Arkiv mned: oktober 2012

Inspirasjon: Kom inn...

Jeg har en lang liste med blogger jeg følger med på fra tid til annen. Denne gangen vil jeg vise dere inspirasjon fra bloggeren Kom inn...

Denne dama er superflink på DIY og gjenbruk, og hun deler min kjærlighet for å hente naturen inn i interiøret.

Just lean back and enjoy! Også har hun jo en sånn nydelig peis som jeg ønsker meg! "Oh my..."

Sikkert lurt å ha lyng i en sånn lyslykt. Så kan den bare drysse så mye den vil.. ;) Og bare se på den nydelige "rosekrona" !!!!Se så utrolig kreativt!!! Norgesglass-såpedispenser! LOVE IT!
Se de kule støvlene hennes "in the making" her.

Julegavetips av alle slag

30.10.2012 @ 13:24 i Shopping 2 kommentarer

Til kona, mamma, mormor, en venninne, tante eller søster:

Gavekort på en hudpleiebehandlig, foreksempel hos Laveria?


1. Det er nok mange som ikke vil bruke brodder, fordi de tror det kun er for gamle damer. Men har du noen gang sett under en støvlett? Speilblankt! Disse diskré broddene redder stumpen til bade gammel og ung. 
2. Dette flotte smykkestativet fra Kremmerhuset tar seg godt ut på badet eller på soverommet.
3. Hårsår? Denne redder dagen til selv den mest hårsåre. (har hørt at disse også brukes av flere frisører.1. Skal du lage ting hvor du bruker mange kjeler på en gang, er denne gull verdt. Med denne setter du sausen innerst i hjørnet og lar den ordne seg selv.
2. Denne er så lur at den trenger ingen beskrivelse.
3. Perfekt kokte egg, hver eneste gang!1. Skifter du veske ofte? Det gjør jeg hvertfall. Og hvor mange ganger har jeg vel glemt noe hjemme fordi den ligger i den andre veska?
2. Denne lekre lykten kan foreksempel fylles med godteri? Den komplette venninnegaven!
3. Etter å ha sprayet halve parfymen min i en veske fordi lokket ikke satt godt nok på, gikk jeg til innkjøp av denne. Den er så elegant, og den får plass i selv den minste partyveske.


Til mannen, pappa, bestefar, en kompis, bror eller onkel:


Alle menn har vel en svakhet for tv-spill, så kanskje har han fortjent en spillkonsoll?

Et gavekort så du ikke kjøper feil tv-spill er kanskje lurt?1. Til parken, biltur, stranda eller teltturen. 
2. Kjenner du noen som stadig forsover seg? Se dem for deg når de jager denne rundt på soverommet!
3. Denne lommeboka er like praktisk som den er elegant.


Noen generelle tips:

Hva med et gavekort i favorittbutikken, eller kanskje på kino?1. Noen sliter mer enn andre med trykk i ørene. Jeg foreksempel trenger ikke være veldig forkjølet før det å skulle fly eller kjøre i en undervannstunell er et mareritt. Da er denne er en "life saver"!
2. Noe så smart! Glem alle laderene som bestandig ligger rundt omkring.
3. Smart matpakke som sklir rett ned i PC-bagen, eller stresskofferten.

Smarte triks for hjemmet

28.10.2012 @ 13:26 i Interiør og hjem 6 kommentarer

HEI ALLE SAMMEN!

Jeg har forhåndskrevet et innlegg til dere, siden jeg nå sikkert sitter i Sverige eller er på vei hjem.
For litt siden kom jeg over en liste med smarte husmortriks. Så jeg tok meg en runde på nettet også, og har nå testet noen av dem for dere.


1. Fastbrent søl på komfyren skal visst kunne fjernes ved å gni en blanding av bakepulver og eddik på før man vasker.
Etter test av dette kan det absolutt anbefales å prøve. Jeg har en konfyr som er relativt gammel, og den er kjøpt brukt så den ble ikke helt ren akkurat, men det skal absolutt sies at den er renere nå enn noen gang.

2. Mange setter ut skåler med eddik når man skal fjerne vond lukt i huset. Men et annet tips er å koke opp vann med litt vaskemiddel i.
Dette fungerer utmerket!! Prøv det ;)

3. Er du plaget med små fruktfluer på kjøkkenet skal løsningen være å ha en halvfull kopp med eplecidereddik, med et par dråper zalo i, stående på benken. Da krabber fluene selv nedi og drukner.
Denne har ikke fungert suupereffektivt hjemme hos oss hvertfall, men det ligger etterhvert en del oppi der, så det virker jo. Det blir nok færre fluer, en det er ikke sånn at de forsvinner over natten akkurat.

4. Skal du støvsuge under kjøleskapet eller andre steder det er vanskelig å komme til, kan du feste et rør fra en tørkerull eller gavepapir inn i støvsugermunningen. Den kan jo klemmes sammen og komme til omtrendt hvor som helst.
Suuupersmart! Jeg er imponert over kreativiteten! :D

5. Balsam er like bra å bruke som barberingsgel. Og i mange tilfeller er det også billigere. :) 
 Dette har jeg gjort i alle år. Enten balsam eller kroppssåpe. ;)
Noen av tipsene får jeg ikke testet sånn på sparket, men jeg vil dele dem med dere likevel:

- Det er en kjent sak at egg holder lenger enn det som står på kartongen. Men for å være sikker kan man visst legge dem i vann. De som er dårlige vil flyte opp, mens de som kan brukes vil synke. 

- Har du en kjole som blir statisk og liksom klynger seg rundt bena dine? Det skal visstnok hjelpe å sette en liten sikkerhetsnål i linningen. 

- Et triks mot rust i gamle kjeler skal være å dele en potet i to, og ha natron på snittflatene, for deretter å gni dette på rusten. Hmm, mon tro om det funker på biler også? 

- Har du brent noe fast i bunnen av en kjele skal man kunne fylle den med litt varmt vann og legge en oppvasktablett i den, eller man kan faktisk koke cola i den. 

- Alle vet hva som skjer når man skal varme opp allerede stekte rundstykker i microbølgeovnen? Et tips er å sette et glass vann inn sammen med dem.

- Krøllet avispapir og Jif Universal skal visst være det som gjør susen for vinduer og speil.

Oktober - from an instagram point of view

Vet dere, nå er oktober jammen meg snart ferdig! :O
Nå begynner november, og før vi veit ordet av det er det et nytt år! 
Her har jeg samlet et overblikk over hvordan oktober har utartet seg, fra nettopp et "Instagram point of view".Jula er på god vei inn i butikkene.Jeg har vært på FRENDS fargevisning.Jo kaldere det blir ute, jo koseligere blir det inne... <3Vi har vært på Photoshoot. Med meg som fotograf! Først Mariannes takkekortbilder, så noen bilder for Laveria Klinikk. (Se Laverias blogg her og Mariannes blogg her)Jeg har vært kreativ :)

Mye flotte farger har preget Instagram i oktober! Jeg har pyntet til høsten, og blitt med på bloggutfordring.

MASSE kjærlighet! Og vi prøvde oss på et photoshoot, som ikke var helt klarert med værgudene...Og det har vært senteråpning på Strømmen Storsenter. Var du der? Jeg var inne siden jeg jobber i en butikk fra nå og ut desember. 88 nye butikker og enormt mye mennesker!

(September - from a instagram point of view)

Mobilblogg: 7hour drive

26.10.2012 @ 19:36 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Nå er vi på vei til Stockholm! Så nå har vi lagt bak oss omtrent en og en halv times kjøring.
Det kommer et forhåndsskrevet blogginnlegg i morgen i to-tretiden. ;)

Ha en fin helg!!! :D

Sniktitt

25.10.2012 @ 18:35 i Sminke, mote og tips 4 kommentarerDa jeg ble invitert til FRENDS fargevisning, var jeg ikke i tvil. Dette er spennende!

Jeg skal skrive et lengre innlegg om hvorfor dette er så spennende senere. I mens kan dere prøve å leve dere inn i stemningen gjennom bildene. Enjoy!Bare se så flotte modellene var! Nydelige kjoler, og er det bare jeg som ønsker meg håret til flere av dem?

Smarte julegaver

24.10.2012 @ 08:49 i Shopping 0 kommentarer

I butikken Enklere Liv er det faktisk mye smarte gadgets! Og det er jammen mye julegavepotensiale i denne butikken også!
Bare se på dette:

 
1. Smaaart! (alle som leser på tog eller annen offentlig transport vet hva denne er til) 2. veskeorganiserer 3.Pump over litt av parfymen din i denne og du har alltid med deg parfyme i veska.


1. Disse sokkene har bambus i seg og holder bena dine tørre. 2. Denne er GENIAL! Hvor mange ganger har du ikke skåret opp noe du skal ha over i en panne eller kjele? 3. Eggkoker! Hvordan har man noen gang klart seg uten?

Alle disse produktene er faktisk hentet fra samme sted. Enklereliv.no

Mine julefavoritter

23.10.2012 @ 08:21 i Interiør og hjem 0 kommentarer

...vel, i allefall foreløpig. Kjenner jeg med selv rett kommer det fler før selve jula er over oss. 

Men det er allerede en god del julevarer i butikkene! Og jeg har, tradisjon tro, sett meg ut noen favoritter.


(Julekuler og pute fra Hansen og Dysvik, Røde julekopper fra Indiska)

(Alle disse er fra KID.)


Jeg har også funnet noen inspirasjonsbilder til årets juledekorering:


Inspirasjonsbildene er hentet fra forskjellige steder, men de ligger alle på Pinterest.

T V - A K S J O N E N 2 0 1 2

21.10.2012 @ 19:10 i Blogg 2 kommentarerStemningsbilder fra dagens tv-aksjon.

Håper alle har hatt mulighet til å gi litt til noen som har mulighet til å gjøre rett for andre! 

 

Inspirasjon: Tant Brun

Jeg har en lang liste med blogger jeg følger med på fra tid til annen. I kveld vil jeg dele noen bilder fra en som virkelig er flink til å tenke utenfor boksen og drive skikkelig gjenbruk! Bare se på dette her! 

Den svenske bloggeren Tant BrunHun er helt rå på håndarbeid! Kjempeflink!Jeg synes det er så facinerende hvordan hun skrur alt mulig opp på veggen! Mye bra inspirasjon her altså! 
Tar naturen inn

20.10.2012 @ 09:23 i DIY og hobby 0 kommentarerI går fant jeg noen fine kvister (tror kanskje det er bjørk?) da jeg var ute med Luna. Jeg tok dem med inn og se så flott det ble! :D 

For å kunne forme "buketten" sånn som jeg ville, knøt jeg den med litt hamp-tråd. Nærmere jul kan man jo knyte dem i et rustikk, rødt blondebånd? Eller man kan knyte dem med hvite blonder? Fantasien er det eneste som sette grenser...Jeg må si jeg likte de røde blondene, så det er helt klart at de vil taes frem nærmere jul! 
Jeg gjorde enda en ting i går som jeg vil dele med dere. Jeg kjøpte kaffe.
Det vil si, jeg kjøpte en pose med hele kaffebønner! Se så dekorativt! Også kommer det en liten streif med kaffelukt innimellom. NICE!Luna forstod ikke helt at kvistene skulle være med inn, og enda mindre da hun ikke fikk leke med dem..! God helg alle sammen! 

#DIY #Homemade #Hobby #dog #hund #pynt #kreativ #creative 

Konkurranser

19.10.2012 @ 17:09 i Konkurranser 2 kommentarer

 

Goood fredag! 

Bildene er tatt av fotograf Eva Rose under utdrikningslaget mitt i sommer.


Jeg er egentlig ute etter å teste terrenget litt her.
Hvis jeg har mulighet til å ha små konkurranser på bloggen med GODE hårprodukter som premie, er det interesse for det?

 Jeg har noen hårprodukter av salongkvalitet som jeg vurderer å gi bort som premie til noen heldige vinnere. Hvis det er interesse for det.

Noen som vil at jeg skal arrangere konkurranser? 

Pictures on the wall

17.10.2012 @ 21:58 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Endelig! Nå har vi vært på posten og hentet bildene vi bestilte fra bryllupet!

Vi har ikke fått opp det store bildet der det skal henge enda, for vi må borre i betongen for å henge det opp.

Men her er hvertfall bildene. Jeg lover at det vil komme bedre bilder etterhvert =o)

Også har jeg endelig fått printet ut noen bilder fra bryllupet. Og nå har jeg fått inn noen bilder fra utdrikningslaget i albumet jeg fikk av jentene. Albumet inneholder masse hilsner og bilder fra jentene, og de lagde boka til meg i løpet av selve dagen. :)


Harmony Home

17.10.2012 @ 12:24 i DIY og hobby 5 kommentarer
De av dere som følger meg på Instagram vet at jeg og min kjære mor var ute på loppemarkedsraid igjen forrige helg. Siden jeg egentlig ikke trenger noen nye møbler nå, ble det bare med noen småting hjem.

Nå begynner forrige helgs loppefunn å finne sine plasser i heimen. I lykten på bildet under fant jeg en grå "innenøkkel", en liten bortgjemt skatt som hadde blitt med på loppemarked. Lykten har nå fått selskap av en kopp jeg fikk av en hyggelig kunstner fra Bislett en gang. Damen kom fra en butikk som het (eller kanskje fremdeles heter?) Embla. Koppen har fått en søt liten lyngplante i seg, og jeg synes de passet godt sammen <3Denne lysestaken i messing og porselen har fått en omgang med sprayboksen før den fikk stå sammen med de andre blå skattene mine.Ble det ikke lekkert? Den hvite uglen passer på skarabeene vi fikk av en hyggelig selger på vår bryllpsreise i Egypt. De passet jo perfekt inn! De ligger der og skal ifølge Samuel bringe lykke til hjemmet vårt :)Denne våkre vinkjøleren har blitt vase for "konglegreinene" i vinduet. Bildene under er ikke loppisfunn, men jeg vil dele dem med dere likevel. 
Under har inngangspartiet (gangen vår) fått litt høststemning den også. <3Og her har luna funnet ut hvor maten kommer fra.... Haha! =oPHa en deilig onsdag folkens! <3 

DIY-inspirasjon

16.10.2012 @ 17:45 i DIY og hobby 0 kommentarer

Vet ikke om alle har det sånn, men nå er vi syke begge to, så vi er egentlig i skikkelig søndagsmodus. Vi ligger og snufser og hoster på hver vår sofa... Huff...

Jeg kommer stadig over smarte DIY-løsninger på nettet, og her kommer noen favoritter jeg har planer om å teste ut i løpet av vinteren:


Lekre canvasbilder: 


Rustikk lyslykt: 


Vakre, hvite vinterflasker: 


 

 #DIY #Homemade #Hobby #pynt #kreativ #creative #ispirasjon #ispiration

Photoshoot gone wrong

14.10.2012 @ 19:54 i Foto 4 kommentarerJeg har sett flere på Facebook i dag som sier at "det IKKE snør i Oslo". I beg to differ!

 

Altså, for noen dager siden bestemte vi oss for at det var på tide å skulle komme oss ut og ta årets "høst-shoot" denne helgen. Vi bestemte oss for at søndagen var en dag som man ikke hadde så mye annet å gjøre. Jah, det var jo ikke så lurt. 


Vel, det sies at det "er ingen skam å snu". Så vi prøver igjen senere.... ;o)


- Har det snødd hos deg i dag?

Om Lundelykke

13.10.2012 @ 17:26 i Lundelykke 0 kommentarer

MIRIAM OG SAIM LUNDE


Vi bor i Oslo, flyttet sammen i mai 2010, og kjøpte vår første leilighet i mai 2011. (Ikke dårlig, hæ?)
På sommerferie i 2011 gikk Saim ned på kne og vi forlovet oss 4. juli. I øsepøsende regnvær giftet vi oss 7. juli 2012 på Lillestrøm. MIRIAM Har svennebrev i mediegrafikerfaget, og har visst hele mitt liv at jeg ville jobbe med noe kreativt. Det begynte med at jeg ville bli kunstner, var en tur innom drømmen om klesdesign, så var det fotograf som var tingen, men så endte jeg til slutt på grafisk design. Jeg har hatt og har hobbyer som tegning, aquarellmaling, strikking, sying/brodering, fotografering, scrapbooking og kortlaging. 

Morfar sa til meg en gang jeg satt og tegnet: "Husk det finnes ikke helt rette streker i verden" 
Jeg tolket det som at hvis du skal tegne noe er det ingen ting som er helt rett,(en kjole, et ansikt, et tre ect.) men litt senere har jeg tenkt det som at ingen ting er helt 100% perfekt.

Foto er en stor passion! Jeg tar mye bilder og er veldig opptatt av å ha bilder for å kunne se tilbake på livet! ♥ 
Jeg har også etterhvert fått en utpreget interesse for interiør og "makeover" av møbler.
 

SAIMHar fagbrev i terminalarbeiderfaget. Er bitt av treningsbasillen og trener vanligvis hele seks-syv ganger i uken! 
Saim rapper og har mange låter liggende ute. I 2009 vant han en lokal talentkonkurranse, Stovner Talenter. 
Du kan høre musikken hans på Kingsize, eller på Youtube. De mest kjente og populære er "Nå er jeg voksen", "Jeg har sett lyset" og "Et hav av roser".
 

AIMIAimi er en black and tan dvergpincher. En nydelig jente som Miriam hentet i Trondheim i juli 2007.
Hun er en aktiv liten hund, som elsker å være med på tur i skogen like høyt som hun elsker å ligge under dyna og kose til langt utpå formiddagen i helgene...

Hun har vært med i Stovner hundeklubbs oppvisningstropp, hvor hun triller dukkevogn, danser, skater og gjør masse søte triks. ♥

 


LUNA

 

Luna er en hvit og sort brindle, Staffordshire bullterrier. Vi hentet henne i august 2010, på Alnabru hos Kennel Look N Like
Hun er en enormt energisk liten kanonkule som gjør alt i 100 km/t. Men etterhvert har hun forsått at det kan være lurt å slappe av på sofaen når hun først får lov til å ligge der sammen med oss.

Jeg ønsker meg peis!

12.10.2012 @ 19:11 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Jeg vil ha en hvit, fin peis! Jeg vil ha en hvit, fin peis!  (melodi; jeg vil ha en liten hund) Haha!

Men virkelig! Jeg vil ha en stor fin, hvit murpeis, som kan dekoreres med vedkubber, og små nisser i jula. Og som varmer og knitrer så man blir glad i sjelen.
I det siste har jeg sittet og siklet på peisbilder på nettet. Og jeg har fått låne dette bildet fra bloggeren Jorde gård

Har du noen gang sett noe så koselig, idyllisk og suuper dekorativt?Åååh, drømmepeisen <3 

I tillegg til drømmepeisen har hun noe som ligner farlig mye på drømmehjemmet! Sjekk det ut! Jeg elsker bloggen hennes!  

Hehe, og du skal vite at vi er fler i her i heimen som er glad i peiskos og varme..
Dette bildet er tatt på julaften i fjor: 

Finnfunn

12.10.2012 @ 12:37 i DIY og hobby 0 kommentarer

Igjen har jeg vært ute sammen med min kjære mor og fartet mellom loppemarked og folk som selger sine skatter på finn.no. 
Det er jo så morsomt når man får fine ting billig! 

Bare se på noen av disse uslipte diamantene jeg har hentet opp igjennom:
Den midtre døra til sjenken har jeg skrudd av og brukt som dekorasjon. Se i "Høststemning-innlegget" og se om du finner den? =o)

Photoshoot med meg bak kameraet

11.10.2012 @ 11:44 i Foto 2 kommentarerNydelige Marianne sto konfirmant 1. september, og da hun skulle sende ut takkekort fant hun ut at hun ville ha litt mer spesielle takkekortbilder. Så da tar vi med oss kameraet og trasker opp til Steinbruvannet på Grorud. Der er det lange brygger som egner seg ypperlig! 

Vi var så heldige med været. Nydelig lys, og bare se så flott kjolen hennes leker i vinden! 
Jeg må virkelig si hun er flott denne jenta! Og bare 15 år gammel! Off, dette blir en heartbreaker om noen år. Helt sikkert! 

Takk for et hyggelig shoot, selv om mamman din fikk litt sjokk over hvor voksen du har blitt. :) Haha! 
Gleder meg til å se takkekortene ferdig!

Vi tenker å ta vårt eget høstshoot på Steinbruvann i år. Tror det blir bra, selv om det blir et strev å holde Luna unna vannet.
Haha, jeg gleder meg! 

Hverdagsharmoni

10.10.2012 @ 16:08 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Ikke det at jeg egentlig er noen ekspert, men jeg har blitt inspirert av forskjellige bilder jeg har liggende. 
Så her kommer noen små råd og tips om hvordan få en bedre hverdag. 

Gjør ting som gjør deg glad, og gjør det ofte! Jeg elsker å bake, det er noe jeg må gjøre oftere. Og jeg har fått helt DIY-dilla! (Som mannen kanskje synes jeg gjør litt for ofte) Også elsker jeg å drive med foto! Ta bilder, redigere og nyte det ferdige resultatet etterpå. =oP

Feire de små tingene. 
Bare finn en grunn. Som årstidene, lørdager eller navnedagen din. Pynt litt i heimen og lag god mat. Lage litt høststemning i heimen skader jo ikke når det går mot mørkere tider.

Eller du kan gi noen en liten oppmerksomhet. I fjor høst fikk min mormor en "høstkurv" med syltetøy, ullsokker, epler og plommer fra hagen, og selvsagt et lite pinsvin på toppen. <3
Hold det ryddig rundt deg. 
Ryddige omgivelser gir ryddigere tankegang. Jeg har sett meg lei på kaos, så nå vil jeg ha orden i heimen. 
Et tips for å holde det ryddig: inviter folk på besøk.. ;)  
Give and you shall get. 
Gi et smil, en klem, litt kjærlighet, et kompliment og du vil få en god følelse, og kanskje akkurat det samme tilbake?  Sett pris på gode venner, og kvitt deg med de som viste seg å ikke være ekte vare.   
Husk at delt glede er dobbel glede, og delt sorg er halv sorg.


Le masse. Say no more.
Og sist men absolutt ikke minst! Drikk GOD kaffe!! :D 

H Ø S T S T E M N I N G

09.10.2012 @ 17:50 i Hverdagsliv 6 kommentarerAH, HØSTSTEMNING!

Nå er det nye møblemanget på plass og her kommer en stor dose høststemning til dere! Bikkjene skjønner ingen ting nå mor blir sur fordi de biter i bladene hun plukker.... Haha!

Jeg elsker at leiligheten endelig føles som et hjem. Etter ommøbleringen er liksom ting så riktig. Nå venter vi på å få opp en lampe over spisebordet, så er alt rimelig ferdig når det gjelder møbler. Ingen reserveløsninger lenger. Man skal ikke se bort ifra at det kommer til noen loppe- eller finnfunn i ny og ne, men det er jo ikke til å unngå. Også hadde det jo vært kult med en vegg med mønstertapet?

Siden det begynte å bli så bra inne, bestemte jeg meg for å gjøre det litt koselig på balkongen også! :) 
Tok noen nydelige bilder av bikkjene også <3 <3 Søskenkjærlighet <3

 Med dette innlegget deltar jeg i en konkurranse for å vinne denne flotte kjøkkenmaskinen fra MULTITREND.NO Konkurransen er i regi av:
 

Lundelykke på facebook

08.10.2012 @ 17:54 i Lundelykke 0 kommentarer

Hei alle!

På facebooksiden min legger jeg ut litt småbilder som ikke nødvendigvis havner på bloggen. Og jeg blir veldig glade hvis noen av mine følgere her vil følge meg på facebook også.
Link til siden min på facebook.
(du kan klikke på bildene for å komme til siden)

Skulle det være noe annet kan jeg kontakter på mail: 
miriam.lunde@hotmail.com
 

Snapshots of the week

07.10.2012 @ 21:23 i Foto 2 kommentarerDet kommer et blogginnlegg fra photoshootet etterhvert :) 


Baby box

04.10.2012 @ 20:33 i DIY og hobby 0 kommentarer
Da en venninne inviterte meg på baby shower akkurat den samme dagen jeg var invitert i utdrikningslag, var det veldig tris å måtte avslå invitasjonen. Men jeg ville gi en gave likevel.En gave jeg vet vil bli godt brukt, og som jeg også er rimelig sikker på at ingen andre også har gitt er en baby box. En boks der foreldrene kan legge de første sokkene, smokken, smekka, bilder fra fødestua, og minner fra andre større eller mindre milepæler. 

Jeg kjøpte boksen på IKEA, og har dekorert den med forskjellige "scrappe-elementer".Min venninne venter ei lita jente, og siden jeg ser henne for meg som en liten alv, og fordi jeg fant et kort som passet så bra, ble det temaet for boksen <3 (Tenk, jeg KJØPTE et kort!) 

 

Støtt Rosa sløyfe-aksjonen i oktober!

04.10.2012 @ 07:52 i Hverdagsliv 0 kommentarer

 Vis at du bryr deg! Om du ikke føler du har råd til å støtte med det helt store beløpet, kjøp en liten sløyfe og ha den på jakka di i oktober som støtte til de som kjemper og i respekt for de som tapte kampen.

Teksten under er hentet fra www.rosasloyfe.no

2012 er 14. gang Rosa sløyfe-aksjonen markeres i Norge. Aksjonens mål er å bidra til å bekjempe brystkreft gjennom å spre informasjon og øke kunnskapen om sykdommen samt å samle inn penger til brystkreftforskning.

Om aksjonen

Hvert år rammes omtrent 2 750 kvinner i Norge av brystkreft. Det betyr at hver 12. kvinne rammes av sykdommen i løpet av livet. Antall brystkrefttilfeller har vært stabilt de siste årene, men stadig flere av de som rammes overlever.

I dag er 88% av alle brystkreftpasienter i live 5 år etter at de har fått diagnosen. Men prisen for økt overlevelse er tøffere behandling. Mer forskning på bedre diagnostisering vil føre til at flere får personlig tilpasset kreftbehandling og at færre blir overbehandlet. Dette vil spare mange kreftpasienter for varige bivirkninger og sørge for riktigere bruk av ressurser i kreftbehandlingen. Rosa sløyfe har som mål at enda flere skal overleve og at de som behandles for brystkreft skal få færre bivirkninger og langtidsfølger av behandlingen.  

En rosa måned

Gjennom oktober måned farges hele Norge rosa ved hjelp av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner som engasjerer seg i kampen mot brystkreft. Siden starten på Rosa sløyfe i Norge i 1999 har disse bidratt til mange millioner til brystkreftforskning.

Suksessen for Rosa sløyfe ligger i blant annet den begrensede kampanjeperioden som gjør at vi hvert år kan komme tilbake med ny kraft og nye aktiviteter i oktober måned.

Du kan kjøpe flotte produkter i nettbutikken deres, eller sjekk ut hva samarbeidspartnerene har å by på :)  

Lykter - DIY

03.10.2012 @ 21:58 i DIY og hobby 1 kommentarJeg hadde fire glass som jeg har brukt til å ha telys i en stund. Jeg har hatt forskjellig pynt på dem, men nå fikk jeg en idé om å male dem. Jeg tenkte det ville gi et pent lys.
Og det gjorde det jammen meg også! Veldig fine ble de faktisk! :D Så nå har jeg malt dem, og da de var tørre brukte jeg en skrutrekker til å risse inn stjerner og snøkrystaller.


Jeg er såå fornøyd! Nå kommer snart et innlegg med litt bilder etter ommøbleringen vi akkurat har gjort. Nice!

Mobilhilsen

02.10.2012 @ 11:24 i Hverdagsliv 0 kommentarer

Hei alle!
Her er en liten mobilhilsen og et snapshot fra hver av fotograferingene jeg hadde i går. :)
Nå er det snart tid for en kaffe latte og bilderedigering... Ahh!

hits