Arkiv mned: september 2013

Plommeslang!!

26.09.2013 @ 23:09 i Reiser og turer 0 kommentarerHappy høst, folkens! :D 
Forrige helg var vi faktisk å høstet. Høhø!! Vi betalte for å gå på plommeslang. ;) Også kalt selvplukk. 
Åhh, se på den store jeg holder der. Den var som et digert egg. Haha! Bolerplomme!

Før det var vi på Hadeland glassverk. Ahh så mye deilige barndomsminner! <3 

Honninghuset var alltid min favoritt som barn. Vi var der ganske ofte gjennom sommeren fordi mormor og morfar hadde hytte ikke så langt unna. En gang jeg kom dit reagerte jeg på at biene i det ene kammeret jobbet så fort. Og det var lite honning der. Jeg gikk selvsagt rett til betjeningen og proklamerte dette. (noe veslevoksen må jeg innrømme) Men det viste seg at dette var en adferd som ofte oppsto når dronningen var i ferd med å endre boplass. Så de hadde faktisk tenkt til å rømme. Jeg tror faktisk jeg fikk en pose med noe godteri for å ha oppdaget det. Og for å si det sånn; jeg ble ikke noe mindre gira for besøkene i honninghuset etter dette.Fine, idylliske  Hadeland <3
Vi var innom en superkoselig landhandler også, men jeg tok så mange koselige bilder der, så jeg publiserte dem i et eget innlegg. 

Stikkord:

Landhandler'n i Jevnaker

26.09.2013 @ 12:25 i Reiser og turer 0 kommentarerPå vår Hadelandtur forrige helg var vi innom den koseligste landhandleren jeg har sett noen gang! :D Jeg forelsket meg helt i interiøret, mamma i alle ostene, og mormor i syltetøyutvalget. Vi var der i sikkert 45 minutter! :D Han som jobbet der var kjempekoselig, og det luktet såå godt der inne! 

Hvem vil ha ekte gløgg til jul?? JEEEEEG!!! 

Jeg skal poste om resten av turen vår til Hadeland litt senere i dag. :) 

Kebab fra Oslo til Hallingdal

24.09.2013 @ 16:09 i Reiser og turer 4 kommentarerJa, jeg vet det. Jeg må jo være gal. "My mother did not have me tested", så din gjetning er like god som min. Jeg savnet lillebror, lillebror hadde litt hjemlengsel, så hva gjør man da?
Joda, man drar på Bislett kebab. Kjøper en stor kekab, men får kjøttet for seg, dressing og salat for seg, og pita ved siden av. Deretter kjører man, spent og gira som faen, hele veien til Hallingdal og overrasker en totalt intetanende lillebror med kebab og storesøster direkte fra Oslo. <3 JIPPI!!Okei, etter en lang tur med latterkramper, stort smil og dansing i bilen, var vi endelig framme. Hva nå? Vi fant kjøkkenet.
Og mens vi sto der og laget kebaben kom plutselig Daniel gående ute på tunet. Han gikk rett forbi bilen vår, men la heldigvis ikke merke til den. Det var noen nervepirrende sekunder. :P
Etter at sjokket fikk lagt seg litt, kom han på at kanskje vi ikke skulle stå der ute på gressplenen å se på hverandre mer. Luna fikk komme ut og fikk rase fra seg. Så var det bare å vende snuta hjemmover. Vi var hjemme klokka tolv om natten, men ååh, så verdt det! :D  

Vi sees allerede i høstferien, og jeg gleder meg MASSE!! :D <3 

Stikkord:

Filminnspilling med FENZE

14.09.2013 @ 00:32 i Blogg 0 kommentarerStortingsplassen fikk i dag besøk av en gjeng spinnvill ungdom. Herlighet, jeg ble så gira at jeg glemte helt å få tatt noen bilder av meg selv, men dere overlever vel.. ;) 
I dag var det altså duket for innspilling av første del av reklamefilmen til FENZE, og jeg antar dere kan se selv av bildene at dette blir helt rått!! Herlighet, man får jo nesten energiboost bare av bildene. 


Folk stoppet opp for å ta bilder av oss. NO SHIT! :P


De ansatte på Stortinget var også nysgjerrige på FENZEgjengen. ( www.fenze.no, det er bare å gå inn og se. ;) )Herligere gjeng skal du lete lenge etter! TAKK til alle som ble med, ikke minst de som vi stoppet på gata! YOU ROCK!! For å se flere bilder klikk her for å komme til FENZE sin facebookside. :)
GOD HELG, FOLKENS!! 

hits