Kategori: Sminke, mote og tips

Red Head

25.11.2013 @ 17:25 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerHei, people!
Ja, som dere så på noen av bildene fra Halloween er jeg altså blitt en anelse heitere i toppen. Det vil si, fargen hvertfall. 

Jeg fikk et infall dagen før halloweenfeiringen vår. Jeg så på The Voice og så ei dame med heftig rødt hår og tenkte for meg selv "Jeg lurer på om jeg kler sånt hår?" Dette etterfulgt av noen timers surfing på nettet og finne bilder av damer med omtrendt samme fargene som meg som hadde farget håret rødt. Jeg fant ut at det var interessant å prøve. Dagen etter bar det rett i butikken og kjøpe hårfarge. Jeg brukte Schwarzkopf LIVE color XXL i fargen 43 - Red Passion. Jeg har jo veldig, veldig mørkt hår fra før, så sånne farger blir ikke såå fremtredende på mitt hår. Er du noe lysere brun i håret fra før blir nok fargen mer intens.Mamman min var så snill å hjelpe meg. Rød ble jeg, om ikke så knæsj som jeg fryktet/håpet. (Jeg vet ærlig talt ikke om jeg er litt skuffet eller om jeg er lettet, det svinger litt) Men i godt (og gjerne litt gult) lys er jeg helt klart rød, selv om jeg i dårligere lys fremdeles ser ut som om jeg har min gamle farge. 

Jeg har fått en del komplimenter på det, og jeg er jo fornøyd med det selv også. Mamma ble såå begeistret for det. Og det første mannen min sa var at han synes jeg burde fortsette med det, for han likte det.
Outfit: The look of a business woman

25.08.2013 @ 23:56 i Sminke, mote og tips 0 kommentarerEn business woman, med hatt naturligvis. 
Jeg synes det er så kult at så mange digger hatten! :D Takk og takk!
Her kommer et heller kort innlegg med noen bilder fra lørdag. Vi var på inspirasjonsseminar. Jeg elsker det! Så mye herlig, positiv energi! <3En kul farge på neglene er lov, selv om man skal kjøre en businesstilen. Det gir deg litt edge. Og sammen med hatten gjør det deg awesome! ;)


Hatten er kjøpt på Accessorize en gang i tiden. Kommer du over lignende hatter noen gang, please tips meg. Jeg finner ikke lignende hatter på andre steder enn H&M, og der er de for store.. :(
Dressbuksa er et kupp fra BikBok, og skoene er fra Bianco. (Jeg får nesten høydeskrekk i dem! :P ) Smykket er hjemmelaget for mange år siden, jeg endrer stadig litt på det, men jeg har hatt selve smykket leeenge! 

Lev, drøm og bruk hatt! <3

Unngå høsthår-krisa

30.07.2013 @ 18:09 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerDe fleste ønsker seg et sterkt, sunt og skinnende hår. Da kan det lønne seg å passe litt ekstra på det i sommermånedene.
Sol, vann og vind inngår i de flestes sommerplaner, men det er ikke akkurat hårets beste venner. Mange bleker og striper håret til sommerferien, og mange er kanskje ikke klar over at sola fortsetter blekeprosessen utover sommeren? Mange, som meg likes sikkert å bade for kjøle seg ned i sommervarmen, men vått hår er faktisk ganske ille for håret ditt. Når håret varmes opp igjen av sola, kan de bli så varmt at vannet "sprenger håret fra kjærnen" og kan virkelig ødelegge håret ditt. 

Det viktig å beskytte håret før det blir ødelagt, håret er jo i utgangspunktet dødt. Er håret ditt først slitt og ødelagt er det kun en klipp som blir kvitt problemet. Mange opplever at hårtuppene er blitt brusete som stålull etter en solrik ferie. Det kan ikke rettes opp, det er ikke annet å gjøre enn å klippe det bort.

Min rutine er å kure håret hvertfall en gang i uka. Da jeg var i syden kuret jeg faktisk hver eneste dag. Og jeg hadde også en vamebeskyttende spray i håret før jeg gikk ut for å slikke sol. 
Jeg pleier også å flette håret før jeg går ut på skikkelige soldager ved stranda. Jeg har også kjøpt meg hatt som også anbefales. Både for solbrenthet i hårfestet/hodebunnen og som beskyttelse for håret.Noen fakta om hår, som jeg har snappet opp rundt omkring:

Håret vokser ca. én centimeter i måneden og hårklipp innvirker faktisk ikke på hårveksten. (I knew this, did you?)

Rødhårede mennesker har ca. 90 000 hår på hodet, de med sort hår har ca. 110 000 og de blonde hår ca. 140 000.

Omtrent 90 prosent av hodehåret er til enhver tid i en vekstfase. Vanligvis vokser håret i to?tre år, men hos noen kan det vokse i opptil syv år.

Hver dag mister man opp til 100 hårstrå.

Kvinnelig hår vokser langsommere enn mannlig hår. (What?!)

Håret vokser fortere i varmt klima. (Overraskende, og noe merkelig)

(Kilder: www.frisørsiden.no og www.hudlegekontoret.no) Jeg håper jeg har fått være med på å redde noen ut av høsthår-krisa. ;)
Ønsker dere en herlig sommer vidre! :D

Bohemian Lovestory

10.05.2013 @ 00:37 i Sminke, mote og tips 1 kommentarLong story short; I'm in love with the bohemian style! 

Jeg elsker de store blomsterkransene, fjær, smykkene, kjolene, håret! Wow!Funky Nails

07.02.2013 @ 13:52 i Sminke, mote og tips 0 kommentarerHei alle sammen! :D 

Noen ganger trenger man er forandring. Og noen ganger er det ikke mer som skal til enn noen stilige negler. Her er mitt bidrag til en edge på hverdagslooken. 

Nå skal vi snart på trening. På siste treningsøkt økte jeg motstand på nesten alle øvelser, så nå er jeg sååå støl..! Haha! :D 
Ha en deilig torsdag alle sammen! :)

Solfaktor - i pudder eller krem?

06.02.2013 @ 09:30 i Sminke, mote og tips 2 kommentarerHei alle sammen! 

Jeg er litt i min egne lille sommerboble om dagen. Jeg drømmer meg bort i sommerkjoler, sandaler og bikinier.
I den tankerekken begynte jeg å tenke etter hvor mye solkrem jeg egentlig har? Og hvor gammel er den blitt? Det er nok desverre sånn at det er blitt glemt noen bursdager der? 


Ute er det vinter, og selv om mange ikke tenker på solskader på denne tiden av året, er det jo sånn at solskader er skyld i 80-90% av for tidlig aldring av huden. Og i forhold til hud er det et poeng å være forebyggende i stedet for å prøve å reparere.
Så i dagens innlegg tenkte jeg å skrive litt om solbeskyttelse som ikke tetter porer, og kanskje har det kommet noen nye smarte produkter på markedet siden du sjekket sist? 

Solkrem er faktisk ikke så dumt å begynne å tenke på nå, for det er jo snart påske er det ikke? Og så kommer jo sommeren hakk i hel..? He,he... Det er lov å drømme.

Jeg har blitt flinkere til å passe på huden min de siste årene. Og før bryllupet begynte jeg å bruke noen produkter fra Dermologica, og jeg har begynt å kun bruke mineralsminke. En dag kan jeg kanskje ta dere gjennom min rens/sminke-rutine? 

 

Men tilbake til solkremen, jeg har ikke så lyst til å bruke oljete og klissete solkrem, og i alle fall ikke i ansiktet! Så jeg har snust litt rundt og snakket med min hudpleiervenninne og "hud-rådgiver" Marina.

Hun anbefalte meg å teste ut noen av de nye solkremene fra dermalogica. 

Det positive med å kjøpe solkrem, særlig til ansiktet, i hudpleiesalong er at du slippet mye ingredienser som kan tette porer og skape kviser og urenheter. Særlig om sommeren svetter man kanskje en del når man er på stranden, eller ute og går i solen. Og hvis solkremen er for tung da, kan det bli et problem for oss med en hud som har lett for å få utbrudd og bli blank.
En annen smart oppfinnelse som har kommet siden sist jeg var ute og snuste på solbeskyttelsesmarkedet er solfaktor i pudderform! 

Det kanskje aller mest geniale med dette produktet er at du kan ta det på før du går ut, selv om du har på deg sminke fra før! Krem er jo selvsagt vanskelig å påføre uten å ødelegge sminken under. Men pudderet kan du påføre selv etter at du har lagt sminken, og det legger seg oppå og beskytter huden mot solstrålene på samme måte som en solkrem gjør. Dermed kan man påføre flere ganger om dagen uten å ødelegge sminken.
Kanskje det er en idé med en kombinasjon? Hva synes du?Er dere klare for sola? Påsken er rett rundt hjørnet og sommeren må jo komme etterhvert. ;-) 

LEOPARD NAILS

31.01.2013 @ 16:28 i Sminke, mote og tips 5 kommentarerJeg fikk noe over meg, og fikk veldig lyst til å teste ut leopardflekker på neglene. Så tenkte jeg kanskje det var flere som ville teste det ut? ;)1. Ha en farge på neglene. Rosa, gull, rød, orange eller hva du vil. 
2. La det tørke skikkelig, legg gjerne fargen dagen før.
3. Legg noen små og noen litt større hvite flekker der du vil ha flekker. Pass på å ha litt avstand mellom dem. 
4. Bruk en detaljlakk eller en tannpirker og legg en mørkere farge rundt den hvite. Legg noen litt større enn de andre. Se gjerne på bilder av noen andre som har gjort det før, mens du lager flekkene. :) 
5. Når alt er tørt, bør du ha en overlakk over for å beskytte lakken.

LYKKE TIL!! :D

Mobilblogg: Nyttårsaften

31.12.2012 @ 10:45 i Sminke, mote og tips 2 kommentarer

God dag, alle!!
Vet ikke om jeg rekker så mye blogging i dag, men her er en sniktitt på dagens antrekk og accessories.

Kjolen blir den lille sorte, nyinnkjøpt for anledningen. Og noen av dere kjenner nok igjen skoene fra bryllupet, virkelig en nyttårsfeiring verdig. ;)

Er ikke helt sikker på øredobbene siden jeg ikke er helt sikker på håret.

Stjernearmbåndet er en bryllupsgave fra mannens besteforeldre. Passer bra for anledningen det også synes jeg. :)

Hårfint - inspirasjon fra pinterest

19.11.2012 @ 18:01 i Sminke, mote og tips 6 kommentarer

En vakker håroppsats er som den berømte prikken over i'en.
Ikke trenger det å være så vanskelig heller. Jeg har alltid sagt at du kommer langt med noen små spenner, hårspray og en pen blomst, fjær eller annen hår-accessorie av noe slag. Under har du noen collager med forskjellige oppsatser som er relativt enkle, men likevel veldig kreative og elegante!

(I dag har jeg ikke giddet å linke, siden det ikke er noe særlig mer å se enn det jeg har delt her. )

Er de ikke fine!? Ikke ser de spesielt vanskelige ut heller?
Det kan kanskje være lurt å slå seg sammen med en venninne. Det er faktisk ganske tungt å holde armene over hodet så lenge, og det er ikke så lett å se, og holde oversikt over hva man driver med "baki der" Haha, jeg kan avsløre at jeg snakker av erfaring. :P 

Årets julebord

17.11.2012 @ 10:09 i Sminke, mote og tips 0 kommentarer

Hei alle, og god lørdag! :) 

I dag vil jeg dele noen kjoletips med dere! :) Nå er det jo snart julebord, joleball og andre festligeter! Klikk på bildene for å komme til den nettbutikken du kan få tak i dem.Husk at det er tross alt den kalde årstiden vi en inne i. Derfor kan en pen dressjakke kan være lurt å ha med seg, så slipper du å gå rundt å fryse.

S.O.S. negler

11.11.2012 @ 11:17 i Sminke, mote og tips 2 kommentarer

God søndag alle sammen!

Her om dagen fikk jeg en skikkelig rift i en negl. MIDT på neglen! Alle jenter vet hvor utrolig vondt det er!!
Men heldigvis har jeg en dødsbra løsning, og jeg tenkte jeg skulle dele den med dere:

Du trenger 
- negllim 
- papir av noe slag. Toalettpapir eller en serviett fungerer best. 
- en fil, og en negllakk


1. Se den sprekken! Au!
2. Negllim, denne fra Fing'rs er brush-on. 
3. Separer papir lagene, så du får supertynne lag med papir.1. Ta lim på riften og bruk en annen negl til å presse papiret ned i limet. Du kan bruke et lag til. Men så skulle problemet være løst.
2. Det ser ikke å veldig pent ut nå, men fortvil ikke.
3. Så fort det er tørt, tar du en fin neglfil og filer ned de skarpeste kantene. Filer du for mye, så må du bare ta en lag til. 


Så tar du en fin negllakk over, og neglene dine er reddet fra den vonde knekk-døden. 
Dette har reddet neglene mine maaange ganger! Håper dere aldri får bruk for det, men skulle ulykken være ute har dere et førsteklasses tips her! :D 

Sniktitt

25.10.2012 @ 18:35 i Sminke, mote og tips 4 kommentarerDa jeg ble invitert til FRENDS fargevisning, var jeg ikke i tvil. Dette er spennende!

Jeg skal skrive et lengre innlegg om hvorfor dette er så spennende senere. I mens kan dere prøve å leve dere inn i stemningen gjennom bildene. Enjoy!Bare se så flotte modellene var! Nydelige kjoler, og er det bare jeg som ønsker meg håret til flere av dem?

Nail polish and me

23.09.2012 @ 22:17 i Sminke, mote og tips 0 kommentarer

Jeg er unektelig en kreativ sjel, noe som ofte går ut over neglene mine... Hehe, jeg elsker å ekprementere med negllakk! Veldig morsomt med forskjellige glitter og tegninger. Jeg vil dele med dere noen av neglakkprosjektene mine fra de siste månedene.
Fikk litt glitter-dilla. Jeg lagde min egen neglelakk, nor du kan lese om her.

I dag har jeg lagt frank manikyr, så i morgen begynner jeg uka med med litt eleganse.
The nail polish experiment

05.09.2012 @ 21:21 i Sminke, mote og tips 0 kommentarerJeg har laget neglelakk!

Jeg har kjøpt blank neglelakk og glitter, og lagde min egen neglelakk!  Kanskje jeg skal legge ut en torturial på det senere?


Denne gangen brukte jeg Essies "Lovie Dovie" under, og har min egne sparling stars oppå. Nice?

 Love it? *big smile!*

Høststrikk

04.09.2012 @ 14:27 i Sminke, mote og tips 0 kommentarer

Kaldt, vått, mørkt og trist er kanskje ord du tenker på når man nevner ordet høst.

Men høsten har da absolutt mye positive sider også! Ta bare de deilige strikkegenserene som kommer i butikkene! Aaah! Love it!
Også har vi ting som stearinlys, varme og deilige drikker, pledd, store deilige skjerf, og hvem elsker vel ikke en filmkveld med en deilig latte eller kakao og popcorn? 

Jeg har gått til innkjøp av årets første strikkegenser! Ahh!


Den er i bomull, så den klør ikke! Det er fantastisk! Den er kjøpt på H&M, og finnes i flere farger.


Eyes like bambi - Vippeextentions

23.07.2012 @ 17:35 i Sminke, mote og tips 0 kommentarer

Vil du ha lange, fyldige vipper uten å bruke sminke? Da har jeg et tips til deg:

Jeg har vært hos Laveria klinikk, og Marina har lagt vipper på meg. My gooood, så sykt fint det ble! 

Før pleide hun å nappe øyenbrynene mine, nå bruker hun treading istedet, og det er helt sykt! Alt av bittesmå hår blir borte, som når du vokser, men med minimal slitasje på huden.
Og for meg med svært sensitiv hud har det mye å si..! 

Marina er råflink på negler!
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger hun har gitt meg fiiine negler..! 


Hun la brudeneglene mine også, og gjorde meg generelt klar for bryllupsdagen.

Fine Marina! Tusen takk for all hjelp!!

 

hits