Arkiv mned: februar 2013

Glade barndomsminner

28.02.2013 @ 10:56 i DIY og hobby 0 kommentarer

Oihoi! Nå ble det mange dager uten et eneste blogginlegg her.. Men her kommer hvertfall en liten update fra i går. :)Lillebror og jeg satt en heel dag i går og perla. Haha! Så gøy, og vi fikk laget så masse kult! :D 

Jeg laget en ugle til meg og en til mamma. <3 Hihi, ble de ikke søte!? Nå skal jeg straks avgårde for å hjelpe en venninne i nød.. :P Jeg skal være malehjelp i dag ;)  *på med maleklærne*

Ha en deilig dag!!

#DIY #Homemade #Hobby #Hamabeads #perler  

Solskinn og tulipaner

24.02.2013 @ 13:24 i Hverdagsliv 2 kommentarer

God søndag! :)
Jeg er fremdeles snufsete og hanglete, så jeg tillater meg å sove leeenge. Håper på å bli bare bedre nå, og ikke værre. I dag skal jeg være med mamma ut på visningsrunde. Jeg tipper at hun vil ha kaffe, så jeg må kjappe meg litt så jeg får laget den før hun kommer. ;)Verdens beste mamma var innom meg med "god bedring-blomster" i går, men det var allerede såpass mørkt at jeg fikk ikke så fine bilder av dem. Så her er noen bilder fra i går kveld og noen fra i dag.Ha en deilig søndag! :D

Vårfølelse og skolebrød

23.02.2013 @ 17:12 i Hverdagsliv 2 kommentarerI dag sto jeg opp i 11-tiden, og jeg satte igang med å lage serdig skolebrødene jeg hadde laget deig til i går. 
Bladene på greina mi har endelig kommet! :D Bollene er bakt på hvetemel fordi jeg er så lei av å ikke få boller som smaker som jeg vil, men jeg har brukt bakepro som erstatning for noe av melet og jeg har ikke brukt sukker. En deilig lørdagsmorgen. Hverdagsmagi <3

Jeg vil følge deg på Instagram

Jeg vil følge deg, følg meg på Instagram @Lundelykke, og jeg vil velge ut seks bilder blandt mine følgere som blir publistert på bloggen hver måned :D 

Jeg er ute etter mer inspirasjon og mer gøy å følge med på i hverdagen! Så la meg følge deg! ;) Følg gjerne facebooksiden min også! Da blir jeg glad! 

 


Hva jeg vil lese om - og hva jeg ser etter i en god blogg

Jeg har hatt en aldri så liten bloggsperre de siste dagene. Mye gråvær og snø har gjort at bilder ikke blir spesielt fine, og humøret ikke akkurat er på topp. Jeg har gjort som jeg alltid gjør; vært på trening, på tur med bikkja, møtt venner og familie, og kost meg med god kaffe. Men jeg har liksom ikke akkurat hatt de store tingene å blogge om. 

Så jeg har gjort litt research i hodet mitt og kommet opp med hva jeg kanskje kunne skrevet om. Og jeg har tatt utgangspunkt i hva jeg liker å lese om selv. Jeg setter stor pris på om du hadde hatt lyst til å legge igjen en kommentar med hva du vil lese om, kanskje du har helt andre ting du vil lese om, eller kanskje jeg bare har glemt noe på lista mi. 

Først og fremst, hvilke kriterier setter jeg for at jeg i det hele tatt skal ha lyst til å begynne å lese et blogginnlegg.

- En god blogg bør ha en pen og gjennomført header. Det trenger ikke å være et bilde engang, men den bør ikke være for komprimert så man ser pixler over alt.
- Et design i rolige farger. Jeg beklager, men har du knall rosa bakgrunn og glitterstjerner dryssende nedover siden orker ikke engang å prøve å lese det som står der.
- Jeg er en ekte fotofreak, og elsker store flotte bilder i god kvalitet. Selvsagt hender det man er uheldig med lyset, været, eller man har glemt stativet sitt. Det hender, men jeg er virkelig ikke fan av mørke outfitbilder der man har klusset bort ansiktet. Da får man heller la være. (Jeg beklager hvis jeg skaffer meg uvenner nå.. :P )
- Og til slutt, kanskje det viktigste av alt! Skriv skikkelig norsk, alle sammen! Jeg får helt frysninger av å sitte å lese et blogginnlegg der det er helt tydelig at personen som skrev det ikke har giddet å lese igjennom etter skrivefeil. Selvsagt kommer det noen trykkfeil innimellom. Jeg har de jeg også, jeg er langt fra perfekt. Men jeg leser alltid igjennom innleggene mine før jeg legger dem ut. 
Jeg får helt fnatt av å lese innlegg som enten bare er skrevet alt for fort, og man tydelig ser at man ikke gidder å rette opp helt tydelige feil, eller enda værre; de som skriver såkalt fjortis. Med Z'er og X'er over alt, og forkortelser som 'dg', 'r', 'snx' og annet tull. Alle disse forkortelsene ble funnet opp for å spare tegn i tekstmeldinger så de ikke skulle dele seg opp over to meldinger og dermed koste mer penger å sende. Du trenger ikke betale dersom innlegget ditt blir noen tegn lenger.Over til hva jeg vil lese om:
- Jeg synes det er spennende å lese om smarte løsninger, gjerne DIY (Do It Yourself). Eller å se før- og etterbilder av møbler eller rom som har fått en overhaling.
- Jeg synes også det er gøy å lese om andres meninger og forskjellig sminke-, hår- og kroppsprodukter de har testet. 
- Mote er heller ikke feil. Ser du noe fantastisk på en nettbutikk eller om du er i en butikk og tenker at det var en fin topp, så del det gjerne med meg! :D 
- Anbefalinger av gode restauranter, caféer, eller filmer. Eller også nettbutikker av forskjellige typer. 
- Det kan godt være et innlegg om dagen eller helgen din, så lenge det er noen fine bilder med. (Jeg er svak for gode bilder)
- Bloggene jeg følger med på hver dag har litt varierte innlegg, og jeg synes det som er det viktigste er at den som skriver har lagt litt tanke bak, og tatt jeg bryet med å legge ved noen bilder.  
- Musikktips er en annen ting som er gøy å lese om, hva slags musikk trener du til? Eller hva er de låtene du hører mest på om dagen?  
- Du kan fortelle litt om deg selv, familien din, hunden, katten, eller noen andre.
- Har du kjøpt deg et nytt møbel, en ny jakke, eller et par nye sko. Det vil jeg gjerne se! Sånt kan da ikke holdes hemmelig for leserene dine? Men husk å ta fine bilder av dem!! ;)
- Skriv litt om tankene dine rundt et tema. Som dette innlegget foreksempel. Tanker om hva man kan skrive om, og hva man liker å lese om. Eller om du engasjerer deg om en nyhetssak.
- Kanskje har du akkurat funnet ut den beste måten å vaske bort kalk fra dusjen, fett fra speilet, sot fra lyslyktene dine, eller kanskje du har et annet bra tips til hjemmet?

Åh, jeg skjønner jo nå at jeg hadde hatt mye å skrive om hvis jeg bare hadde satt meg ned og tenkt meg om. Hehe...  
Jeg legger ved noen bilder av fastelavnsriset mitt som ENDELIG begynner å få antydning til små blader. Ah, følelsen av vår, bare man ikke titter ut av vintuet! Hihi!Ha en deilig dag, alle sammen! 

Shake it out!

16.02.2013 @ 20:47 i Hverdagsliv 0 kommentarerGod kveld, alle sammen!
Synes denne passer så bra, for Janteloven herjer! Slipp håret løs, og dans natten gjennom! <3

God Valentines kveld

14.02.2013 @ 19:21 i Hverdagsliv 0 kommentarerHei alle sammen! Jeg håper alle har en koselig kveld i vente. 

Jeg har noen bilder til dere. Jeg har ikke fått noen blader på greina mi enda, men jeg har sett noen ganske grønne knopper, så de er nok ikke så langt unna.Jeg fikk blomster av mannen min i dag! Tenk, vår første Valentines day som ektepar...

Og blomstene står selvsagt i et Norges glass.. ;)

Happy Valentines Day!

13.02.2013 @ 23:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHei alle turtelduer! <3 

Jeg håper alle har romantiske planer for dagen! 

Saim jobbe sent, så vi skal ha en lang, deilig lunsj sammen i morgen før han drar på jobb. 

Jeg har laget noen collager med bilder av oss opp igjennom. ;) Skikkelig rosa, sukkersøtt og romantisk her i dag..! :P Ha en deilig valentines day i dag, alle sammen. Ahh, kjærligheten....

Tattooen er grodd

12.02.2013 @ 21:54 i Hverdagsliv 4 kommentarerHei! Jeg tenkte å dele noen tattoobilder før jeg går å legger meg.
Den har endelig grodd, og selv om bildene er dårlige ser man bedre hvordan tattooen ser ut. 
Klikk her for å se bilder fra dagen jeg tok den. ;)


Ha en fin kveld, folkens! Mamma fikk en morsdagsbukett, men ikke med blomster #fastelavn

11.02.2013 @ 14:12 i DIY og hobby 5 kommentarerI går gikk jeg på tur meg Luna, og plukket fastelavnsris til mamma på morsdag! :D Jeg hadde ikke så mye fjær, men jeg lagde mine egne små pynteetiketter, jeg stanset ut runde etiketter av en scrapbookingark, og la en sytråd mellom, og limte dem sammen. Jeg valgte å lage med litt sommerfugler også, et fastelavnsris er jo et tegn på vår, selv om fastelavn er litt tidlig i år. 

Jeg lagde et kort til mamma, som jeg gav fra meg og broren min, siden han ikke var hjemme i helgen. Jeg fant et fantastisk sitat, om det å være mor! 

- A mother is not a person to lean on, but a person to make leaning unnecessary -

#DIY #Homemade #Hobby

Lundelykke på Bloglovin

09.02.2013 @ 21:46 i Lundelykke 2 kommentarer

The ugly truth - jeg har fått svar på testen

09.02.2013 @ 17:51 i Hverdagsliv 6 kommentarer

Jeg er skremt! Ikke bare fordi jeg hadde et så grusomt resultat, men fordi det er mange mennesker som går rundt med det samme resultatet og ikke vet det, og dermed heller ikke har en plan om å snu det. 
I det bildet er jo jeg kjempeheldig!  Jeg vet om det, og i nesten to uker allerede, har jeg gjort ting som snur resultatet. 

Mange av dere skjønner ingenting av hva jeg snakker om, men dere skal få vite det nå.
For ca. tre uker siden bestilte jeg en pakke med to tester og satt opp en automatisk levering av en spesiell olje. Oljen er en blanding av fiskeolje og olivenolje, som inneholder nok omega-3 til å snu balansenivået mellom omega-3 og omega-6 i kroppen din. Jeg tok den ene testen, som er en tørr blodprøve, og sendte den til St. Olavs Hospital i Trondheim. Samme dag tok jeg min første skje med oljen. 

Jeg har aldri klart å ta tran i hele mitt liv, uten å gå og "hilse på" fiskesmaken hele resten av dagen. Men jeg hadde hørt så mye positivt om denne oljen at jeg var forberedt på å trumfe igjennom det uansett. (For etter 120 dager skal jeg ta den andre testen, for det tar ca. 120 dager før alle blodcellene i kroppen min ha blitt byttet ut, og først da kan man se sikkert om oljen har gitt resultater.)
Men til min store glede smakte ikke denne oljen fisk, den smaker liksom ingenting, men man får en svak ettersmak av sitron. Nå er det ikke sånn at jeg synes at det å drikke olje er spesielt godt heller, men det er 1000 ganger bedre enn den transmaken jeg hadde forventet meg!

Så tilbake til testen. Først vil jeg fortelle dere at de som har greie på dette vil at man skal ligge på en balanse mellom omega-6 og omega-3 på under 3:1. Det vil si mindre enn tre ganger så mye omega-6 som omega-3. Mens gjennomsnittet i Europa er ca. 15:1. FEMTEN ganger så mye omega-6 som omega-3, det er ganske ille! 
Så kan jo jeg fortelle dere hva min balanse var. Jeg ble så sjokkert, overrasket og som sagt ganske redd. Jeg med mitt ganske bevisste kosthold, uten sukker, uten alt godteri, uten pizza og ferdigprodukter til middag, jeg som trener regelmessig og føler meg egentlig ganske sunn, jeg scorte den skremmende balansen på 24:1 !!!

Alle mennesker som scorer så høyt går teknisk sett rundt med en kronisk betennelsestilstand i kroppen. Noe som påvirker immunforsvaret ditt, og gjør deg mer utsatt for en mengde livsstilssykdommer.
Balansen er bare en av de tingene som testen viser. Du får også en score på styrken på immunforsvaret ditt. Jeg hadde forresten NULL, en rundt liten null sto det på beskyttelsen av min kropp og helse. Takk for den, det skal endres! Den gir også en hel del andre svar som du kan be om at den som hjalp deg å bestille testen skal forklare for deg, eller du kan ta den med til legen din. 

Jeg er ingen lege, ekspert på ernæring, eller forsker av noe slag, men jeg vil dele denne kunnskapen med de jeg kjenner og dere som leser bloggen min, så kanskje jeg kan hjelpe noen der ute som ikke visste om dette fra før. Og en annen ting jeg vil nevne er at dersom du i dag, går rundt med tanken om å få barn, og din balanse for eksempel er 24:1 som min, blir barnet ditt født med den samme balansen. Tenk deg å ha det som utgangspunkt. Wow! Dersom noen har lyst til å ta denne testen, eller høre mer om dette; ta kontakt med meg på mail (miriam.lunde@hotmail.com), eller send meg en melding på facebook.
Jeg svarer alle som skriver til meg, og ingen spørsmål er for dumme. Jeg er så lykkelig for at noen gav meg denne muligheten til å snu det før det var for sent. <3
Er det sånn at du er usikker på om denne balansen er et problem, eller ikke, kan du ta et kjapt googlesøk; KLIKK HER. :) 

 

Ha en deilig lørdagskveld alle sammen! <3

SHARING A SECRET

08.02.2013 @ 10:32 i Shopping 0 kommentarer

VICTORIAS SECRET! :D 

ÅH! Så mye fint på et sted, det er jo nesten rart at det går an! Jeg er fremdeles i fornektelse, og befinner meg fremdeles i min lille sommerboble. Jeg ser på sommerklær, mimrer tilbake til gamle sommerferier, gleder meg veldig til sommeren!! :DÅh, jeg elsker den hvite kjolen! NYDELIG!Har lyst på den blondetoppen! I både hvit og svart! 

Synes slike bikini-underdeler med søm over rumpa er så stilig, særlig hvis det er rynker i stoffet som på den til venstre! Har aldri hatt det før, men har lyst til å kjøpe meg sånn før sommeren! :D

Har noen handlet fra victoriassecret.com før? Erfaringer? 

Funky Nails

07.02.2013 @ 13:52 i Sminke, mote og tips 0 kommentarerHei alle sammen! :D 

Noen ganger trenger man er forandring. Og noen ganger er det ikke mer som skal til enn noen stilige negler. Her er mitt bidrag til en edge på hverdagslooken. 

Nå skal vi snart på trening. På siste treningsøkt økte jeg motstand på nesten alle øvelser, så nå er jeg sååå støl..! Haha! :D 
Ha en deilig torsdag alle sammen! :)

Solfaktor - i pudder eller krem?

06.02.2013 @ 09:30 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerHei alle sammen! 

Jeg er litt i min egne lille sommerboble om dagen. Jeg drømmer meg bort i sommerkjoler, sandaler og bikinier.
I den tankerekken begynte jeg å tenke etter hvor mye solkrem jeg egentlig har? Og hvor gammel er den blitt? Det er nok desverre sånn at det er blitt glemt noen bursdager der? 


Ute er det vinter, og selv om mange ikke tenker på solskader på denne tiden av året, er det jo sånn at solskader er skyld i 80-90% av for tidlig aldring av huden. Og i forhold til hud er det et poeng å være forebyggende i stedet for å prøve å reparere.
Så i dagens innlegg tenkte jeg å skrive litt om solbeskyttelse som ikke tetter porer, og kanskje har det kommet noen nye smarte produkter på markedet siden du sjekket sist? 

Solkrem er faktisk ikke så dumt å begynne å tenke på nå, for det er jo snart påske er det ikke? Og så kommer jo sommeren hakk i hel..? He,he... Det er lov å drømme.

Jeg har blitt flinkere til å passe på huden min de siste årene. Og før bryllupet begynte jeg å bruke noen produkter fra Dermologica, og jeg har begynt å kun bruke mineralsminke. En dag kan jeg kanskje ta dere gjennom min rens/sminke-rutine? 

 

Men tilbake til solkremen, jeg har ikke så lyst til å bruke oljete og klissete solkrem, og i alle fall ikke i ansiktet! Så jeg har snust litt rundt og snakket med min hudpleiervenninne og "hud-rådgiver" Marina.

Hun anbefalte meg å teste ut noen av de nye solkremene fra dermalogica. 

Det positive med å kjøpe solkrem, særlig til ansiktet, i hudpleiesalong er at du slippet mye ingredienser som kan tette porer og skape kviser og urenheter. Særlig om sommeren svetter man kanskje en del når man er på stranden, eller ute og går i solen. Og hvis solkremen er for tung da, kan det bli et problem for oss med en hud som har lett for å få utbrudd og bli blank.
En annen smart oppfinnelse som har kommet siden sist jeg var ute og snuste på solbeskyttelsesmarkedet er solfaktor i pudderform! 

Det kanskje aller mest geniale med dette produktet er at du kan ta det på før du går ut, selv om du har på deg sminke fra før! Krem er jo selvsagt vanskelig å påføre uten å ødelegge sminken under. Men pudderet kan du påføre selv etter at du har lagt sminken, og det legger seg oppå og beskytter huden mot solstrålene på samme måte som en solkrem gjør. Dermed kan man påføre flere ganger om dagen uten å ødelegge sminken.
Kanskje det er en idé med en kombinasjon? Hva synes du?Er dere klare for sola? Påsken er rett rundt hjørnet og sommeren må jo komme etterhvert. ;-) 

GJENNOM EN VOLDTEKTSMANNS ØYNE


En gruppe voldtektsforbrytere i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i et potensielt offer, ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon.
Alle bør lese dette, men kanskje spesielt alle jenter. Og gutter; vis dette til søstre, kjæresten, mor, kusiner og venninner.

Det er ikke jeg som har skrevet denne teksten, men jeg vil dele den med dere fordi jeg tror dette er viktig informasjon! 'Dog har jeg gjort noen endringer i teksten på grunn av dårlig oversettelse. ;)
Her er noe av det som kom frem av intervjuet:

1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.  

2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.  

3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.  

4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.  

5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.  

6] Nummer tre er offentlige toaletter.  

7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.  

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.  

9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.  

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.  

 

Punkter vi bør huske:  

1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.  

2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.  

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.  

4] Hvis noen tar tak i deg, og du ikke kan slå dem med styrke, kan gjøre noe for å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT! En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å voldta henne, hun var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskeltråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det gjør virkelig vondt.  

5] Etter det første slaget eller klypet, gå alltid etter lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han gir mest sannsynelig fort opp.  

6] Når fyren tar tak i deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig. Gå for å brekke dem, bruk ren styrke og gjør det fort.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har blitt fortalt fortsatt gjelde; vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, følg magefølelsen.  

Disse tipsene kan bli nyttige:

1. Et tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det. Det er et bedre alternativ enn den typiske knytteneven, særlig hvis du ikke har trening i å slå. Du risikerer å skade deg selv mer enn overgriperen.

2. Tips fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om lommebok og/eller veska di, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en stor mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og/eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken/veska. Og du får muligheten til å stikkeav, løp som en gal i motsatt retning!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta, stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle bilene bak vil. Dette har reddet liv.


Og til alle jentene som trasker rundt kveld- og nattestid. Ha med dere en eller annen form for overfallsalarm. Jeg har selv gått til innkjøp av overfallsalarmer, de to jeg har er kjøpt på Enklere Liv.
Klikk på bildene for å lese mer om dem :)


Nå håper jeg at jeg har gjort deg litt klokere, og kanskje også litt tryggere! Ha en herlig tirsdag! :D 

SOL - SOMMERFERIE - SANTORINI

04.02.2013 @ 13:31 i Reiser og turer 0 kommentarerNå er sommerferien bestilt, og til sommeren reiser vi tilbake til Santorini! :D Bildene er en blanding av bilder vi tok sist vi var på Santorini og noen bilder fra google. :)
Vi har bestilt leiebil så vi kan dra og se på de forskjellige severdighetene uten å ha alle de andre turistene hengende rundt oss. 

ENDELIG har jeg noe å glede meg til, og jeg GLEDER meg!! :D
Kos dere med bildene!- Noen som har vært på Santorini? Eller har du andre greske favoritter?

DRØMMEN OM SOMMER

03.02.2013 @ 11:13 i Reiser og turer 1 kommentarÅh, nå er jeg så sydensyk at jeg nesten kryper ut av mitt eget skinn! 

Jeg har såå lyst til å dra til Hellas til sommeren, jeg vil bestille NÅ, jeg vil så gjerne ha noe å glede meg til...!! Bare se på disse bildene her da:

Ahh, vakre Hellas <3 Jeg har vært tre steder i Hellas, Zakynthos, Paros og da vi var på Paros var vi innom Santorini, og på vei hjem overnattet vi på Santorini på hjemveien.

Her er noen bilder fra mitt første møte med Hellas. 
Zakynthos med undevannsbilder av skilpadder og mitt aller første møte med azurblått hav:


Paros med mye(!) vind, og vi var syke hele uka. Noe vi skyldte på båtturen fra Santorini til Paros. Laaang historie kort; ekstreme, grusomme bølger, folk som kastet opp, hylte og gråt, uff!!
Så, Paros:


Disse bildene tok jeg på Paros. Er det ikke vakkert? Paros var mitt første møte med den typiske greske arkitekturen, hvitt og blått, og de rosa blomstene. Aah, Hellas!!! <3 

Santorini, hvor vi overnattet en natt før vi dro hjem fordi jeg nektet å ta den lille båten tilbake. Så vi dro til Santorini dagen før med den store ferrigen som gikk en gang om dagen. Dermed fikk vi ca en halv dag på Santorini. Helt fantastisk vakkert:


Santorini er en lavaøy, og alle strendene er svarte (!) :DÅååh! Jeg ELSKER maxidresses! Så på slutten av min "sommerdrømspesial" tar jeg med en haug med bilder av kjolefavoritter! Åååh!! Jeg gleder meg til sommeren!!!!Æææh!! Jeg elsker hele looken til venstre! <3

- Har noen bestilt sommerferien enda, eller? Og er det noen som har noen idé om hvor den kjolen er fra?  

Hvert lys gjør verden litt lysere

02.02.2013 @ 12:14 i Hverdagsliv 2 kommentarer

God morgen alle! :D 

I dag skal jeg ut og farte litt, men jeg har tatt noen bilder til dere. Jeg vet at mange ønsker seg flere bilder av meg på bloggen, og jeg prøver å bli flinkere. :)


Kom gjerne med forslag til hva dere vil lese om, jeg ønsker å vite litt hva slags lesere jeg har. Hva interesserer deg?
Og har du kanskje en blogg jeg kan lese?

Kos dere i dag! 

January - from an instagram point of view

hits