Arkiv mned: mars 2013

Bohemian Princess

29.03.2013 @ 15:22 i Foto 0 kommentarer

Nå savner jeg virkelig sommer!! Jeg har begynt å finne frem sommerklærne i håp om at det kanskje vil fremskynde prosessen litt... :P

Home made - Creative Outburst

26.03.2013 @ 10:35 i DIY og hobby 4 kommentarerGod morgen, folkens! 

Jeg har vært kjempedårlig på å oppdatere, jeg vet, og jeg beklager! 
Men nå kommer hvertfall en liten update på DIY-fronten.

Jeg har fått heelt dilla på å lage armbånd makramé-style, med vokset lintråd. ;) Så enkelt, og såå dekorativt! :)Forrige kvelden fikk jeg det for meg at jeg ville lage sånt hårbånd med stoor blomt på. Så da gjorde jeg det.

Jeg sydde sammen runde, hvite tøystykker i litt forskjellige størrelser, krøllet den, og fant ut hvordan jeg ville ha "rosen", så limet jeg med en liten limdråpe der jeg ville at den skulle holde seg. 
Voila! 


Noen andre som gleder seg til sommeren, eller!!
I KNOW DOO!!!!

#DIY #Homemade #Hobby 

De trengte ikke engang å synge selv på refrengene

10.03.2013 @ 18:54 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg var på Rockefeller da Karpe Diem var svært stoka ove å ha fullt hus der. Og jeg husker da de sa at Spektrum kun var for store stjerner. Og etter å ha lest anmeldelser og historier fra gårsdagens konsert med fullt hus og utsolgt Spektrum, angrer jeg fælt for at jeg ikke la flere "pinner i kors" for å komme meg på denne konserten! Det ser ut til å ha vært en enorm opplevelse! Helt fantastisk å lese alle godordene og se små videosnutter fra konserten! 

Klikk her for en fantastisk artikkel fra 730.no, en veldig bra skildring av en energifyllt konsert med et Karpe Diem på topp! :D 
Bildene er hentet fra google og fra artikkelen, det er med andre ord ikke mine bilder.

Feelings on a paper

09.03.2013 @ 22:16 i DIY og hobby 2 kommentarerJeg har tegnet en del i det siste, og jeg føler jeg har fått ganske mye følelser ned i denne tegningen. 

Beautiful love, strong and fragile at once....


#DIY #Homemade #Hobby 

En dag i koseklærnes tegn

05.03.2013 @ 19:31 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Dagens outfit er definitivt av det avslappede slaget. En alt for stor jeans, stort, mykt skjerf, løs tskjorte og diger stikket jakke. I går var jeg innom og gjorde tattooen ferdig. Rettet bare opp noen linjer og slikt, men nå er den ferdig. Derfor er dagens klær av det alle mest behagelige slaget. Må jo smøre tattooen ganske ofte, og da er det greit å ha løse klær. :)

Sminke ble en unødvendighet på en dag som dette. Så dere får beklage at jeg ikke har stæsjet meg opp for dere i dag. Men noen dager er det sånn. Jeg tror det er noe mange glemmer. At motebloggere har også dager uten sminke og gjennomførte antrekk, og interiørbloggere har dager med rot overalt. Og selv om jeg er enig  at det ikke er så interessant å se på bilder av rotete hjem og sminkeløse jenter i joggebukse, så får dere hvertfall her et glimt av hvordan det kan se ut. :) Håper alle har en deilig og avslappende kveld! 

I see you!

03.03.2013 @ 22:04 i Foto 0 kommentarer

Haha! Jeg har fått helt øye-dilla... En kompis av meg tok et bilde av øyet sitt en gang og jeg ble så fascinert, men jeg har ikke fått rota meg til å ta et bilde selv. Før nå.
Nå har jeg endelig fått redigert noen nærbilder av øynene mine. De tre øverste er tatt samtidig og er tatt helt uten sminke for en naturlig effekt.
Øynene mine har en veldig merkelig farge. Jeg mener bestemt at de er grønne, men helt siden jeg fikk pass for første gang, har jeg kunnet velge hva som skal stå som øyenfarge. Det er ingen som har kunnet fastslå akkurat hvilken farge jeg har. De endrer seg veldig etter lyset..  ;) Hehe, fun fact!Bildet over et tatt av fantastisk flinke Eva Rose. Klikk her for å komme til hjemmesiden hennes. Fant et gammelt bilde av meg også, på bildet under er jeg kanskje 15 år gammel.. Gøy med gamle bilder.. :P
Øyne er veldig spennende macromotiv, gleder meg til å prøve med skikkelig macrolinse og bedre lys. Men det får bli en annen gang...

Fabruary - from an instagram point of viewJeg har vært hos Christina og Christoffer og hjulpet dem med å male. :) Frimerket er fra et postkort vi fikk av dem da de var i USA for noen uker siden. ;)

Vi har hatt tid til å kose oss litt. :)

Lillebror var uheldig og falt da han var på skiferie i alpene, og dermed var skisesongen over for denne gang. Jeg ble med han på legevakta da han skulle ha ettersjekk og få skaden og røntgenbildene fra Italia inn i journalen sin.Vi har vært kreative. Jeg hadde lillebror på perlebesøk. Klikk her for å se bilder fra dagen. :) Februar har hatt flere fantastiske solnesganger..! Og jeg har fanget noen av dem med telefonen. :)

Håper dere har hatt en fantastisk februar, og ser frem mot en mars med nye muligheter! :) 

hits