Arkiv mned: april 2014

Vårtegn og sommerfølelse

30.04.2014 @ 16:36 i Hverdagsliv 4 kommentarer

De siste dagene har været vært helt fantastisk til denne årstiden å være, noe som betyr blader, blomster og tur i skogen! :D Bildene under er fra forskjellige turer fra den siste uken. Du må bruke fantasien for å høre fuglene kvitre, kjenne sola varme og lukte skogen som våkner til liv, men ellers har jeg prøvd å fange mye stemning i bildene :) 

 

Min vakre mamma og en varm Luna :P

Håper alle har hatt anledning til å kose seg i sola! :D

Bypåske

23.04.2014 @ 17:46 i Foto 0 kommentarerVel overstått påske, people!

De siste dagene i påsken endte opp med å bli skikkelig sommerdager. Vi hadde en dag i parken som nesten kan likestilles med en sommerdag. Sol, blå himmel, hund og glade mennesker resulterte i en deilig dag og massevis bilder med godsteming :) Luna var rimelig sliten da vi kom hjem for å si det sånn, hun fikk være med, leke med ball, kose seg i sola. Nå gleder jeg meg mer enn noen gang til sommerens parkturer, dette var virkelig en vellykket forsmak på sommeren! :D 

Lundelykke

Lundelykke 24, Oslo
Hei alle sammen! Mitt navn er Miriam. 7. juli 2012 giftet jeg meg med verdens herligste mann! Da vi giftet oss byttet vi begge navn til Lunde, derav navnet Lundelykke. :) Finn meg gjerne på Twitter og Instagram under samme navn.

Søk

hits