Arkiv mned: november 2013

Ja, da har Fotballfrue født

26.11.2013 @ 11:38 i Blogg 0 kommentarer

Nå har endelig rykteflommen fått sin bekreftelse, Fotballfrue har født ei jente på Siljan sykehus, navnet ble som ventet Nelia. 
Gratulerer til de nybakte foreldrene. Og lykke til i tiden fremover. 

Nydelig jente. Foto er lånt fra fotballfrues blogg. 


Når gratulasjoner er gitt, og bildet er sukket over med forelsket blikk så er det en annen ting jeg ønsker å nevne. My god! Hva er det med folk i dag? Rykteflommen raste som et villdyr i natt, noe som er helt forventet. Det jeg reagerer på et alt dette syke fok får seg til å gjøre. Hvem faen ringer til sykehuset og spør om en de ikke kjenner er lagt inn og om fødselen er igang!? Dette er jo helt sykt. For ikke å snakke om de som drar og "spionerer" på sykehuset! La nå dama få et stakkars døgn for seg selv. En fødsel er en veldig personlig ting som vanligvis er for foreldrene og helsepersonell. Og deretter kanskje besteforeldre og nærmeste familie.

Nå er jo fansen/spekulantene/haterene heldige, for fruen oppdaterte faktisk bloggen et døgn etter fødselen. Kanskje for å slippe flere folk hengende rundt hjørnene på sykehuset?  

"Lille Nelia kom til verden 25. november klokken 09.10, hun veide 2720 gram, var 47 centimeter lang og er verdens vakreste, fineste skapning."


Nåja, kjenner jeg folk rett, så kommer det mye mer å hate på etterhvert. Jeg legger med noen utklipp fra internetts koking i natt, før ryktene var blitt bekreftet. 

 

Red Head

25.11.2013 @ 17:25 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerHei, people!
Ja, som dere så på noen av bildene fra Halloween er jeg altså blitt en anelse heitere i toppen. Det vil si, fargen hvertfall. 

Jeg fikk et infall dagen før halloweenfeiringen vår. Jeg så på The Voice og så ei dame med heftig rødt hår og tenkte for meg selv "Jeg lurer på om jeg kler sånt hår?" Dette etterfulgt av noen timers surfing på nettet og finne bilder av damer med omtrendt samme fargene som meg som hadde farget håret rødt. Jeg fant ut at det var interessant å prøve. Dagen etter bar det rett i butikken og kjøpe hårfarge. Jeg brukte Schwarzkopf LIVE color XXL i fargen 43 - Red Passion. Jeg har jo veldig, veldig mørkt hår fra før, så sånne farger blir ikke såå fremtredende på mitt hår. Er du noe lysere brun i håret fra før blir nok fargen mer intens.Mamman min var så snill å hjelpe meg. Rød ble jeg, om ikke så knæsj som jeg fryktet/håpet. (Jeg vet ærlig talt ikke om jeg er litt skuffet eller om jeg er lettet, det svinger litt) Men i godt (og gjerne litt gult) lys er jeg helt klart rød, selv om jeg i dårligere lys fremdeles ser ut som om jeg har min gamle farge. 

Jeg har fått en del komplimenter på det, og jeg er jo fornøyd med det selv også. Mamma ble såå begeistret for det. Og det første mannen min sa var at han synes jeg burde fortsette med det, for han likte det.
From Amsterdam

14.11.2013 @ 18:13 i Trading bracelets 2 kommentarerJeg fikk dette nydelige armbåndet fra Åsa som hadde vært i Amsterdam og så på Instagram at jeg ville bytte armbånd med folk rundt om i verden. Så nå har jeg byttet mitt første armbånd, men jeg gleder meg til flere! :) Hvis du vil bytte med meg, ta kontakt med meg gjennom Facebook, Instagram, i kommentarfeltet her, eller send meg en mail på miriam.lunde@hotmail.com.I got this beautiful bracelet from Åsa who bought it in Amsterdam. She had read on Instagram that I wanted to trade bracelets with people around the world. Now I have traded my first bracelet, and I cant wait to do it again! :) If you want to trade with me, contact me on Facebook, Instagram or comment under the blog post. Or you can send me an e-mail: miriam.lunde@hotmail.com.Oktober 2013 - from an instagram point of viewHøst inne vs. høst ute
Jeg har hatt gleden av begge deler denne høsten. Jeg har begynt på et scrapbookalbum til bryllupsbildene våre, noe som er kos å sitte med når regner pisker på vindusrutene. Men jeg har også vært ute med Luna og tatt bilder av den utrolig vakre høsten vi hadde i år. <3 Min elskede lillebror var hjemme på høstferie :D Vi var innom på Joe & The juice. (selvsagt!) Også kjøpte vi inn kopper fra IKEA som vi malte på med porselenstusjer <3 Også lagde vi kopp til hverandre. JEg elsker min! <3 "I love days when my only problem is: Coffee vs. tea" <3 

Vi har selvsagt støttet rosa måned, og hatt tid til å kose oss litt sammen <3 Også har vi vært på Lil Waynes konsert i Spektrum. Bra konsert. Du kan lese anmeldelsen vi skrev på den her. :)

Håper du har hatt en deilig oktober og har mye fint å glede deg til og over i november. :) 

My Psyko Halloween

07.11.2013 @ 11:07 i Hverdagsliv 3 kommentarerJeg vil dele noen bilder av mitt halloweenkostyme med dere! Fikk mye kommentarer på det. (Ganske fornøyd selv, om jeg får si det...) Saim var en rømt fange :P Jeg tegnet til og med tattoveringer i ansiktet hans. :D 

Vi var først på en innflytningsfest, og så på var vi på halloweenfest på Dr. Jekylls. Det ble tatt noen bilder der også, men de er av ymse kvalitet, så jeg droppet dem her...  Men kort oppsummert; det var noen som virkelig hadde kledd seg ut! Avatar, Batman, corpse Bride, Cat Woman, Stormtrooper og selveste Dr. Jekyll him self. :) Alle bartenderene hadde også kledd seg ut noe som var veldig kult! :D Også var det noen som hadde kledd seg ut som vektere der, de hadde til og med samband, og de kastet ut folk, og... vent nå litt. Ja, de var nok faktisk vektere. 

Er det forresten noen som har lagt merke til håret? Ja, det er permanent. ;) Kanskje jeg lager et innlegg om det senere. 
 

hits