ligger i blant annet den begrensede kampanjeperioden som gjør at vi hvert år kan komme tilbake med ny kraft og nye aktiviteter i oktober måned.

Du kan kjøpe flotte produkter i nettbutikken deres, eller sjekk ut hva samarbeidspartnerene har å by på :)  

Mobilhilsen

02.10.2012 @ 11:24 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei alle!
Her er en liten mobilhilsen og et snapshot fra hver av fotograferingene jeg hadde i går. :)
Nå er det snart tid for en kaffe latte og bilderedigering... Ahh!

Another rainy day

26.09.2012 @ 15:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHøsten er så mye. Fine fargen, og det lukter liksom helt spesielt om høsten. Og det er liksom en form for fornyelse, den første delen av fornyelsen. 

"Grip dagen", er det noe som heter.
Jeg sier "grip sjansen" når regnet øser ned ute, og det plutselig lysner litt. Fort, fort, voffser! Nå kan vi løpe ut og lufte oss, så kanskje vi rekker inn igjen før himmelen åpner seg på ny! Jeg tok med meg kameraet ut, så det ble litt fotokunst i dag.. 
 

Hva kan du om aksjer?

20.09.2012 @ 21:17 i Hverdagsliv 0 kommentarerAksjer. Det eneste man stort sett kan om aksjer, i alle fall i mitt nabolag, er at det er usikkert, skummelt og noe de rike gjør.
Min mening er at skolen burde hatt bedre opplæring om penger og hvordan de fungerer i samfundet. Man burde ha bedre opplæring i hvordan man kan tjene penger, og få pengene til å vare litt lenger enn til neste lønning. 

Jeg har lest en bok skrevet av Robert Kiyosaki, Rich Dad, som handler om hvordan Robert vokser opp med en far som lever fra lønning til lønning. Men han har en kompis, Mike, og faren hans donerer penger til veldededige organisasjoner, lager arbeidsplasser, og ser ut til å alltid ha penger. 

I løpet av boka forteller Robert historien om hvordan han har hentet lærdom fra både sin "ritch dad" og sin "poor dad" og ble en suksessfull investor, forretningsmann og forfatter. 

Anbefales på det sterkeste! 

DNB starter nå snart et nytt konsept de kaller Aksjekampen.
Trykk på banneret eller linken for å komme til påmeldingen for konkurransen!

Jeg har meldt meg på, har du? 

Tidlig høstlys - perfekt for et photoshoot

19.09.2012 @ 13:59 i Hverdagsliv 0 kommentarerI fjor høst dro vi til Bygdøy og tok et lite photoshoot der før snøen og frosten kom. Bare se så nydelig lys!!! Nå er det snart på tide med et nytt shoot, hmmm, lurer på hvor det blir i år.

Men i mellomtiden; her er noen bilder fra i fjor.En reinværsdag eller to

13.09.2012 @ 00:40 i Hverdagsliv 0 kommentarerÅ, hjelpes! Så ekstremt vær de siste dagene! Herregud, i dag rakk jeg akkurat inn med bikkjene før det virkelig braket løs!!
De to på bildet over var ikke like heldige.... 

Høstfarger

10.09.2012 @ 16:55 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei alle vakre!! 
Håper alle har vært ute og sett på alle endringene som skjer i naturen de siste dagene? Noe av det første i skogen som får farge er blåbærlyngen. Har du sett så flott den er?! Wow!Jeg har egentlig aldri likt høsten, den var bare en ekkel påminnelse om at nå er sommeren over og nå blir det bare kaldere og kaldere mens det blir mørkere og mørkere. Det ble annerledes da jeg møtte mannen i mitt liv, og jeg fikk oppleve høsten som det den egentlig er. Jeg fikk oppleve å sitte i sofaen med kjæresten min, to hunder under pleddet, innekos med popcorn og kakao. Jeg fikk gå turer i fint, friskt høstvær, og ta flotte bilder i deilig lys og med sprakende farger. Og det var da jeg plutselig fant ut at det var dette som er høsten. Nettop, akkurat det man gjør den til. Man kan bruke den som man bruker nyttårsaften, som en ny start. Sommeren med sene kvelder, (litt mye?) god mat og drikke er over, og vi er tilbake i hverdagen, så jeg mener absolutt man kan absolutt bruke høsten som en frisk, ny start!

Tidlig på høsten er det fremdeles ganske lyst, og man kan bruke skogen og naturen nesten som på sommeren, men med litt mer klær. Det er ofte pent lys, og det er stor sjanse for gode høstbilder så lenge man går på dagtid, og ikke i skumringen. Hvis det er litt for mørkt anbefaler jeg egentlig ikke bruk av blits. Det kan gi et veldig hardt uttrykk og du klarer ikke å fange det uttrykket du ønsker.

Litt lenger utpå høsten er det kanskje heller innendørsaktiviteter som frister mest. Jeg elsker levende lys, uansett om den er i peis, bål eller stearinlys. Og jeg elsker virkelig lykter i de aller fleste former og farger. Det var jo også temaet vårt i bryllupet ♥
En annen ting jeg er veldig glad i er å drive med kreativt håndverk. Bare se på disse flotte lysholderene som er i min bildemappe med inspirasjon for øyeblikket! Jeg imponeres stadig av folks kreativitet! 
Kort oppsummert; Bruk høsten til å bruke de deilige klærne som er for varme om sommeren og for kalde om vinteren. Kos deg med en kakao eller en latte, og så lenge det regner er det i alle fall fullstendig lov å sitte inne! Nyt høsten for det den er, og gled deg over at vi har årstider. 

 

 
No spring nor summer beauty hath such grace
As I have seen in one autumnal face. 

~ John Donne  

Sommeruke!

30.07.2012 @ 13:51 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Forrige uke og deler av helgen fikk vi jo se noe som minner om barndommens sommer.
Vi var heldigvis ute og fikk smake litt på følelsen av sommer i Oslo. :)
Ahh, varmt, sol, måker, is, Aker brygge :D 


Barn som bader i fontenene er et sikkert sommertegn <3

Vi tuslet en tur bort på Aker brygge mens bilen var inne for vasking.
Vi spiste litt på T.G.I Fridays, og så gikk vi opp og la oss i gresset på festningen. 
Det var sååå deilig! Kjempekoselig! <3  

Mannen fikk sutret seg til gave en uke for tidlig

26.07.2012 @ 11:01 i Hverdagsliv 1 kommentar

Å ja da, jeg er jo litt svak for denne mannen min, så da vi snakket om årets bursdagsgaver begynte vi å snakke om økonomien vår for øyeblikket. Vi har bursdag med bare 15 dagers mellomrom, så vi pleier noen ganger å kjøpe sydentur "til hverandre". Eller noe i den stilen. I år har mac'en til mannen virkelig begynt å skrante. Den stakkars maskinen er vel seks år gammel eller noe sånt, klart den er sliten.

Mannen er veldig klar på at det er unødvendig å kjøpe en ny maskin, det han eeeeegentlig trenger (legg merke til ordet 'trenger' for det er ikke sånn at han vil ha den for gøy...) er en iPad. Ja, han trenger ingen Mac egentlig. Han kan klare seg med en iPad... =oP
Dermed gikk turen i går til Elkjøp og denne så absolutt nødvendige iPaden ble altså kjøpt inn. En hel uke før bursdagen hans.

Men når alt kommer til alt så skal det sies at har han så absolutt fortjent det..!!
Også må jeg jo inrømme at det kanskje ikke var så dumt med den iPaden likevel.. :P

hits