Kategori: Inspirasjon fra andre bloggere

Inspirasjon: Mor Inger`s hus

I dag vil jeg vise dere en blogger som man kan se har en liten fotograf i seg.
Bloggeren "Mor Inger" har veldig mye flotte bilder! Denne dama er utrolig flink med både interiør, og ikke minst å fotografere det! Og det er jo nesten det som er viktigst! Man kan være så flink med interiør man vil, men klarer man ikke å vise det på bilder kommer du ikke langt i blogg-verden. Jeg er så inspirert! 

Dette innlegget blir stort sett et bildedryss, for disse bildene sier mer enn 1000 ord. Trykk på bildene for å komme til bloggen hennes :)Har du ikke bare lyst til å gå bananas med kameraet, stearinlysene og møblene dine nå? :D Hehe! 

Inspirasjon: Kom inn...

Jeg har en lang liste med blogger jeg følger med på fra tid til annen. Denne gangen vil jeg vise dere inspirasjon fra bloggeren Kom inn...

Denne dama er superflink på DIY og gjenbruk, og hun deler min kjærlighet for å hente naturen inn i interiøret.

Just lean back and enjoy! Også har hun jo en sånn nydelig peis som jeg ønsker meg! "Oh my..."

Sikkert lurt å ha lyng i en sånn lyslykt. Så kan den bare drysse så mye den vil.. ;) Og bare se på den nydelige "rosekrona" !!!!Se så utrolig kreativt!!! Norgesglass-såpedispenser! LOVE IT!
Se de kule støvlene hennes "in the making" her.

Inspirasjon: Tant Brun

Jeg har en lang liste med blogger jeg følger med på fra tid til annen. I kveld vil jeg dele noen bilder fra en som virkelig er flink til å tenke utenfor boksen og drive skikkelig gjenbruk! Bare se på dette her! 

Den svenske bloggeren Tant BrunHun er helt rå på håndarbeid! Kjempeflink!Jeg synes det er så facinerende hvordan hun skrur alt mulig opp på veggen! Mye bra inspirasjon her altså! 
hits