Arkiv mned: desember 2015

Sugarskull x3

15.12.2015 @ 07:04 i Tegning 0 kommentarer


Disse er farget med fargeblyanter, nok en gang var det en ny fargeleggingsteknikk som måtte testes ut, og nok en gang har scanneren tatt i litt på kontrasten. Graderingen er mye mer smooth på originalen, men sånn er det bare.  

Påfuglen og prinessa

12.12.2015 @ 09:42 i Tegning 0 kommentarerSynes disse på en måte passet litt sammen, men for å spesifisere: Det er to forskjellige tegninger ved siden av hverandre. 

Tegning som meditasjon

11.12.2015 @ 20:57 i Tegning 4 kommentarer

Bloggingen har vært laber i lang tid, og det er rett og slett fordi jeg ikke vet helt om hverdagen min er noe å dele. Det er ikke så mye spesielt å skrive om, så da har jeg heller latt være. Nå har det seg slik at jeg har for vane å begynne med en eller annen form for kreative sysler på kveldstid. Jeg har mange hobbyer med den som roter minst, og dermed er enklest for meg å drive med ofte, er tegning og maling. Dere som scrapper eller syr vet akkurat hva jeg mener med at det tar over stua eller kjøkkenet når man setter i gang ;) 

Poenget mitt er at jeg ender opp med veldig mye tegninger som bare blir liggende. Det hender jeg snapper noen venner på kveldstid og da blir det gjerne bilder av det jeg holder på med. Jeg har fått hyggelige tilbakemeldinger på det, så jeg tenkte at jeg kanskje skal begynne å ta bilde av eller scanne inn tegningene mine og dele dem her. 
På den måten får jeg jo et lite digitalt arkiv med tegningene mine etterhvert. Kan jo kanskje være litt lettere å ta vare på dem sånn. 

Det er ikke så farlig om jeg ikke har så mange som følger med på bloggen, men kanskje noen får inspirasjon til å prøve selv. Det er virkelig en god form for meditasjon og stressreduksjon for mange. 

Det er ikke alltid scanneren er så fintfølende på graderinger og fargenyanser, men alt er bedre enn at de bare blir liggende å støve bort. :) 

Jeg starter med disse tre som ble til en kveld jeg dro fram aquarellmalingen og bestemte meg for å teste ut en ny måte å fargelegge på. PS. Hvis noen av tegningene ser kjente ut er ikke det så rart. En periode var det eksprimenteringen med farge- og graderingsteknikker som var aller mest spennende, og derfor er mange av tegningene omtrendt kopiert fra andre. Med andre ord, det er ikke alltid min idé elle mine figurer i utgangspunktet. 

Lundelykke

Lundelykke 26, Oslo
Hei alle sammen! Mitt navn er Miriam. 7. juli 2012 giftet jeg meg med verdens herligste mann! Da vi giftet oss byttet vi begge navn til Lunde, derav navnet Lundelykke. :) Finn meg gjerne på Twitter og Instagram under samme navn.

Søk

hits