Arkiv mned: januar 2013

LEOPARD NAILS

31.01.2013 @ 16:28 i Sminke, mote og tips 5 kommentarerJeg fikk noe over meg, og fikk veldig lyst til å teste ut leopardflekker på neglene. Så tenkte jeg kanskje det var flere som ville teste det ut? ;)1. Ha en farge på neglene. Rosa, gull, rød, orange eller hva du vil. 
2. La det tørke skikkelig, legg gjerne fargen dagen før.
3. Legg noen små og noen litt større hvite flekker der du vil ha flekker. Pass på å ha litt avstand mellom dem. 
4. Bruk en detaljlakk eller en tannpirker og legg en mørkere farge rundt den hvite. Legg noen litt større enn de andre. Se gjerne på bilder av noen andre som har gjort det før, mens du lager flekkene. :) 
5. Når alt er tørt, bør du ha en overlakk over for å beskytte lakken.

LYKKE TIL!! :D

Shopping - Noen Gina-favoritter

30.01.2013 @ 13:38 i Shopping 4 kommentarer

 

Ahh, jeg driver med litt "vindusshopping" i dag, og vil dele noen lekre favoritter fra Gina Tricot. Skal innom Gina igjen en dag, de har mye fint nå! :D 

Driver med litt utskiftning og oppgradering av treningstøy-garderoben om dagen, noen som er interessert i en post med en liten oversikt over det jeg vurderer å kjøpe? Jeg er ikke fast tilhenger av et bestemt merke eller noen bestemt butikk, så dette blir evt. en blanding av leverandører og merker. Noen interesse, eller er det ikke så farlig?


1. Kakivest, med stilig detalj på ryggen.
2. Genser med lekker naglestjerne <3 
Hmm, føler disse to kan gå dødsbra sammen, og med en vasket jeans til. Mmm, jeg tror det blir perfekt! 

1. Knit, lekker hvit strikket genser. Ser så deilig ut! <3
2. Lekker skjorte, lekker med v-nakke.
3. Nydelig heklet genser, se sååå behagelig ut <3 


1. Lang skjorte, se det fine inspirasjonsbildet :)
2. Herlig farge, og den er sikkert god og varm <3


1. Lekker beige dressjakke, jeg vil ha en lys og en mørk en. Det må jo være et must i enhver garderobe, jeg kan ikke fatte at jeg ikke har det allerede. 
2. Fargerik skjorte, som passer like godt til dressbukse som til jeans. 

Rib Script Tattoo

29.01.2013 @ 20:30 i Hverdagsliv 2 kommentarerJa, nå er jeg tattovert! Og jeg er sååå fornøyd! :D Lucas hos Art & Soul Tattoo gjorde en fantatisk jobb! :DAnis var med for å holde meg med selskap og kjøre meg hjem etterpå. :) Og ikke i hvilken som helst bil heller ;)

Og han tok sin jobb som fotograt veldig seriøst. ;)Lillebror kom innom. Han har såå lyst på tattovering selv. ;)Skrekkblandet fryd. Klar for litt forhåndsbetalt smerte...

Såååå, her er resulratet:Jeg var såå sikker på at dette kom til å gjøre ekstremt vondt hele tiden, siden jeg har hørt at ribbena var et sted som gjorde ekstremt vondt! Men nei, jeg synes helt ærlig ikke at det var så ille! Helt øverst var VONDT! Men det var ikke så ille resten. Tattoveringer er jo ikke godt, men det var på ingen måte så vondt som jeg trodde det skulle være..! 

Det er ikke så lett for oss jenter å kle oss for en slik tattoo, men jeg fikk det da til på et vis. Bikinitopp, skjorte, og hettejakke. Det er viktig at man kan åpne den foran så man slipper å dra ting over hodet, det er stress. Og man bør ikke ha på seg noe man er redd for å få blekk på. Sitatet i tattoveringen er skrevet av en forfatter som heter Karen Ravn:

" Only as high as I reach can I grow 
Only as far as I seek can I go 
Only as deep as I look can I see 
Only as much as I dream can I be "


- Har du, eller planlegger du, en tattoo? Eller har du noen bra tips til andre som skal ta en tattoo?

Hmm, alltid like vanskelig

28.01.2013 @ 17:39 i Lundelykke 8 kommentarer

Headervalg er aldri lett, så jeg tenkte å få litt hjelp av dere :) 


1.


2.


3.


4.

 

Men dere! Nå må jeg få spørre dere; Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal skrive om? 
Setter stor pris på all hjelp av dere! <3

Hafjellhelg - bilder fra tur og trening

27.01.2013 @ 09:22 i Reiser og turer 0 kommentarer

God morgen! Har alle hatt en fin helg så langt?

Vi koser oss på Hafjell, i kulda. Da vi kom opp på fredag viste bilen at det var 19 minusgrader utenfor!! Men lørdag var temperaturene litt mer snille. Så vi har ikke fryst ihjel her oppe.


I går gikk vi en liten tur med Luna, og fikk tatt noen bilder. Dagens ?antrekk? var skibukse og tjukk parkas, skjerf og selvsagt min elskede Morild-lue! <3 Dette er luen "Embla" i grå. 

Så dro vi på trening på Elixia Lillehammer. Etter at GPS'en vår sendte oss i kjent stil helt feil sted, men etter en telefonsamtale med en hyggelig frøken på senteret fant vi frem likevel. :)

 

 

Nå skal vi en siste tur innom Elixia i Lillehammer, og i dag er det en kondisjonsøkt på tapetet. :) Jeg og Saim skal teste ut noe vi kaller for 3x3. Vi skal kjøre elipsemaskin, roing og sykling, hver av dem i tre minutter, tre runder. Dette blir spennende! Jeg lover å oppdatere dere! ;)

Ha en deilig søndag, og ta gjerne en titt på mitt innlegg om positiv trening, her. 


Seks treningstips til positiv trening

25.01.2013 @ 15:42 i Trening 0 kommentarer

Vi er enige om at man bør trene litt alle og enhver? Ikkesant? Om du går turer, tar trappen i stedet for heisen, og sykler til jobb, eller om du trener på treningsstudio, det velger du selv. Men uansett hva du velger, dersom du skal trene mot et mål har jeg noen treningstips til deg som gjør treningen litt mer positivt ladet:1. Du bør ha et mål å trene etter, uansett om det er en vekt du skal ned i, en vekt du skal klare å løfte, et midjemål, eller om det er at du skal klare å løpe en distanse på en bestemt tid. Alle disse er konkrete, målbare mål. Du kan ha et stort mål, med flere delmål i mellom der du er nå, og det store målet.

Du kan også bestemme deg for hvor mange treningsøkter du vil sette deg som mål å ha i 2013. Husk da at du "komitter deg" til målet ved å gjøre det offisielt. Legg det ut på facebook, bloggen, eller fortell det til venner og familie, da er det ikke så lett å gi det opp. ;) (Mitt mål er 200 økter i 2013!)

Legg en strategi for å nå målene, hvor mange økter må du ha i uka for å oppnå årsmålet ditt? 
2. Tren regelmessig. Kan du ikke trene mer enn et par ganger i uka? Ok, da får du tak i en personlig trener eller noen som har litt peiling. Så setter dere opp en plan om hva du skal gjøre på de øktene for å få trent hele kroppen på de to dagene. Pass at du ikke trener samme muskelgruppe for ofte. (Mener å ha hørt at du bør ha ca. 48 timer mellom hver gang du trener en muskelgruppe.) Og pass på så du ikke starter opp for hardt, det er viktig at du ikke trener på deg skader eller at du trener så hardt at du mister motivasjonen. 

 

3. Variasjon er viktig!  Trening skal være gøy. Hvis treningen blir for ensformig blir det kjedelig. Prøv å legge inn litt forskjellige øvelser og går du på program som jeg gjør, bør du bytte ut noen av øvelsene hver 5-8 uke. Legg inn noen kondisjonsøkter også. Prøv roing, sykling, løping, elipsemaskin, hoppetau. etc.Variasjon i treningen er med på å opprettholde motivasjonen og unngå skader. Forsøk å variere underlaget også, bruker du foreksempel stor ball i treningen? Da får du trent opp støttemusklaturen i mage og rygg. Det er kjempeviktig for god holdning.4. Få nok søvn og mat! Du må passe på så du får nok søvn! Og ikke la være å spise fordi du vil ned i vekt. Trening er ikke noe du gjør på tom mage. Da gir du bare opp alt sammen etter svært kort tiid. Hvile og næring er viktig når du trener!  Sov minst syv timer om natten, spis et lite måltid før trening hvis det er lenge siden du har spist, og spis en energibar, en banan eller lignende etter trening. 

 

5. Treningen skal være moro!  Finn treningformer som gjør at du synes det er  morsomt å gjennomføre treningsøkta. Hater du å løpe, så la være! Da prøver du noe annet i stedet. Kjøp deg noen freshe treningsklær som du er komfortabel i, men gjerne i litt fine, knæsje farger også! ;)
6. Det kan være lurt å ha en treningspartner. Det er vanskeligere å droppe en treningsøkt hvis man har en avtale med en treningspartner. Det går an å ha en "avstands-treningspartner" også. Jeg og en venninne i Larvik motiverer hverandre, og ved å sjekke inn via facebook på treningssenteret viser man at man er på trening og tar målet sitt seriøst. Og kanskje inspirerer det noen andre til å komme seg opp av sofaen også? Husk å feire seierene dine! Skryt litt av deg selv! Det er lov! 

 

Drit i janteloven, folkens! DU ER FLINK, OG JEG HEIER PÅ DEG!!!

Godt nedgravd under pleddet

25.01.2013 @ 11:51 i Hverdagsliv 0 kommentarerÅ, huttemegtu! Etter en tur ute, har jeg nå søkt dekning under pleddet! Wow, så kaldt det er i dag. Hadde vondt i ansiktet i lang tid etter at jeg kom inn. Sitter fremdeles med skjerfet på. Brrr!!! Det har blitt bemerket at jeg tar for lite bilder av meg selv på bloggen, så jeg skal prøve å bli flinkere til det. ;)
Nå sitter jeg egentlig og skriver på et innlegg som legges ut litt senere i dag. Der skal jeg dele noen treningstips med dere, og på facebook skal jeg fortelle dere om hva jeg skal på tirsdag! :D Hihi! 

Men nå må jeg få pakket ferdig også, for i helgen skal vi ta med oss lillebror og dra på Hafjell. Jeg gleder meg til å gå tur, spille kort og spise god mat. Det er godt å komme seg litt bort fra hverdagen. På Hafjell er det meldt VELDIG kaldt i helgen! Sist jeg sjekket var det meldt 18 minusgrader i morgen!! Ææææ!!! 

Det er en stund siden jeg har vært der, og jeg er ikke helt sikker på om jeg har noe særlig nett der oppe. Men jeg lover å legge ut noen sniktitter på Instagram. Så følg med der. Det er alltid veldig koselig med kommentarer, uansett om det er på facebooksiden, Instagram eller her på bloggen.

Jeg setter kjempestor pris på dere, positive, vakre lesere! :D
Jeg har fått spørsmål om hva slags musikk jeg hører på. Og jeg er virkelig skikkelig vinglete i musikksmaken min! I dag er jeg i det litt roligere hjørnet: 

 

Jeg håper alle har hyggelige planer for helgen.
Kos dere i dag, da dere! Det er fredag!!!

Trening - Struktur og treningsglede

22.01.2013 @ 13:38 i Trening 0 kommentarer

Fikk bra tilbakemelding på forrige innlegg. Det er jo gøy. Jeg er glad og overrasket over at folk er så snille. <3
Dette innlegget blir av den litt gladere sorten. :) 

Strukturert trening

 

Det var ikke før etter ca. 8 mnd etter første dagen på lavkarbo, at vi bestemte oss for å begynne å trene. Lenge svimet jeg litt rundt, trente mye sykling og mage- og ryggøvelser. Jeg holdt meg jo sunn, men jeg ble litt lei etterhvert. Jeg hadde liksom ingen plan, jeg prøvde å bli med på Saims program, men jeg følte meg egentlig bare i veien. 

 

Men for et par uker siden lastet jeg ned en app fra appstore; JEFIT. 

Genial, for ikke å snakke om GRATIS app, som holder styr på treningen! :D Her har du en enorm mengde forskjellige øvelser med en liten flash som viser hvordan du skal gjøre øvelsen. Og du holder oversikt over hvor mange dager du har trent, og logg over hva du gjorde på de forskjellige øktene. :)
 

Jeg har samlet øvelser som trener de forskjellige muskelgruppene, så jeg slipper å lure på hva jeg skal gjøre. Samtidig som jeg i løpet av uken får gått igjennom hele kroppen, muskelgruppe for muskelgruppe. Nå trener jeg ca. 4-5 dager i uken. 
 

Mine fire faste dager ser ut som dette:

- Triceps, skuldre og bryst

- Rumpe og bein

- Rygg, biceps og underarmer

- En heftig mageøkt


Hver økt varer, med ti minutters oppvarming og pauser mellom settene, i ca. en times tid. Noen dager er litt lenger, men det er fordi jeg trenger litt lenger pause mellom settene ;)
 

Hvis jeg får tid og lyst, kaster jeg meg på en spinningtime eller noe sånt, så jeg får en femte dag i uka. Jeg har ingen fast dag for den, siden jeg ikke trener til faste tider må den bli litt spontan. Eneste er at jeg foretrekker at den ikke havner på dagen etter beinøkta.. :P
Treningsglede

Viljen til å trene henter jeg fra god og oppdatert musikk, nye treningsklær innimellom er gøy, og freshe/smarte treningseffekter! Jeg fikk for eksempel en rosa flaske (smartshaker) og hansker av snille mannen min. :D Og selvsagt får jeg en stor dose entusiasme fra mannen i huset som har satt seg et mål om 300 treningsøkter i 2013.(!!!)

 

Mitt eget treningsmål er minst 200 økter i 2013, jeg skal holde dere oppdatert på hvordan det går. :)
 

Hvis du har en dårlig dag, så synes jeg alltid denne hjelper litt:Go out and make today your turning point!
Men husk; du gjør det for deg selv og din egen helse, ikke for noen andre!
 

Trening - Et nytt liv

21.01.2013 @ 13:35 i Trening 4 kommentarer

God mandag, folkens? 

De neste dagene kommer jeg til å legge ut noen innlegg i en ny kategori her på bloggen. Trening. 
I dette innlegget skal skrive litt om bakgrunnen min og vår, og mitt "hvorfor". Og i neste innlegg skal jeg skrive litt om hva vi trener og hvordan holde treningsentusiasmen oppe.


Jeg begynner med begynnelsen: 
I mai 2010 flyttet jeg og Saim sammen, og for første gang kunne vi bestemme helt selv hva vi ville spise til middag, og om vi skulle kjøpe med oss godteri hjem. Potetgull? Dessert? is? Jeg skal ikke utbrodere for mye, men det gikk alltid noe bra på tv og da måtte vi jo ha noe godt å knaske på også? 

Etter å ha bodd hjemmefra i ca. et år, hadde vi god grunn til å forsøke å finne en ny livsstil. Jeg har aldri likt å trene, synes det var litt flaut å bli rød i ansiktet, sliten før noen andre, ikke klare, ikke fullføre. 

Og som du kanskje vet er det svært vanskelig å være ekspert på noe man aldri har gjort før. Så som de fleste andre som er godt herjet av janteloven, lot jeg heller være.

 

Men, noe måtte gjøres så vi bestemte oss for å teste ut lavkarbo, det vil si, jeg husker Saim sa:
"Om jeg går opp så mye som EN eneste kilo, slutter jeg med en gang!"

For hvem skulle vel tro at ved å øke inntaket av fett, skulle man kunne gå ned ti kilo på fire-fem måneder som vi gjorde? Logikken bak lavkarbo er utbrodert i bloggen til enhver lavkarboentusiast. Men jeg oppsummerer det med at litt mer fett og (i vårt tilfelle drastisk) mindre karbohydrater gjør at du blir fortere mett og holder deg mett lenger. Ergo får du i deg mindre mengder mat. Punktum. ;)

Jeg vil også skrive litt om hvorfor: 
For meg begynte det som en overfladisk ting. Jeg var lei av å se ut som jeg gjorde. Selv om det ikke var noe jeg tenkte over hver dag, ser jeg tilbake på det nå, og finner for eksempel omtrendt ingen bilder av meg selv fra den tiden. Jeg slettet dem fordi jeg ikke synes de var fine, men jeg skjønte nok ikke at det var fordi selvbildet var drastisk dårlig. Jeg lurte meg selv med at det var et uheldig bilde. 
Jeg er utdannet grafisk designer, og er dermed ganske stø i photoshop. Noe som jeg kan se på bildene mine i ettertid. Jeg var helt fatastisk til å retursjere bildene bittelitt, så de ikke ble så ille likevel. Litt lysere her, fjerne litt skygger der. Huff, nå er jeg brutalt ærlig her. Og sannheten er at jeg har ikke et ordentlig "før-bilde". Jeg kan likevel legge med de få bildene jeg har av meg selv fra denne perioden. Men jeg må få pressisere at jeg ikke ser direkte tjukk ut på alle, husk photoshop-tuchene på noen av dem. Og husk inderlig på at jeg mener ikke at alle som ser ut som jeg gjorde, har et problem. Man skal føle seg vel, det er det viktigste.


Nå som alt er bak meg ser jeg jo også at jeg orket ingen ting. Jeg gjorde veldig lite, kanskje mindre enn jeg noen gang har gjort i hele mitt liv, men jeg var også sliten hele tiden. Jeg ble ikke med ut med jentene, jeg ville ikke pynte meg lenger, for uansett hva jeg hadde på meg følte jeg meg ikke bra. Jeg ville ikke møte gamle kjente. Jeg orket ikke tanken på at hva folk ville tenke og tro om meg.
HUFF!

Men nå som jeg er på rett track igjen og jeg endelig kan gå med hodet høyt og være stolt av egen innsats, fortsetter jeg jo å trene. Men jeg har fått et nytt "hvorfor", eller i alle fall et "hvorfor" til. Nå vil jeg holde meg sunn og frisk, ha energi og livsglede. Mitt gamle "hvorfor" er fortsatt med meg; jeg vil IKKE tilbake til å være flau og ukomfortabel i egen kropp. ALDRI MER.

Nå er jeg utenfor min komfortsone her. Dette er et litt ubehagelig tema å dele kjenner jeg. Og jeg er litt redd for å tråkke på noens tær.
Men jeg håper jeg kan inspirere noen til å ta en sjanse og trå ut av komfortsonen sin.

Er det noe du vil gjøre noe med, gjør det! Jeg heier på deg! :D  

Noen favoritter i sort/hvitt

19.01.2013 @ 10:46 i Foto 2 kommentarer

God morgen, alle sammen! 
I går fikk jeg en melding om at premiene fra konkurransen var kommet frem til en av vinnerene. Så da håper jeg at alle tre snart har premiene i hus, og får begynt å bruke dem :D

I dag har jeg valgt meg ut noen favorittøyeblikk i sorthvitt. Jeg elsker skarpheten sorthvitt-effekten gir et bilde. Man får en herlig kontakt med øynene i et portrett, og man får frem detaljene i et makrobilde. Ahh, I'm in love... <3

Ha en deilig lørdag, folkens!# 1 - Årets nyttårsaften, hos Axel og Rino i Oslo. 
# 2 - Det aller første bildet av oss sammen. Vi var på Rommensletta, og det var lillebror, Daniel, som tok bildet. 
# 3 - Et av de siste bildene av oss som forlovede. Tatt bare noen dager før bryllupet vårt i sommer.
# 4 - Jeg tok dette bildet av Saim mens vi bodde på Furuset. 
# 5 & 6 - Dette og det neste bildet ble tatt på en strand på Bygdøy en søndag, høsten 2011.

# 7 - Dette er det absolutt aller første bildet Saim tok av meg. Han hadde ikke brukt speilrefleks så mye før dette, så jeg var imponert. Han var svært førnøyd selv også. ;)
# 8 - Dette bildet er tatt på "kjærlighet-benken" på kaia i Risør. 
# 9 - Vi kjøpte oss macro-linse. Trenger jeg si mer..?# 10 - Et bilde av meg fra lillebrors konfirmasjon.
# 11 - Dette bildet ble tatt av Mariannes mor i høst, da jeg tok bildet av Marianne til hennes konfirmasjonstakkekort. :)
Se bloggen hennes her.
# 12 - Dette ble tatt en dag vi var ute på tur med Aimi, og solen plutselig tittet fram. 
# 13 - Denne rakkeren er stein som ble med hjem fra Zakynthos. Ah. den er så kul, den steinen altså!! :D

Jeg har med vilje latt være å ta med noen av bildene fra bryllupet, for jeg regner med at dere begynner å bli ganske lei av dem. ;) 
Så nå har dere fått se noen litt eldre bilder også.
Hva synes dere om det? 

Mitt drømmehjem - versjon IKEA

18.01.2013 @ 15:43 i Interiør og hjem 0 kommentarer

God fredag, alle sammen! :D Jeg håper alle har en koselig kveld i vente. <3
Jeg har satt sammen mine favoritter fra IKEA. Jeg ville jo selvsagt hatt noen elementer som ikke var fra IKEA også, men i denne posten bestemte jeg meg for å prøve å finne min egen IKEA-stil. :)

Denne lampa er såå søt!


Digger den ramma! :D Og bare se så fint det lyset er.


My pink chiffon & latte

17.01.2013 @ 13:48 i Hverdagsliv 2 kommentarerGOOOD MORGEN, ALLE FLOTTE LESERE!

Så utrolig gøy at så mange er med på konkurransen! :D Jeg skal få trukket tre stykker i kveld som blir annonsert på bloggen på mandag!
Alle kommentarer med riktig svar som er lagt igjen før klokka 20.00 søndag 13. januar er med i trekningen. 

Bildene er fra i går, siden vi skulle på event hadde jeg litt mer spennende klær på meg enn dagens treningstøy. Og fordi vi var på event hele dagen rakk jeg bare å ta noen få bilder før vi dro. Neglene har gellakk fra Vita i fargen pink chiffon. Dette er min elskede lommebok er fra Friis & Company, jeg elsker store lommebøker!! :D Det er plass til nesten alt 
Jeg gleder meg masse til å glede tre av dere med deilige produkter fra Orofluido!!!!! :D

Og dere, jeg hadde blitt ekstremt glad om dere ville like siden min når dere er innom! Og del den gjerne med vennene dine! :D 
Ha en fantastisk søndag! <3

DIY - naturens lysfat

16.01.2013 @ 12:13 i DIY og hobby 5 kommentarerFor noen år siden la foreldrene mine skiferstein i trappen foran barndomshjemmet. Naturlig nok ble det en del småbiter igjen etterpå, og de ble lagt til side, for man vet jo aldri når man kan trenge det til noe annet, sant? ;)
Før bryllupet var jeg og lette etter en lecastein, fant denne lille skiferbiten, og jeg synes det stå skrevet te-lysfat på den! :D

Den gangen hadde jeg bare store filtknotter, så jeg klippet dem til litt. Men det går jo selvsagt an å bruke de som er mindre om man har det. Woila! :D

#DIY #Homemade #Hobby #Nature #candles #lys

GLITTERING, WHITE WINTER WONDERLAND

15.01.2013 @ 16:13 i Foto 7 kommentarerHei alle sammen! :D 
Håper alle på østlandet har hatt mulighet til å se seg rundt i de få timene med dagslys vi har på denne tiden av året.Ahh, såå vakkert! <3

Ha en deilig kveld! <3

GRATULERER TIL VINNERENE!

14.01.2013 @ 09:27 i Konkurranser 4 kommentarer

Vinnerene ble trukket av Random Number Generator, jeg har lagt med en print screen av generatoren, og av kommentaren med riktig svar. Til vinnerene: Jeg trenger postadressen deres på mail eller melding!
Kos dere med fantastiske grodukter, og gratulerer igjen! :D  

Til vinnerene: Jeg trenger adressen deres på mail eller melding! 
Jeg håper alle vil gå inn på facebooksiden min og like den, så får dere med deg neste konkurranse også. ;) <3

Vinn årets reddende engel - KONKURRANSE

11.01.2013 @ 12:18 i Konkurranser 54 kommentarer


OROFLUIDO IN MY HEART! (KONKURRANSEN ER AVSLUTTET)

Siden novembertider har jeg brukt disse fantastiske produktene, og jeg er så ekstremt fornøyd! Jeg har alltid slitt med statisk og håpløst hår om vinteren, samtidig som jeg har glatt, tungt hår som blir fett nesten uansett hva jeg bruker i det. Men i år er håret mitt og jeg bestevenner :D <3 
Alle Orofluidoproduktene har en deilig, orientalsk duft av amber og vanilje, så ikke bare virker det, men lukter samtidig fantastisk! Man blir nesten sittende å lukte på håret sitt etterpå! :P

Jeg har brukt Orofluidos shampoo, balsam, hårkur og olje. Jeg fikk også med en limited etition lipgloss med innebygget lys. Og alle disse produktene har jeg vært så heldig at FRENDS har gitt meg lov til å gi bort til mine fantastiske blogglesere! ;) Jeg har bestemt meg for å dele opp settet. Jeg har tenker en får shampoo, balsam og kur og to som får hver sin olje. De som vinner oljen får også med en Orofluido lip gloss med lys. Den er nude/shimmer, og passer til alt! Jeg har brukt min både alene og over leppestift! 

 

Over ser du shampoo- og balsamflasken, jeg elsker fargen! Og de ser så ekslusive ut at jeg tør nesten ikke ta dem med meg på trening ;)

Orofluidos olje er bygget opp av tre forskjellige naturlige oljer, Argan-, Cyperus- og Linolje. Oljen gjør ikke håret fett, og etterlater håret uten rester av produktet. Oljen kan brukes i både tørt og håndkletørt hår. Sliter du med statisk hår er det kjempefint å gni noen dråper i hendene og stryke over håret.   

FOR Å VINNE DISSE HERLIGHETENE:
(KONKURRANSEN ER AVSLUTTET)

På min facebookside har jeg i dag lagt ut et bilde med en tekst med svarene på følgende spørsmål:

- Hvem lærte oss å bruke Arganoljen til pleie av håret?
- Og hvem fra gamle Egypt brukte en behandling basert på Cyperusolje i håret? 

Legg igjen en kommentar her på bloggen med svar på begge spørsmålene, så er du kanskje en av de heldige vinnerene! Dette er fantastiske premier! :D 
Alle kommentarer med riktig svar som er lagt igjen før klokka 20.00 søndag 13. januar er med i trekningen.  

Skulle du ikke være en av de heldige, fåes alle produktene kjøpt i de fleste Adam og Eva-salonger, og alle Nikitasalonger i hele landet.  

- LYKKE TIL! 
(KONKURRANSEN ER AVSLUTTET)

Facebookpage for Lundelykke

10.01.2013 @ 07:40 i Lundelykke 1 kommentar

Hei til alle nydelige, sprudlende lesere!
Jeg hadde blitt kjempeglad hvis noen av mine lesere også hadde gått inn på facebook og likt min facebookpage 'Lundelykke'! :D 
Der legger jeg ut en link hver gang jeg har skrevet et innlegg på bloggen, og jeg legger ut litt bilder og slikt her også. Jeg planlegger også å prøve å få til litt mer aktivitet der etterhvert som jeg får litt fler å "snakke til" ;) 

Dette er coverbildet og profilbildet mitt for tiden. Jeg gleder meg til å se litt fler av dere på facebook ;)Klikk på bildet for å komme til siden min :) 

Dere er best! Ha en fantastisk dag, winners! <3

Shoot for the moon

09.01.2013 @ 11:31 i Hverdagsliv 2 kommentarer

Jeg lovet noen bilder av leiligeten uten julepynten ;) 
Forresten er det fortsatt mulighet for to stykker å kommentere på forrige innlegg, og få en liten gave av meg i løpet av 2013 :)

Boksen med telys fikk jeg til jul, helt full av telys ;)

PAY IT FORWARD - konkurranse

08.01.2013 @ 10:30 i Konkurranser 19 kommentarerDenne meldingen florerer blandt mine facebookvenner. Jeg har allerede gjort dette på facebook, men jeg har bestemt meg for å gjøre dette på bloggen også.
Så nå gleder jeg meg nå til å kunne glede fem stykker - kanskje til nettopp deg.

De fem første som kommenterer denne posten vil, i løpet av året, få en overraskelse av meg!

En liten gave, en overraskelse - nesten hva som helst. Gaven kan være alt fra en bok, noe jeg har laget eller bakt, et lys, en CD eller kanskje noe helt annet :)
Det vil komme helt uten forvarsel og det vil skje når som helst i løpet av 2013. ;)  

"Ulempen?" De fem dette gjelder må selvsagt gi det samme tilbudet på sin fb-status eller blogg.
Hvis ikke blir det en dårlig pay it forward-variant ;)

Jeg gleder meg allerede til å overraske fem stykker! Hvem blir det?
Send meg en mail med postadressen din, også må du selvsagt passe på å gjøre det samme selv, i ekte "pay it forward-ånd"! :D
miriam.lunde@hotmail.com 

13. dag jul, skal jula ut!

07.01.2013 @ 21:01 i Lundelykke 2 kommentarer

Så da var det på tide med ny header :D

Jeg har ryddet ut jula fra stua i dag også, tenkte å få tatt noen bilder i morgen.Så her er den ene nye headeren jeg har laget. Jeg har laget tre stykker som jeg kommer til å rullere litt på. Spennende greier. Hehe... ;)  

Lundelykke ser tilbake på 2012

05.01.2013 @ 11:56 i Hverdagsliv 0 kommentarerFeiringen av nyttårsaften 2011 var rolig og veldig koselig! :) Vi satt på gulvet og laget kort og andre små kunstverk.I februar fikk jeg med meg mamma ut på en liten rundtur, hvor vi hentet en sjek helt gratis fra finn.no.
Jeg pusset den opp og jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg fikk en skikkelig lilla-dilla!Vi var på besøk i Valdres og vi fikk en smaksprøve på det som skulle bli bryllupskaka vår. Aaaah!!! Jeg kan nesten smake den..... mmm!!! <3
Her har vi tatt noen mobilbilder av nydelige Rebekka med Luna:Sjekk ut påskeværet a!? WOW! :D Fine mamman min! <3

Kom mai, du skjønne milde! <3I mai holdt familien til Saim en mehndi for meg. Her sitter jeg og får henna (også kalt mehndi) av Marina og Zunera.17. mai! :D Jeg pyntet terassen for 17. maifrokost, og inviterte mamma, mormor og lillebror! <3 Mamma hadde bursdag helt i slutten av mai, men vi feiret henne 1. juni. OVERASKELSESBURSDAG på Yayas! 
Vi klarte å lure henne!! Yeah!! :DVi tok en runde rundt området ved BLÅ, vi skulle se oss ut steder å ta bryllupsbilder. Men dagen var det såpass varmt at vi tok en liten pause på gressplenen. <3 Vi hadde en sjekk om bordplasseringen gikk i rommet på Samfundet. Det gikk! :DPhotoshoot, massasje, og ikke minst prinsessetiara og min helt egne scrapbook som jentene laget til meg i løpet av dagen..!! Så kom bryllupsdagen. Stemningen på det hotelrommet kan ikke beskrives....Les gjerne mer om bryllupet vårt ved å klikke her, i menyen til venstre, eller på et av bildene. :) 

Bryllupsreisen vår til herlige Egypt! Ahh! Vi koste oss VELDIG!! <3Vi sto opp klokka fem for å få med oss soloppgangen... <3Og vi snorklet selvsagt mye, det var en helt annen, fullstendig magisk verden der nede. <3 
Tykk her eller på en av bildene for å lese mer om bryllupsreisen vår.Vår kjære Marianne konfirmerte seg. Og hun fikk en pengerose av oss. :)Blåbær, tyttebær, tur i skogen og morsomme hunder... <3 September på sitt beste! <3Jeg, mamma, Luna og Kita gikk lysvandring langs Alnaelva. Les mer her.Jeg var på fargevisning med FRENDS! Ah, så fine jenter! Er det mulig!? Se fler bilder her.Vi var på Zinzinos hovedevent! FANTASTISK energi, folk og ikke minst fantastisk kaffe!! <3Marianne trengte noen bilder til konfirmasjonstakkekortet. De ble råflotte!!! Klikk her for å se mer...Jeg tyvstartet litt på juledekorasjonene...Jeg bakte kongler, ja det høres kanskje merkelig ut, men klikk her om du vil lese mer om det. :)

Et stemningsbilde fra julaften: Her har jeg tatt et bilde av de nydelige pepperkakehusene Helene bakte til julaften. Se hvordan de satt på kaffekoppene her.Også hadde vi selvsagt en fantastisk nyttårsfeiring som du kan se bilder fra ved å klikke her. :D Ha et fantastisk 2013, dere!!!

Vi ønsker 2013 velkommen!

02.01.2013 @ 22:27 i Hverdagsliv 0 kommentarerGODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN! 

Vi festet inn i det nye året hos Axel og Rino, men jeg skal være ærlig å si at Axels kjæreste, Helle, var den som var mest vertinne. ;)Vårt fantastiske vertskap! :D Se så forelsket de er! <3 
På det noe uskarpe bildet under ser du Rino til høyre.Dette er utsikten vi hadde fra takterassen. WOW! Right? 

Min kjære lillebror var med storesøster på fest. Veldig koselig! <3 GODT NYTT ÅR FRA LUNDELYKKE!!

01.01.2013 @ 15:58 i Lundelykke 0 kommentarerhits