Arkiv mned: august 2013

Tenk å være en fisk

31.08.2013 @ 23:05 i Reiser og turer 4 kommentarerOkei! Vi fant endelig god kaffe i Sandefjord! Yey oss! Og jeg har funnet min twin/girl-soulmate. Helt seriøst! Hun og jeg ligner ikke i det hele tatt med vi er heeelt like!

Okei, det der ga ikke mening. Men se nå: 
- Vi digger ugler!
- Vi synes hatter er awesome. (Men igjen. Who doesn't?)
- Vi digger dyr, og har hund begge to.
- Vi liker de samme fargene og klestrender. Vel, nesten da. Jeg synes buksedresser kan være kult, men jeg er aaalt for lav til å føle meg komfy i noe sånt...
- ooog kanskje litt dårlig hukommelse. 

Men jeg mener det. Vi har gått rundt og hatt samme meninger om ting og avsluttet hverandres setninger hele tiden. Freaky! :P


Bare se så søt hun er!! Dette er jo til å få hull i tenna av.. (Og dårlig selvtillitt.) Er det i det hele tatt lov å være så søt? Jeg bare spør.


Ja, eller gakk-gakk...
Vi satt der på bryggekanten, og plutselig smeller det fra frøkna. "Tenk å være en fisk a" 
Jeg ble helt "Ahhw!! Noe så søtt!" Haha! <3

Saim ble så ganster etter at han fikk seg nye solbriller altså.

Jeg håper dere har hatt en kul uke, og er klar for den neste. Uansett om du er klar eller ikke, den kommer. Det hjelper ikke å be den om å ikke komme. Den kjenner virkelig ikke sin besøkstid. Det hjelper ikke å sitte på knærne heller. 

Peace, love og løvetannfrø til dere alle! :D  

Haterne fra Oslo

30.08.2013 @ 13:16 i Reiser og turer 6 kommentarer

Heisann fra Sandefjord! :) 
For de som følger @Lundelykke på twitter, kunne i går le av at "Oslohaterene" har ankommet Sandefjord. ;) Vi satt på "café" ordet er i gåsetegn fordi kaffen var fra automat(!!) som sto på disken! Usj!! 
Vi satt oss på barstoler ved vinduet og tittet ut på de av Sandefjords befolkning som hadde stått opp før 11, og ikke var på jobb. Nettopp, pensjonistene. Så satt vi der da, og tok oss selv i å hate på gamle mennesker. Ikke særlig hyggelig. I know. Men seriøst. Jeg har aldri sett en gammen mann(!!) med flere cm lange negler, og jeg har aldri i mitt liv sett noen med så store ører. Og som om ikke det var nok kom den en kar som hadde tenna stikkende alle veier. For et par fra Oslo, trøtte med dårlig kaffe, ble dette litt for mye på en gang til å klare å holde kjeft. 

Er det rart vi hater på folk? Er det!? Her har dere noen bilder fra i går, også. Så kan dere få noen bilder å se på, mens dere ler på vår bekostning. Det er greit. 

Hadde jeg drevet en butikk hadde dette vært åpningstidene! Såå lættis!! :D

Åååh, jeg vil shope! :P Hehe.. Mannen har fått nye, kule solbriller! Nye Ray Bans med matt frame. Han ser ut som en skikkelig kul kar! Oh, yeah! :DI dag skal vi besøke en ordentelig café, som vi så på vår vandring gjennom byen i går.  Det blir nice! :D Håper kaffen er god! 
Husk å sjekke ut Fenze.no, folkens! Norges kuleste nettmagasin! :D

Ni lange måneder

26.08.2013 @ 21:43 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Ni måneder!? Hvordan skal jeg klare dette da? Lillebroren min, min aller beste venn, har begynt på skole. Og ikke hvilken som helst skole. En folkehøyskole! Laaaangtpokkerivoll. 

Søndag var dagen. Vi kjørte to biler med alt han trengte til skolen. Ski, sykkel, sekk. You name it. Her er noen bilder fra dagen. 


Siste instruksjoner fra mamma hjemme.


Passe vakkert område, eller hva?Kjøreturen tok litt over tre timer, så Luna var med på tur. Søsknenes siste krampetrekning. Wow! Ni måneder! Jeg savner han allerede! 

I dag ble det på mannens initiativ spillkveld. <3 
*snufs* tårer og surt fjes. Og selvsagt "bunny ears" bak hodet ditt.

Outfit: The look of a business woman

25.08.2013 @ 23:56 i Sminke, mote og tips 0 kommentarerEn business woman, med hatt naturligvis. 
Jeg synes det er så kult at så mange digger hatten! :D Takk og takk!
Her kommer et heller kort innlegg med noen bilder fra lørdag. Vi var på inspirasjonsseminar. Jeg elsker det! Så mye herlig, positiv energi! <3En kul farge på neglene er lov, selv om man skal kjøre en businesstilen. Det gir deg litt edge. Og sammen med hatten gjør det deg awesome! ;)


Hatten er kjøpt på Accessorize en gang i tiden. Kommer du over lignende hatter noen gang, please tips meg. Jeg finner ikke lignende hatter på andre steder enn H&M, og der er de for store.. :(
Dressbuksa er et kupp fra BikBok, og skoene er fra Bianco. (Jeg får nesten høydeskrekk i dem! :P ) Smykket er hjemmelaget for mange år siden, jeg endrer stadig litt på det, men jeg har hatt selve smykket leeenge! 

Lev, drøm og bruk hatt! <3

En portal tilbake til 50-tallet

25.08.2013 @ 09:57 i Hverdagsliv 0 kommentarerHello there!! :D
Jaså, så du sitter deg og sjekker bloggen min, du. :) Jeg skal ikke late som noe annet; jeg digger det! 

Vil du vite hva jeg gjorde på fredag? Selvsagt vil du det! Og nok en gang skal jeg ikke late som om jeg ikke elsker det! :P Joda, jeg var på et utrolig fett sted i Oslo. The Nighthawk Diner på Grunerløkka. Hatten var på og vi skulle ha en amerikansk 50-tallsvri på avskjedsmiddagen for min elskede lillebror som skal reise fra meg til en folkehøyskole langtpokkerivoll. Skrekk, gru, snørr og tårer!!
Neida. Joda!

Bare se så søte vi eeer!! Ja, ja, nok sutring. Her er en hel del bilder fra dagen. Her var vi foreløpig blide og fornøyde. Det eneste som mangler er noen passende biler og folk med kult hår. Hehe, jeg må si jeg blir litt revet med. Hadde vært så kult å kle seg ut og dra hit, sier jeg. Så smeller det tørt fra Saim: "Ja, skulle det vært realistisk så hadde vel jeg måttet stå ute og passa hesten deres jeg da." 
(Saim, vi skulle ikke tilbake til steinalderen heller da) Vi lo godt fordet. Bare fordi min elskede er så søt! <3

Må ærlig inrømme at vi ble noe skuffet over at det ikke var en søt liten skriveblokk han tok ordren vår på. Men, men...Off!! Superdigg mat! Ooog den beste pommes frites'en jeg noen gang har hatt i munnen!!


Ha det gøy på folkehøyskole, kjære lillebror! 

Jeg gråter ikke... 

...jeg har bare fått noe i øyet! 

Tiske hemmeligheter

22.08.2013 @ 23:20 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hallais! :D

Noen som kjenner igjen denne karen?It's Petertime! Say hallo!

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg fått tittelen "redaktør" i ungdomsmagasinet FENZE. Så i dag har jeg vært og møtt Petter og snakket om hemmeligheter. Jeg fikk også vite hva jeg skal gjøre som redaktør. Ja, jeg trodde også at det bare var noe man kalte seg for å kunne bestemme over andre, men det er faktisk sånn at jeg må gjøre noe. Hmm..


Gå inn og sjekk ut magasinet. Noen av artiklene er vanskelig å lese uten å falle av stolen i ren, skjær latterkrampe. FENZE.NO (Seriøst! Sjekk ut den om walk of shame med stil. :D )Vi møttes i foajéen på Plaza, veldig deilig sted å ha sånne møter. Stille og rolig, så man kan hviske hemmeligheter i fred. :P 
Etter fire timer eller noe, ja vi er eksperter på å la samtalen skli ut begge to, det er helt villt hvordan et møte mellom to personer med munndiare kan skli ut. Men ja, etter fire timer eller noe sa vi oss ferdige. Og pakket sammen sakene våre og sa farvel til stolene som har vært fantastiske støttespillere hele dagen og dro hjem.

Vi hadde jo ikke vært bloggere uten et par bilder i "speilet".  Her sto vi og sperret veien i trappa, folk måtte stoppe opp for oss. Jada, vi skammer oss. Ikke. 

Fred, kjærlighet og selvironi, folkens! <3

Best Smoothie Ever Made

21.08.2013 @ 13:22 i Oppskrifter og mattips 0 kommentarerVel, hverfall her i huset.

Og wow, så digg! Mmm!!
Og skjeldent nok er det kjempeenkelt!

- En banan (uten skallet vettu)
- En pose fryste jordbær eller bringebær vips oppi blenderen (ta det ut av posen, og kast posen)
- Hell eplejuice over til det nesten dekker bærene. 

Start blenderen, og la den gå i ca. et minutt.
(Smoothien på bildet er laget med bringebær)

Og er du like kul som meg og har en mynteplante på balkongen, da kan du jo legge ut bilde på instagram og twitter og skryte av det. ;) 

Jeg satt ute i solen og drakk min(e), men jeg innbiller meg at den smaker like godt inne som leskedrikk (og godis en én) til en film, eller ved siden av en god frokost. Sommeren er ikke over for oss med glassbalkong. :P Top fem - hva døende mennesker angrer på

God morgen til deg, og la oss Oslo-boere vende en liten oppmerksomhet til sola, som har satt av tid til å være sammen med oss i dag. Jippi!

Dagens innlegg er av den mer alvorlige sorten. Jeg leste en artikkel en gang der de blandt annet ramset opp topp fem-listen over hva døende angrer på. Og skremmende nok tronet følgende på toppen; "jeg skulle ønske jeg turte å leve for meg og etter mine verdier fremfor å leve etter hva andre forventer av meg." 
Jeg kan forstå at denne er på toppen. Det å bryte utdanningen og ta en helt annen vei, flytte til en annen by eller bare det å endre klesstil kan være kjempevanskelig. Konklusjon; bruk hatt, be awesome, find your own dreams and go for them!

Nummer to lyder som følger; "jeg skulle ønske jeg ikke hadde jobbet så mye." Er vi alle enige i at til syvende og sist handler det om å trives. Det kjempeviktig! Trives du ikke er det ikke verdt det. I allefall ikke i lengden. Og pass på å ikke bli en jobbnarkis som er mer på jobb enn hjemme. Jeg quoter Dr.S fra klovner i kamp: "tar en titt på min datter, eller var det en sønn?"  

Nummer tre kan jeg virkelig ikke sette meg personlig inn i uansett hvor hardt jeg enn prøver. "Jeg skulle ønske jeg hadde klart å vise følelsene mine." Undertegnede gråter av å lese om en som gråter. Så... Men jeg kan skjønne det. Gjelder kanskje alle mest menn?

Enda jeg ikke er døende, kan jeg virkelig sette meg inn i nummer fire på listen. "Jeg skulle ønske jeg hadde beholdt kontakten med vennene mine."  Såå mye folk jeg har mistet kontakt med siden skolen. Ikke at jeg noen gang har hatt horder av venninner. Har alltid trivdes bedre i gutters selskap. Det er noe med ærligheten og det at de tør å være litt mer direkte. Takler ikke high school drama. *yuck*  "Jeg skulle ønske jeg hadde latt meg selv være lykkeligere." Mange går nok med unødvendig mye dårlig samvittighet. Folk stresser og bekymrer på seg både skader og sykdommer. Jeg mener man må ha noen dager i måneden (minst!) hvor man kan gjøre noe man liker. Og da snakker vi ikke om nødvendigvis å se noe morsomt på tv. Hva med å spille et brettspill, male, perle, sy, strikke, danse, gå tur, ta bilder. You name it.

Hovedkonklusjonen må bli noe sånt som: Følg drømmene DINE og opplev nye ting. Bruk mer tid med familien, mindre tid på jobb, og sørg for å trives på jobben. La følelsene komme frem innimellom. Fortell folk at du er glad i dem, fell en tåre fra tid til annen. Eller som meg; flere ganger i uka. Les: hver gang jeg ser, leser, hører, tenker på noe trist. Eller veldig rørende. Uff, rørende er nesten værst.  Og send en liten melding til barndomsvennene dine innimellom, de har sikkert lyst til å møte deg, de også. :)   And as always: BE HAPPY!! Se deg rundt. Du våknet jo i dag også! Er ikke alle som er så heldige gitt.

Og bruk hatt. Hatt er awesome!

Nok alvor for en dag. Peace!  

 

Hele helgen til ende

19.08.2013 @ 14:23 i Hverdagsliv 2 kommentarerI helgen var det endelig duket for bursdagsfeiringene våre. Mannen har bursdag 1. august, og jeg 16. Så da ble denne helgen valgt ut som bursdagsferingshelg. Fotomodellen på T-banestasjonen (Helt til vi måtte løpe for å rekke banen!)


Jeg og lillebror opplevde Mela i øsepøseregnvær, så jeg og mannen dro nedom for å se hvordan det så ut i solskinn. Må innrømme at jeg foretrekker solskinn. :P

Deretter dro vi til "The Great India" hvor jeg hadde avtalt med noen kompiser av Saim at de skulle være der og overraske han. :D

Han fikk bursdagsgaver som senere ble nytt på dr. Jekylls. Whiskey and cigar

Kvelden ble toppet av enda noen flere gode venner som dukket opp utover kvelden. Kjempekoselig kveld! Tusen takk alle sammen! <3


Åh, bare se på det deilige bildet da! Trenger jeg å si mer? Mmmm!!! Det var en vellykket kveld. Særlig sånn kakemessig. Ooog det ble rester. (YES!!)
Mannen går rundt og tenner lys. - Come on baby light my fire -På menyen? TACO! Oh, yes! :DKveldens Special guest: TOBIAS!! Til jeg får min egen unge er han min absolutte favorittunge! <3 Se så søt da!! :D
Jeg kan ikke kalle denne helgen annet enn vellykket. Jeg er kjempetakknemmelig for alle som var med og gjorde denne helgen til den beste bursdagsfeiringen i år. ;) Haha! :D 

Peace, love og kakerester (mums

Et år eldre

17.08.2013 @ 12:13 i Lundelykke 0 kommentarerHeei!! Sa du hurra for meg i går? :D 
Dagen ble tilbragt med lillebror i byen. Min elskede jobbet hele dagen, men i dag skal vi spise ute sammen i dag. Det blir kos. <3Første stopp var XXL. Lillebror trengte en del nytt til skolen, så storesøster satt på gulvet og tok bilder av seg selv i speilet. Følte meg veldig hjelpsom. 
Så dro vi til vårt nye stamsted (vi har vært der to ganger) og drakk juice/smoothie. Det var så godt at vi nok en gang ikke har noe bilde av den. (Håpløst, jeg vet.)

Det er virkelig et utrolig koselig sted, vi digger det! :D

Jeg lagde meg bursdagsnegler. :) <3 Med ballonger. :D Er de ikke søøøte? Noen som har merket at det har regnet i dag? Det merka vi. Godt. 
Men jeg hadde en strålende dag likevel. Med aaalt for mye karbohydrater og random loking. Jeg elsker det! :D
Og jeg som har vært så snill jeg bare kan i år...Husker du det jeg sa om karbohydrater? Vi gikk innom Mela-festivalen, og de spiste vi fritystekt potet. Carbs? Oh yes...

Lillebror lekte med, ja hva heter disse greiene? Hvertfall. Han er dritflink.

Jeg testa en ny smak i dag. Rasberry brownie <3 Wow!! :D Ny favoritt?Så var vi hjemme igjen da. Og spiste kake (ja, enda mer karbohydrater), og så på TV. Avslappende, koselig avslutning på en avslappende koselig dag. Love it! 

Nå er jeg altså et år eldre. Føles helt ok.  

Hurra for meg! :D

16.08.2013 @ 00:00 i Lundelykke 0 kommentarerBildelykke - don't you dare call me normal!

15.08.2013 @ 20:22 i Foto 0 kommentarer

God sensommer, alle sammen.

Som de som kjenner meg vet, er ikke sommeren over før jeg har hatt bursdag. Jeg har bursdag om sommeren, jeg bryr meg ikke om hva du sier. Sommeren varer ut august.
Nå som det er avklart. Jeg har gjort noe gøy som jeg vil dele med bloggverden.

Jeg elsker jo bilder. Digger, digger, digger det! Men det har seg sånn at jeg har også litt besluttsomhetsproblemer, så vi bodde faktisk uten et eneste bilde på veggene i maange år! :O
Nå har jeg tatt meg selv i nakken, og klart å overbevise meg selv om at jeg kan jo i det miste bytte ut innholdet i rammene etterhvert om jeg skulle ønske det. 
Og jeg har kommet frem til at i mitt hus kan man ikke simpelthen bare henge bilder på veggene.
Det må gjøres med stil: 


Hehe, don't you dare call me normal! :P

 


JEG ELSKER DET!!!! Dette er noe jeg egentlig har hatt lyst til å gjøre siden før jeg flyttet for meg selv, men nå har jeg det altså på stueveggen. *lykkesukk*
Idéen gikk ut på å ha litt annerledes bilder i kollasjen. Jeg ville ikke bare ha "smile-perfekt-bilder", men heller litt annerledes bilder som kanskje ikke normalt ville havnet på veggen.
Det er en god blanding av mine egne "kreative utbrudd", tullebilder fra bryllupet, gamle minner fra barndommen, og selvsagt noen favoritter. 

En av rammene er noe spesiell, det er en slik en dyp ramme fra IKEA. Her har jeg stasjet inn noen detaljer fra bryllupet sammen med et litt annerledes bryllupsbilde. Cool?En annen ting å rope hurra for er en for tidlig(eller sen*) bursdagsgave fra min far.
(*Saim hadde jo bursdag 1. august og jeg har 16. så vi fikk liksom gaven midt i mellom. Logic? :P )

Og gaven: Ta-da-ra-ta!! En fotoprinter!!
Jeg er såå happy-go-lucky om dagen!! :D Jeg har testa to forskjellige papirkvaliteter på den og den er bare AWESOME!! 
Den er døpt  EPSON EXPRESSION PHOTO XP-750 fra fabrikken, hos oss heter den Printer'n. 

Jeg har også kjøpt meg fire kvadratiske rammer hvor jeg skal ha instagram-kollasjer. Planen er å ha kun kollasjer fra Instagram, evt med en liten "tittel" som kan byttes ut innimellom.
Og jeg digger idéen,  printer'n gjorde nok en gang en fantastisk jobb, og jeg er strålende fornøyd med resultatet også!! :)  

 Og en siste ting å rope hurra for, du er vel ikke lei av å rope hurra enda? Det er jo tross alt bursdagen min i morgen, så da må du gjøre det igjen, vet du. Anyways:

Vi har endelig fått spart opp nok penger til nytt kamera!! :D Jaaa!!! Hurra! 

Vi ville egentlig ha det samme kameraet som lillebror har, men siden det har gått ut av produksjon ble det et Canon 700d. Vi kjøpte det på FotoVideo i Oslo sentrum. Vannvittig bra service, forresten.
Og det var tilbud, så vi fikk med et ekstra objektiv :D (Ja, nå kan du si det igjen; Hurra!!)  

Kjendisparet

14.08.2013 @ 14:34 i Hverdagsliv 0 kommentarerJA til nye opplevelser: JOE & THE JUICE!! :D

Oh my! Jeg må bare få dele et lite gledeshyl: Ny café!
Kaffen er god, og det betyr mye når det kommer fra meg. Jeg er ekstremt kresen på kaffen min. MEN det som er så fantastisk med denne nye caféen er juicemenyen. Oh my, mmmmm!!! 
Jeg drakk en "Pick me up" en smoothie/juice med bringebær, banan og eple. Yum! Prøv den, jeg mener det! Prøv den! 
Konseptet på denne caféen var bare helt utrolig stilig!! :D Jeg fikk bruk for min smarte "veskekrok" igjen. :D Blir like glad hver gang. 


Effektive, hyggelige karer.

Tilbake til overskriften: Han ene så på meg og Daniel og sa: "Dere ser jo ut som det kjendisparet" 
Just sayin': Made my day!

Etter "kjendisparkommentaren" var vi skikkelig stoked resten av dagen. Ahh yeah! 
Noen mener jeg instagrammer for mye. Hmm... Bite me!
- Pass deg, ellers instagrammer jeg deg! -Er det forresten noen som ser at bildene er av uvanlig god kvalitet?
JAADA!! Jeg kjøpte nytt kamera i går!! Nå kan dere lure på hvilket! :P Jeg kommer med et nytt innlegg om det snart. :)Jeg og lillebror var innom en million butikker i går og prøvde å finne en ny hatt til meg. Aff, disse ble tatt på H&M, vi begynte å bli litt lei her...


- Er det bare jeg som ikke har fått med meg JOE & THE JUICE før nå? 


#Oslo #Juice #kaffe #Hatter #Hatt #sommer 

"Ka faen e en frapp?!"

07.08.2013 @ 17:28 i Oppskrifter og mattips 0 kommentarer

Haha! Overskriften kommer fra en kommentar jeg så på et bilde en gang. Og jeg har ledd av den med jevne mellomrom siden.

Jeg ELSKER frappe! Men som vanlig er jeg ikke ukritisk. Jeg vil ha den sånn som jeg liker den. Kaffe med isbiter i? Neitakk!

Min hjemmelagde versjon inneholder som følger:

- Et par spiseskjeer med vaniljekesam
- Kanskje 5 eller 6 dl melk
- En til to scoops med sjokoladeproteiner
- Og to espressoshots med kaffe

Blandes i blender og gir ca to (og et halvt) stort glass med hverdagslykke. Oh yes! <3  

Glem for all del ikke å ha kanskje 5 eller seks isbiter oppi. Jeg elsker den klirrelyden når man rører, så jeg vil ha dem hele, og ikke knuse dem i blenderen.
Enda en natt på baderomsgulvet

Mange ganger, mange fler enn jeg vil innrømme, ender jeg opp på baderomsgulvet.

De som kjenner meg vet at jeg er en som trives om natten. Jeg liker stillheten, jeg liker å lese artikler jeg har funnet interessante i løpet av dagen, når hjernen endelig har fått fred fra dagens mas. Eller jeg fordyper meg i boka jeg leser. Per dags dato leser jeg Sagaen om Isfolket for andre gang. (Innrøm det, du var nysgjerrig. Ikke? Åja...)

Jeg ser opp og oppdager at nå er klokka alt for mye. Igjen. Så jeg går på badet.
Her klarer jeg (noen ganger) å rive meg løs fra det jeg leser lenge nok til å ta tannkrem på tannbørsten. Jeg ser nok ganske teit ut der jeg står med tannkremen i den ene hånda og telefonen og tannbørsten i den andre. Eller enda bedre hvis jeg leser bok, prøver å holde den åpen med tommel og lillefinger, og holde tannbørsten med langefingeren under boka...
Men på sett og vis går det jo. Men så er jeg ferdig å pusse tenna. Hva nå? Mannen ligger og sover, og jeg vil ikke plage han ved å sette på lyset for å lese bok. Og jeg vil ikke risikere å vekke han med lyset fra telefonen heller. (Ja, ikke sant keg er snill?) Jeg bestemmer meg for å bare lese ferdig kapittelet, eller eventuelt artikkelen.

Biggest lie ever told.

Jeg blir sittende på dolokket til bena mine sovner. (Doen vår er vegghengt og irriterende nok akkurat litt for høy til å være behagelig.)
Vel så ender jeg opp på gulvet da. Med boka mi. Eller telefonen.

Ja, nå sitter jeg her igjen. Nei huff, god natt dere.
Håper dere sover godt i sengene deres, eller i det miste har hett nok til å sette dere i sofaen for å skrive blogginnlegg.

Peace i natten, fra baderomsgulvet.

#book #late #night #peace 

Hva har du å tape?

Hei folk! 
Jeg er i det hjørnet om dagen at jeg får lyst til å fortelle der hvordan dere skal leve livet deres. (Dette er egentlig et blogginnlegg til meg selv, så dere trenger ikke ta det så seriøst.)

Alle burde leve livet med dette som motto: Hva har jeg å tape?
Utfordringer, forandringer, kurs, utdanning, ferie, muligheter. Alt du får lyst til å gjøre. Tenk så; hva har du å tape? Er det verdt det? Javel, så gjør det!
"Jeg vil reise jorden rundt! Dra til USA. Eller kjøre interrail gjennom Europa. Jeg vil ta opp et fag. Lære meg spansk. Gå på dansekurs, eller lære noe helt annet. Jeg vil oppleve en festival, svømme med haier eller delfiner. Se Niagara falls, eller noe annet spektakulært."

Ikke kjøp den uberkule buksa du har sååå lyst på, men ikke trenger. Dropp kaffelatten på café, og ta med deg lunsj hjemmefra. Dropp byen et par helger innimellom. (Ja, det er jaggu mulig, helt sant.) Ønsk deg kun penger i bursdags- og julepresanger, spar deg opp pengene du trenger og gjør det!

"Jeg vil jobbe med noe nytt. Jeg vil ta en ny utdannelse, eller utvide kompetansen min. Jeg vil lære å surfe, eller klatre, eller kanskje jeg vil gå på dykkekurs."

Sett deg på rumpa, søk på internett, les deg opp på hva som skal til og still deg selv spørsmålene: Hva har jeg å tape? Er det verdt det? Er det første svaret overkommelig, og det andre "ja", så lykke til med din nye avgjørelse. 

YOLO, og alt det der.Ha en deilig lørdagskveld!
Peace, love og et vennlig spark i baken! :)

#smart #tanker #ide #haha 

Lundelykke

Lundelykke 24, Oslo
Hei alle sammen! Mitt navn er Miriam. 7. juli 2012 giftet jeg meg med verdens herligste mann! Da vi giftet oss byttet vi begge navn til Lunde, derav navnet Lundelykke. :) Finn meg gjerne på Twitter og Instagram under samme navn.

Søk

hits